TVen Yürüyen Ölüler 5. Bölüm

Valla görmedim sevdiğim birini de görmek isterim bi fotosunu dimi yani değer veriyoruz neticede ağır psikolojik baskı içerir :( Zaten çalışıyorum günlük spor yapıyorum ağırlık, şınav, koşu daha Ne yapayım vicdansız :A
Tamam bir ara konuşuruz o zaman bu fotoğraf mevzusunu. :X Olmadı spor salonuna git, evde yeterli gelişmeyi elde edemiyorsan. :F

Bana öyle martaval okuma gönlün kaymayacaksa bana hiç uğraştırma beni oralarda :A
Kankee benim kaymazsa kayacak bir sürü kız bulursun sen. :X Dediğim gibi geniş omuzlar, geniş kollar, baklavaları elde et sen gerisini düşünmeyelim. :F Diyelim gönül bu olmadı, hem sağlıklı bir insan olmuş olursun sayemde fena mı? :A

Kankee benim kaymazsa kayacak bir sürü kız bulursun sen. :X Dediğim gibi geniş omuzlar, geniş kollar, baklavaları elde et sen gerisini düşünmeyelim. :F Diyelim gönül bu olmadı, hem sağlıklı bir insan olmuş olursun sayemde fena mı? :A
Türkçe berbat bir dil yani karşımda sen bile olsan içimden ve aklımdan o şeyler geçiyor :F @mrt-06 tamamen samimiyetine güveniyorum :F hayırlısı olsun ya seven biri çıkar elbet :D

Ayy ne gevezesin azıcık sus gideyim diyene bak 20 dakika önce hadi iyi geceler yazdım hala gidemedim :F
Yaa kopamıyorsun benden işte kabul et. :X Bende çıkacağım zaten aslında birazdan. Burada noktalayalım öyleyse bunu yoksa iş çok farklı noktalara gidecek artık. :F İyi geceler. :X

Öncelikle @denizz19 in şarkısına bayıldım. :A
@Çiğdem- @destere halveti öğğğğ dedirtecek bir sahneydi az daha kusacaktim. :A İnsan benimle Justin Biebere halvet yapar ama. :love1:
@vadikızı teyzeciğim de pek saf ayol. @sokak sanati haklı valla. :A
@Bully figüran gibi bir şey valla. @Dosi bile kandırdıysa bunu artık ne diyeyim. :A Bu arada dosi kız mı erkek mi? Tanisamamistik.
@sokak sanati ni inşallah benim intikamımı almak ister @DarkLeqenD ciğim alır. :love1: Öldür Onuğğ :A
images (25).jpg

Ay neyse o kadar da aksiyon yoktu ama güldürdü yine. :A
@sokak sanati ve @vadikızı teyzemize daha çok sahne olsaydı keşke. :A

@Çiğdem- @destere halveti öğğğğ dedirtecek bir sahneydi az daha kusacaktim. :A İnsan benimle Justin Biebere halvet yapar ama. :love1:
@Bully figüran gibi bir şey valla. @Dosi bile kandırdıysa bunu artık ne diyeyim. :A Bu arada dosi kız mı erkek mi? Tanisamamistik.
@sokak sanati ni inşallah benim intikamımı almak ister @DarkLeqenD ciğim alır. :love1: Öldür Onuğğ :A
Ekli dosyayı görüntüle 55784

@mrt-06 seyirci beni istiyor.:A Ben anca kendi kafama sıkarım kimse benden intikam alamaz.:A

Ekli dosyayı görüntüle 55784
@Dosi kız tabii ki. .ss

Herkesin derdi halvette bu kaçıncı halvet isteyen oldu. :A

Emeğine sağlık.. :D

@vadikızı güldürdü :A
Teşekkürler abicim. :bhr:

@mrt-06 seyirci beni istiyor.:A Ben anca kendi kafama sıkarım kimse benden intikam alamaz.:A
Kendi kafana sıkıp ölmek böyle bir karakterde saçma olur kendini öldürmek korkak insanların işi. :A

Sıkmak karizmatik bi olaydır. Bihter korkakmıydı değildi. Sıkmak yürek ister. Cool yapar insanı.:A

Bu zombiler ile ilişki yaşayan oluyor mu. @vadikızı 'nı öyle bi manyağa çevirsene. Zombiye aşık olsun:A
Nasıl sıktığına balı ağlaya ağlaya sıkma da var neyse daha ölümüne var. :F

Oha o biraz fazla olmaz mı :A