TVen Yürüyen Ölüler 5. Bölüm

Şaka şaka okudum. ss

Seni severim destere'yi sevmem anlaman lazım o kadarını hem Lori değil misin sen Rick'in yani benim eşim olmuş oluyorsun bir de vuslata ermişler. ss
hhahah aa işin ilgincide ben lori olarak rick olan sen ve shane olan @Harunnn60 ı görsem tanımam sanırım gitmişim alakasız merle olan @destere ile takılıyorum aslında başıme ne gelse hak etmişim :F :F :F

Bully ile dosi diyalogları iyiydi,ayrıca destere ile Çiğdem diyalogları oldukça iyi olmuş..
Deniz19 konuşmaları çok iyi olmuş...bölüm sonuda çok karışık bitti.iyi bir bölümdü emeğine sağlık @mrt-06:)

Sonunda seninde sahneni okuduk. Ayda yılda bi sahnen oldu orada da kandırılan saf sahnesi valla @vadikızı bile bu hali ile daha akıllı dizide.:A
Hastaneden yeni çıktım, bir baktım şehir yerle bir olmuş her yer zombi kaynıyor o şokla kim ne derse inanırdım biraz zaman tanımanız lazım bana kendime gelebilmem için :A

Hastaneden yeni çıktım, bir baktım şehir yerle bir olmuş her yer zombi kaynıyor o şokla kim ne derse inanırdım biraz zaman tanımanız lazım bana kendime gelebilmem için :A
Birde beynin hasar gördüğü için saflaşman çok normal canım zaman her şeyin ilacı. :A

Umutsuz vaka o karakter bence fıtık var bende oynayamıyorum de çık diziden yoksa yolun yol değil. Her denene inanıyorsun sonra şey olursun.:A @MasacRE- @Maskeli Fedai @EFE UYSAL

Bende o yüzden ne ara kinlendin diyorum işte :D

Diziyi gerçek sandın yine. Ne kin tutacağım sana yaa.:F

hhahah aa işin ilgincide ben lori olarak rick olan sen ve shane olan @Harunnn60 ı görsem tanımam sanırım gitmişim alakasız merle olan @destere ile takılıyorum aslında başıme ne gelse hak etmişim :F :F :F
destere'nin pardon Merle'nin diziden çıkması için elimden geleni yapacağım, sonbahara kim öle kim kala :A

Rick'e döneceğin günü bekliyorum :A