TVen Yürüyen Ölüler 5. Bölüm

İlginç aklımda öyle kalmış demekki. :F Evet sert bir karakter ama dizidekilerle burada pek uyum yok zaten senin rolün daha çok 2. sezonda. :A

Dediğin gibi Perşembe yaptım. :A Cuma akşamı gidecekmiş ya da Cumartesi. :F
ooo süper oldu cnm hem bu bölüm biraz popüllerlik akzansın hemde perşembeden pazartesiye beklemek daha kolay olur :Z:Z:Z

Ben daha vahim hallere düşeceğim Andrea'ysam eğer. :F Ama olsun, bir oyuncu her sahneyi oynayabilmeli. Öyle Türkan Şoray kanunlarım yok Atacan, bunu bilerek yazabilirsin. @mrt-06 :X

:FÖyle tabii cnm eğlenceli oluyor okuması bende Megg doğrumu yazdım acaba @mrt-06 atacan düzelt yanlışsam o kız daha sert bir kızdı atacan beni sokak sanatinin oyuncağı yaptı ya:F

Bölümü okumuştum anca yazmaya vaktim oldu.:D öncelikle eline sağlık @mrt-06 iyi bölüm olmuş.:A @vadikızı 'na böyle pislikçe davranmak istiyordum bi ara. İyi oldu bu dizi.:F

Zehirli okta nerden çıktı. Beni bayıltıp umarım rakip ekibe yani valinin ekibine alırlar. Bizim sarı Andrea mı ne o kız öyle olmuştu kaçırıp valinin sağ kolu olmuştu ama öyle olmasın tabi yataklı falan.:F

@Dosi dizide fena entrikalar peşinde. Onların olayda heyecanlı olmuş.:D

@Çiğdem- garibim zaten pörsümüştü bence @destere tam zamanında atak yapmış.:A @xemrexxx @cookies @Harunnn60

ooo süper oldu cnm hem bu bölüm biraz popüllerlik akzansın hemde perşembeden pazartesiye beklemek daha kolay olur :Z:Z:Z
Aynen ama öbür hafta nasıl olacak bakalım oradan açabilecek miyim her şey muallak. :A

Oku okuda gör bu @mrt-06 afacan beni ne hallere soktu esra yaa :F
Daha bu başlangıç. :A

Ben daha vahim hallere düşeceğim Andrea'ysam eğer. :F Ama olsun, bir oyuncu her sahneyi oynayabilmeli. Öyle Türkan Şoray kanunlarım yok Atacan, bunu bilerek yazabilirsin. @mrt-06 :X
Bunu bildiğim iyi oldu ilerde cesur sahneler yazarım sana. :A :A

Bölümü okumuştum anca yazmaya vaktim oldu.:D öncelikle eline sağlık @mrt-06 iyi bölüm olmuş.:A @vadikızı 'na böyle pislikçe davranmak istiyordum bi ara. İyi oldu bu dizi.:F

Zehirli okta nerden çıktı. Beni bayıltıp umarım rakip ekibe yani valinin ekibine alırlar. Bizim sarı Andrea mı ne o kız öyle olmuştu kaçırıp valinin sağ kolu olmuştu ama öyle olmasın tabi yataklı falan.:F

@Çiğdem- garibim zaten pörsümüştü bence @destere tam zamanında atak yapmış.:A @xemrexxx @cookies @Harunnn60

:bağır:sensin pislikk lafa bak sen

Aynen ama öbür hafta nasıl olacak bakalım oradan açabilecek miyim her şey muallak. :A

Daha bu başlangıç. :A

Bunu bildiğim iyi oldu ilerde cesur sahneler yazarım sana. :A :A

:flushed: neee dahasıdamı varr aboww

Var ya sizin o ok olayı çok güzel oldu yani şahsen beğendim böyle bilim kurgu filmi gibi ilerleyecek sizin hikaye. :D

@Dosi evet doğru tahmin feci entrikalı bir karakter gelecek bölüm sonu şok olacaksınız. :A

:bağır:sensin pislikk lafa bak sen

:flushed: neee dahasıdamı varr aboww
Bir olayınız var o çok güzel oldu evet. :A

Var ya sizin o ok olayı çok güzel oldu yani şahsen beğendim böyle bilim kurgu filmi gibi ilerleyecek sizin hikaye. :D

