Daha ne yapsın abla kızı arabaya bağlayıp zombilere kovalattı.bu bölüm seninde pek etkin yoktu @mrt-06 kullanıp çöp sepetine atacak inş ozaman görürsün pörsümüşümü hele güleirme kavusayım![]()
Daha ne yapsın abla kızı arabaya bağlayıp zombilere kovalattı.bu bölüm seninde pek etkin yoktu @mrt-06 kullanıp çöp sepetine atacak inş ozaman görürsün pörsümüşümü hele güleirme kavusayım![]()
Hastaneden çıkınca sudan çıkmış balığa dönmüşüm resmen
Sonunda dışarı çıktık çıkmasına da @Dosi'ye denk gelmemiz kötü olmuş, kim bilir beni nerelere sürükleyecekBeni de kandırmış. ss
Çiğdem ve destere diyaloglarını es geçiyorum zaten, @Harunnn60 arkadaşım ne diyorsa haklıdır
sokak sanati'nin sonunda şapa oturması güzel olmuşZehirli oku fırlatan her kim ya da kimlerse elleri dert görmesin inşallah
Ama @vadikızı ablam kurtulur inşallah
Emeklerine sağlık Atacan'ım![]()
Senin içmene gönderme de yaptım.Hastaneden çıkınca sudan çıkmış balığa dönmüşüm resmen
Sonunda dışarı çıktık çıkmasına da @Dosi'ye denk gelmemiz kötü olmuş, kim bilir beni nerelere sürükleyecekBeni de kandırmış. ss
Çiğdem ve destere diyaloglarını es geçiyorum zaten, @Harunnn60 arkadaşım ne diyorsa haklıdır
sokak sanati'nin sonunda şapa oturması güzel olmuşZehirli oku fırlatan her kim ya da kimlerse elleri dert görmesin inşallah
Daha ne yapsın abla kızı arabaya bağlayıp zombilere kovalattı.![]()
bu bölüm seninde pek etkin yoktu @mrt-06 kullanıp çöp sepetine atacak inş ozaman görürsün pörsümüşümü hele güleirme kavusayım![]()
son sahne hariç yoktuki suyun ısındı @sokak sanatiDaha ne yapsın abla kızı arabaya bağlayıp zombilere kovalattı.![]()
Geçen bölüm de son sahnedeydi.
Geçen bölüm de son sahnedeydi.
@sokak sanati fazla üstünde durduk seyirci biraz özlesin. Şimdi bir manyak daha var onu izleyeceğiz.![]()
Sadece gelecek bölüm yoksun sonrası gerçekten muazzam oldu okuyunca hak vercen.Kıskanç. Beni bari kıskanma.s.z
Seyirci beni seviyor bence bu hataya düşme.![]()
Kıskanç. Beni bari kıskanma.s.z
Seyirci beni seviyor bence bu hataya düşme.![]()
ilk 3 bölüm reytinglerine oranla düşüŞ var oyzden cnm içimden bir ses 8.bölüme tekrar umut ön plana çıkıcak diyorGeçen bölüm de son sahnedeydi.
@sokak sanati fazla üstünde durduk seyirci biraz özlesin. Şimdi bir manyak daha var onu izleyeceğiz.![]()
Hastaneden çıkınca sudan çıkmış balığa dönmüşüm resmen
Sadece gelecek bölüm yoksun sonrası gerçekten muazzam oldu okuyunca hak vercen.![]()
7. bölümde evet.ilk 3 bölüm reytinglerine oranla düşüŞ var oyzden cnm içimden bir ses 8.bölüme tekrar umut ön plana çıkıcak diyor![]()
![]()
![]()
Evet gelecek bölüm sadece son kısımda isminiz geçiyor.Bendemi olmucam gelecek bölüm
Sadece gelecek bölüm yoksun sonrası gerçekten muazzam oldu okuyunca hak vercen.![]()
Evet gelecek bölüm sadece son kısımda isminiz geçiyor.![]()
Şaka şaka okudum. ssniye es geçiyormuşsun![]()
![]()
![]()