Nasıl sıktığına balı ağlaya ağlaya sıkma da var neyse daha ölümüne var.
Oha o biraz fazla olmaz mı![]()
Yazdığın dizi de normal bi şey mi var bu fazla olsun.
Nasıl sıktığına balı ağlaya ağlaya sıkma da var neyse daha ölümüne var.
Oha o biraz fazla olmaz mı![]()
Oyuncular sorunluysa ben ne yapabilirim.Yazdığın dizi de normal bi şey mi var bu fazla olsun.![]()
Teşekkürler canım.Hahaha güzel bölüm olmuş, beğendim. Eline sağlık @mrt-06
Kesin o zehirli oku @DarkLeqenD atmıştır, ondan başka kimse ''zehirli'' olamaz.%20 de @*YıldırıM* olabilir tabi.
@Çiğdem- gruptan ayrılsan ne güzel olur.![]()
Ondan her şey beklerim ben.Teşekkürler canım.Yıldırım zombi haliyle ok atabilir mi.
![]()
Kanka gelecek bölüm grup halinde erzak aramaya çıkıyorsunuz sonrası maceralı bir şey yazdım çok komik sahnelerin var.Ondan her şey beklerim ben.
Bölümde yine yokum.![]()
Kızın ağzına yapışmış o ifade zaten ondan başka kullanan yok.Fok balığı avına çıkmamış mıydık biz zaten ? Kesin o oku ben atmışımdır.![]()
![]()
İşte dedim ben bu askere gidince bir şeyler oldu buna diye.Teşekkürler canım.Yıldırım zombi haliyle ok atabilir mi.
![]()
aa sen yoksun diye kıskanmaHahaha güzel bölüm olmuş, beğendim. Eline sağlık @mrt-06
Kesin o zehirli oku @DarkLeqenD atmıştır, ondan başka kimse ''zehirli'' olamaz.%20 de @*YıldırıM* olabilir tabi.
@Çiğdem- gruptan ayrılsan ne güzel olur.![]()
aa senindemi gücün olucak 😱😱😱Sanırım bende bi başka evrene gidiyorum. İkimiz rakip evrenlerde en güçlüler olacak kapışacağız![]()
aa senindemi gücün olucak 😱😱😱
aa @mrt-06 öyle düşünmüyordur inş birde senin güçlerinle uğraşamayız ayollBoş yere kaçırmıyorlar bizi. Sen dünyayı zombilerden kurtarmak için savaşırsın güçlerin ile bende kötü taraf olurum her halde.Hayal gücüne bak yaa.
![]()
Hhahah bence ben gücüme kavusup seni bir güzel pataklamam lazım değilmi @mrt-06 büyük reting kırarız vllaYada ben Joker gibi olurum gücüm yok ama tüm süper kahramanları yeniyorum.![]()
Kız abla ortalığı karıştırma herkes var işte.
Boş yere kaçırmıyorlar bizi. Sen dünyayı zombilerden kurtarmak için savaşırsın güçlerin ile bende kötü taraf olurum her halde.Hayal gücüne bak yaa.
![]()
O ne öyle Marvel filmleri gibi @*YıldırıM* da Kaptan America yapalım tam olsun.Hhahah bence ben gücüme kavusup seni bir güzel pataklamam lazım değilmi @mrt-06 büyük reting kırarız vlla![]()
Ne olmuş acaba.İşte dedim ben bu askere gidince bir şeyler oldu buna diye.@Yiğitt
Hhaha aa evet vampire diaries tarzında olucak vampirler kurtlar adamlar cadılar bir karışık yapacaz ortayaKız abla ortalığı karıştırma herkes var işte.
O ne öyle Marvel filmleri gibi @*YıldırıM* da Kaptan America yapalım tam olsun.
Bu konuyu Çiğdem ablamız kendi dizisinde işlerse güzel olur kötü tarafta birkaç üye olur iyi taraf olur şehri korumaya çalışan vs.
Ne olmuş acaba.![]()
Benim de vampirlerle ilgili bir sürprizim var.Hhaha aa evet vampire diaries tarzında olucak vampirler kurtlar adamlar cadılar bir karışık yapacaz ortaya![]()
![]()
@sokak sanati