@Dosi evet doğru tahmin feci entrikalı bir karakter gelecek bölüm sonu şok olacaksınız. :A

Biz hep @sokak sanati ayrılmaz ikilimi olacaz yaa :F

Ben bu safozdan kurtulamayacak mıyım.:(

Ayy nasıl bir olay acaba zehirli ok yedim yinemi kurtulamıcam yaa ben :Fben @Bully kurtaracak diye bekliyordum boşa çıktı oda

Biz hep @sokak sanati ayrılmaz ikilimi olacaz yaa :F
Siz aslında böyle olmadınız mı ikiniz de birbirinize düşmansınız ama içten içe seviyorsunuz. :F Bay ve Bayan Smit gibi. :A @sokak sanati

bay-ve-bayan-smith-mr-and-mrs-smith-izle.jpg

Ben bu safozdan kurtulamayacak mıyım.:(
Ayy nasıl bir olay acaba zehirli ok yedim yinemi kurtulamıcam yaa ben :Fben @Bully kurtaracak diye bekliyordum boşa çıktı oda
Bir süre daha bir arada omuz omuzasınız diyeyim fazla spoi vermiyim. :A

Siz aslında böyle olmadınız mı ikiniz de birbirinize düşmansınız ama içten içe seviyorsunuz. :F Bay ve Bayan Smit gibi. :A @sokak sanati

bay-ve-bayan-smith-mr-and-mrs-smith-izle.jpg

:FValla biz hayatta böyle bir çift olamayız umutu severim o beni pek sevmiyor aslında yakından tanımak istese düşündüğü gibi bir insan olmadığımı görecek de istemiyor işte

bu bölüm seninde pek etkin yoktu @mrt-06 kullanıp çöp sepetine atacak inş ozaman görürsün pörsümüşümü hele güleirme kavusayım :Z:Z:Z

:FÇok şükür sokak sanatindan kurtuldumm koşa koşa ölecektim gerçi ok yedim hemde zehirli olsun sokak sanatindan kurtuldum bundan da kurtulurum:F
Allahım kızz @Çiğdem- @destere sana zorla sahip oldu oklavanı hazırla kızz:F
@Dosi :( özledimm kızz @Bully niye yalan söyledin acaba

@Bully hastaneden çıktı ama şimdide neden çıktım modunda pişmanlık dolu bir bölümüydü tahmin ettiğimiz gibi ayoll ama kendisi kaşındı :A :A :A

@destere yi dövüyorum uçuruyorum hala balım peteğim mutlu aile olucaz diyor :F en sonunda kaçmışım bakalım :A :A :A

@sokak sanati da @vadikızı ile oynarken kaza yapıyor zombiler vadikızını yerken umut kaçabilir kız yem olarak kaldı orada :F

eline sağlık @mrt-06 :Z:Z:Z

Darly'i pek sevmiyorum biliyorsun. :A

Dur bakalım @Bully iki bacak iki kollu halde gelebilecek mi. :F :F
Hastaneden çıkınca sudan çıkmış balığa dönmüşüm resmen :F

Sonunda dışarı çıktık çıkmasına da @Dosi'ye denk gelmemiz kötü olmuş, kim bilir beni nerelere sürükleyecek :A Beni de kandırmış. ss

Çiğdem ve destere diyaloglarını es geçiyorum zaten, @Harunnn60 arkadaşım ne diyorsa haklıdır :A

sokak sanati'nin sonunda şapa oturması güzel olmuş :Z Zehirli oku fırlatan her kim ya da kimlerse elleri dert görmesin inşallah :A Ama @vadikızı ablam kurtulur inşallah :(

Emeklerine sağlık Atacan'ım :D

Hastaneden çıkınca sudan çıkmış balığa dönmüşüm resmen :F

Sonunda dışarı çıktık çıkmasına da @Dosi'ye denk gelmemiz kötü olmuş, kim bilir beni nerelere sürükleyecek :A Beni de kandırmış. ss

Çiğdem ve destere diyaloglarını es geçiyorum zaten, @Harunnn60 arkadaşım ne diyorsa haklıdır :A

sokak sanati'nin sonunda şapa oturması güzel olmuş :Z Zehirli oku fırlatan her kim ya da kimlerse elleri dert görmesin inşallah :A Ama @vadikızı ablam kurtulur inşallah :(

Emeklerine sağlık Atacan'ım :D
niye es geçiyormuşsun :( :( :(