Nasıl sıktığına balı ağlaya ağlaya sıkma da var neyse daha ölümüne var.
Oha o biraz fazla olmaz mı
Yazdığın dizi de normal bi şey mi var bu fazla olsun.
Nasıl sıktığına balı ağlaya ağlaya sıkma da var neyse daha ölümüne var.
Oha o biraz fazla olmaz mı
Oyuncular sorunluysa ben ne yapabilirim.Yazdığın dizi de normal bi şey mi var bu fazla olsun.
Teşekkürler canım. Yıldırım zombi haliyle ok atabilir mi.Hahaha güzel bölüm olmuş, beğendim. Eline sağlık @mrt-06
Kesin o zehirli oku @DarkLeqenD atmıştır, ondan başka kimse ''zehirli'' olamaz. %20 de @*YıldırıM* olabilir tabi.
@Çiğdem- gruptan ayrılsan ne güzel olur.
Ondan her şey beklerim ben.Teşekkürler canım. Yıldırım zombi haliyle ok atabilir mi.
Kanka gelecek bölüm grup halinde erzak aramaya çıkıyorsunuz sonrası maceralı bir şey yazdım çok komik sahnelerin var.Ondan her şey beklerim ben.
Bölümde yine yokum.
Kızın ağzına yapışmış o ifade zaten ondan başka kullanan yok. (Dizide)Fok balığı avına çıkmamış mıydık biz zaten ? Kesin o oku ben atmışımdır.
İşte dedim ben bu askere gidince bir şeyler oldu buna diye. @YiğittTeşekkürler canım. Yıldırım zombi haliyle ok atabilir mi.
aa sen yoksun diye kıskanma @mrt-06Hahaha güzel bölüm olmuş, beğendim. Eline sağlık @mrt-06
Kesin o zehirli oku @DarkLeqenD atmıştır, ondan başka kimse ''zehirli'' olamaz. %20 de @*YıldırıM* olabilir tabi.
@Çiğdem- gruptan ayrılsan ne güzel olur.
aa sen yoksun diye kıskanma @mrt-06
aa senindemi gücün olucak 😱😱😱Sanırım bende bi başka evrene gidiyorum. İkimiz rakip evrenlerde en güçlüler olacak kapışacağız
aa senindemi gücün olucak 😱😱😱
aa @mrt-06 öyle düşünmüyordur inş birde senin güçlerinle uğraşamayız ayollBoş yere kaçırmıyorlar bizi. Sen dünyayı zombilerden kurtarmak için savaşırsın güçlerin ile bende kötü taraf olurum her halde. Hayal gücüne bak yaa.
aa @mrt-06 öyle düşünmüyordur inş birde senin güçlerinle uğraşamayız ayoll
Hhahah bence ben gücüme kavusup seni bir güzel pataklamam lazım değilmi @mrt-06 büyük reting kırarız vllaYada ben Joker gibi olurum gücüm yok ama tüm süper kahramanları yeniyorum.
Kız abla ortalığı karıştırma herkes var işte.aa sen yoksun diye kıskanma @mrt-06
Boş yere kaçırmıyorlar bizi. Sen dünyayı zombilerden kurtarmak için savaşırsın güçlerin ile bende kötü taraf olurum her halde. Hayal gücüne bak yaa.
O ne öyle Marvel filmleri gibi @*YıldırıM* da Kaptan America yapalım tam olsun.Hhahah bence ben gücüme kavusup seni bir güzel pataklamam lazım değilmi @mrt-06 büyük reting kırarız vlla
Ne olmuş acaba.İşte dedim ben bu askere gidince bir şeyler oldu buna diye. @Yiğitt
Hhaha aa evet vampire diaries tarzında olucak vampirler kurtlar adamlar cadılar bir karışık yapacaz ortaya @sokak sanatiKız abla ortalığı karıştırma herkes var işte.
O ne öyle Marvel filmleri gibi @*YıldırıM* da Kaptan America yapalım tam olsun.
Bu konuyu Çiğdem ablamız kendi dizisinde işlerse güzel olur kötü tarafta birkaç üye olur iyi taraf olur şehri korumaya çalışan vs.
Ne olmuş acaba.
Benim de vampirlerle ilgili bir sürprizim var.Hhaha aa evet vampire diaries tarzında olucak vampirler kurtlar adamlar cadılar bir karışık yapacaz ortaya @sokak sanati