TVen Yürüyen Ölüler 5. Bölüm

Kanke bu kıyamet gibi ortamda böyle Ferhat Göçer ayarında doktoru nerden bulacağız. :A

Ben @denizz19'u yazarken Küçük Gelin'i düşünerek yazıyorum hatta şöyle bir fotoşok yaptım. :F

9dVDjZ.png

@Bully @Harunnn60 @denizz19 @sokak sanati @Çiğdem- @vadikızı @xemrexxx @*YıldırıM* @Mr.At @MayısKralı @DarkLeqenD @Aserat @Yiğitt @Dosi @cookies @S.G.A.T. @pompy @turkuazz @Billy Kane
Neyse Deniz bana aşık olsun o zaman ama ben başkasına, aşk üçgeni dörtgeni olsun. :F

Haspama bak hele ben ona bakmışım o beni beğenmiyor :T:

Kahkaha attım resmî görünce :F :F
Ay kanke normal şartlarda seni ne kadar çok sevdiğimi bilirsin ama sana aşık olmam demek, hasta bakıcı olmam demek. :X Çaktırmaaa, senin için çırpınıyorum ben burda. :A

Neyse Deniz bana aşık olsun o zaman ama ben başkasına, aşk üçgeni dörtgeni olsun. :F

Ay kanke normal şartlarda seni ne kadar çok sevdiğimi bilirsin ama sana aşık olmam demek, hasta bakıcı olmam demek. :X Çaktırmaaa, senin için çırpınıyorum ben burda. :A
Kanka deme lazım olur :A bak şu an yolunu yapıyorsun :F fiziksel özelliğimi ne yapacaksın kafalar uyuşsun :A

Aboov ne yılan çıktın sende konağı karıştıran yeni gelin rollerinden istiyor. :A @denizz19

Güzel kız ama bir defasında uzaktan görmüştüm. :A
Tişikkkiirleer. :bhr:

Ay resmen bana asılıyor bu kız Atacan :A
Ben senin bildiğin kızlardan değilim demeyeceğim tabi ki. :F Ama asılırsam elde etmeye değecek birine asılırım kankeee. :A

@dizi kolik @mrt-06 avatarımı da değiştim fırsat bu fırsat :F

Çok imalı :A
Bu kim? :J Görmeyeli evrim mi geçirdin yoksa Deniz? :F

Burada bana ağır hakaret var sanırım :ppp:
Olur mu öyle şey. Sen dediğim gibi şu spora iyi hazırlan bak baklavalarını, kol kaslarını, omuzlarını bir endamını göreyim. Bak o zaman nasıl asılıyorum? :F

Küçümser miyim seni Deniz'im? :X Bence sen bu dediklerimi iyi düşün. :A Sporun düzeltemediği insanlar var yani, senin tipin düzgün spor yapsan taş olursun. :F @denizz19

Olur mu öyle şey. Sen dediğim gibi şu spora iyi hazırlan bak baklavalarını, kol kaslarını, omuzlarını bir endamını göreyim. Bak o zaman nasıl asılıyorum? :F
Beni endamım için sevecek kıza sadece şunu söyleyebilirim yan yan yan benimle .ss hayır seni de bi görmedik ki yanına yakışacak biri haline gelelim. Hem ben gayet fit bir insanım şık giyinirim tam tarz adamıyım :A

Küçümser miyim seni Deniz'im? :X Bence sen bu dediklerimi iyi düşün. :A Sporun düzeltemediği insanlar var yani, senin tipin düzgün spor yapsan taş olursun. :F @denizz19
Ben mesajı aldım :A

Beni endamım için sevecek kıza sadece şunu söyleyebilirim yan yan yan benimle .ss hayır seni de bi görmedik ki yanına yakışacak biri haline gelelim. Hem ben gayet fit bir insanım şık giyinirim tam tarz adamıyım :A

Ben mesajı aldım :A
Bende ateşle oynama derim herhalde. asdfghjklş :bilmem::F

Ay nasıl görmedin sen beni, hakikaten görmedin mi? :X Fitsin canım bir şey mi dedik? :F Ama istesen fitliğin ötesine geçebileceğini biliyorsun. :A

Bende ateşle oynama derim herhalde. asdfghjklş :bilmem::F

Ay nasıl görmedin sen beni, hakikaten görmedin mi? :X Fitsin canım bir şey mi dedik? :F Ama istesen fitliğin ötesine geçebileceğini biliyorsun. :A
Valla görmedim sevdiğim birini de görmek isterim bi fotosunu dimi yani değer veriyoruz neticede ağır psikolojik baskı içerir :( Zaten çalışıyorum günlük spor yapıyorum ağırlık, şınav, koşu daha Ne yapayım vicdansız :A