Benim de kurallarım yok yatağa kelepçeleyebilirsin beni
Benim de kurallarım yok yatağa kelepçeleyebilirsin beni
Yaz kankee, bekliyoruz artık.
Benim de kurallarım yok yatağa kelepçeleyebilirsin beni![]()
Büyük aşklar nefretle başlar kız sen de sokak terliğiyle aşk yaşarsın belki😱😱neler okuyorum öylee aaaa
@mrt-06 bir bana sevgili yazmıcan herhalde ama sokak sanatinden kurtulamadık ki sevgilimiz olsun be aa![]()
Büyük aşklar nefretle başlar kız sen de sokak terliğiyle aşk yaşarsın belki![]()
Benim tanıdığım Atacan seni bir zombiye de yazabilir
Benim tanıdığım Atacan seni bir zombiye de yazabilir![]()
Ahaha dünden razı.Benim de kurallarım yok yatağa kelepçeleyebilirsin beni![]()
Her şey sırayla.😱😱neler okuyorum öylee aaaa
@mrt-06 bir bana sevgili yazmıcan herhalde ama sokak sanatinden kurtulamadık ki sevgilimiz olsun be aa![]()
Ahaha dünden razı.Bu kadar istekli olduğunu bilseydim Yıldırım ölmeden yatağa sokardım sizi.
@*YıldırıM*
Her şey sırayla.![]()
Şimdiki rolün de gayet güzel bence aksiyonlu.ne zaman sıra gelecek bana çok beklicem gibi
@denizz19 alemYalnız bu aşk fikrinden vaz mı geçsek, kolsuz bacaksız birisiyle nasıl olur düşünemiyorum. @mrt-06
@sokak sanati şeytanlıkta sınır tanımıyor ama bölüm sonunda çektirdiğin acılara sürpriz gelmiş.
@vadikızı gerçek hayattaki halinden pek farkın yok dizide de.![]()
Tamam ama ömür boyu hasta bakıcı mı olucam ben yoksa aşk kadını mı?Kolsuz bacaksız derken bir kolum ve bir elim var ablacım sen rahat ol
![]()
Ablacım orada ironi içerir tatlımTamam ama ömür boyu hasta bakıcı mı olucam ben yoksa aşk kadını mı?![]()
Ayrıca ablacım ne kanke ya, ben senden küçüğüm hem.
![]()
Neyse aşk yaşamadan önce Atacan diziye bi doktor karakter soksun da sana kol ve bacak nakli yaptıralım. Ne de olsa Fav10 kentinde her şey mümkün. @mrt-06Ablacım orada ironi içerir tatlımsağ kolum ve sol bacağım duruyor ikisi dengeler
![]()
Atacan'a önce akıl fikir nakli yaptıralım da beni bu hale nasıl getirdiğini daha iyi düşünsünNeyse aşk yaşamadan önce Atacan diziye bi doktor karakter soksun da sana kol ve bacak nakli yaptıralım. Ne de olsa Fav10 kentinde her şey mümkün. @mrt-06![]()
Neyse aşk yaşamadan önce Atacan diziye bi doktor karakter soksun da sana kol ve bacak nakli yaptıralım. Ne de olsa Fav10 kentinde her şey mümkün. @mrt-06![]()
Kolu bacağı eksik ama diğer yerlerine dokunmadım.Atacan'a önce akıl fikir nakli yaptıralım da beni bu hale nasıl getirdiğini daha iyi düşünsün![]()
Atacan'a önce akıl fikir nakli yaptıralım da beni bu hale nasıl getirdiğini daha iyi düşünsün![]()
Kolu bacağı eksik ama diğer yerlerine dokunmadım.Tek kol/bacakla idare edin işte ayrıca baklavaları gayet yerinde Deniz'in.
![]()
Kanke bu kıyamet gibi ortamda böyle Ferhat Göçer ayarında doktoru nerden bulacağız.Haklısın. Ben olsam intihar ederdim Deniz'cim.
Deniz'in karakteri yaşasa bile normal bir psikolojide olamaz o yüzden Atacanım sen bize özel bi şeyler yaşatacaksan gerçekçi olsun. Deniz o haliyle benim ona bakmayacağımı bilir.Seyircilerin de büyük bi kısmı biliyor zaten.
O yüzden kol ve bacak nakli yaptıracak bi doktor bi de kol ve bacak nakli yapılacak sağlıklı bi kişi girsin diziye.
![]()
Haspama bak hele ben ona bakmışım o beni beğenmiyorHaklısın. Ben olsam intihar ederdim Deniz'cim.
Deniz'in karakteri yaşasa bile normal bir psikolojide olamaz o yüzden Atacanım sen bize özel bi şeyler yaşatacaksan gerçekçi olsun. Deniz o haliyle benim ona bakmayacağımı bilir.Seyircilerin de büyük bi kısmı biliyor zaten.
O yüzden kol ve bacak nakli yaptıracak bi doktor bi de kol ve bacak nakli yapılacak sağlıklı bi kişi girsin diziye.
![]()
Kahkaha attım resmî görünceKanke bu kıyamet gibi ortamda böyle Ferhat Göçer ayarında doktoru nerden bulacağız.
Ben @denizz19'u yazarken Küçük Gelin'i düşünerek yazıyorum hatta şöyle bir fotoşok yaptım.
![]()
@Bully @Harunnn60 @denizz19 @sokak sanati @Çiğdem- @vadikızı @xemrexxx @*YıldırıM* @Mr.At @MayısKralı @DarkLeqenD @Aserat @Yiğitt @Dosi @cookies @S.G.A.T. @pompy @turkuazz @Billy Kane