Geçemiyorum gözlerim kapanıyo.Neyse sen şu 7'ye geçsene artık.![]()
Geçemiyorum gözlerim kapanıyo.Neyse sen şu 7'ye geçsene artık.![]()
Dizi uykumu mu getirdi diyorsun yani ıyyy ne kadar yılan evlerden ırak. .:SssGeçemiyorum gözlerim kapanıyo.![]()
Leb demeden leblebiyi anlayan koca yürekli insan.Dizi uykumu mu getirdi diyorsun yani ıyyy ne kadar yılan evlerden ırak. .:Sss
Diziyi beğenmeyenlerin sonu ne oluyor şimdi söylemiyim en iyisi.Leb demeden leblebiyi anlayan koca yürekli insan.Yüzüne karşı söylemek istememiştim ama son 2 bölümün etkisizliğinin sonucu canım üzgünüm.
![]()
Bu diziden sonra Meloşunun dizisine bakıcaktım ama tüm okuma zevkimi aldın uykumu getirerek @XanTier arkadaşı sana havale ediyorum.Diziyi beğenmeyenlerin sonu ne oluyor şimdi söylemiyim en iyisi.
Ya şu ilerki bölümleri okusan gittin en zayıf bölümde bıraktın off çok gıcıksın.![]()
Ben arkadaşı devralabilirim, sen de benimkine kayıp kafanı toparla, uyumak yokBu diziden sonra Meloşunun dizisine bakıcaktım ama tüm okuma zevkimi aldın uykumu getirerek @XanTier arkadaşı sana havale ediyorum.![]()
Ben de diss atacaktım ama 7. bölümü beğenip bu sözlerine pişman olacağın için şimdilik iyi geçiniyorum.Bu diziden sonra Meloşunun dizisine bakıcaktım ama tüm okuma zevkimi aldın uykumu getirerek @XanTier arkadaşı sana havale ediyorum.![]()
Al sana dissss.Ben arkadaşı devralabilirim, sen de benimkine kayıp kafanı toparla, uyumak yok![]()