Entrika tavan yaptı valla öyle deme.Bence o bölümü yayınlama kolaj yayınla daha çok izlenir![]()
İçten içe ne kadar cani fantazilerin var. .ssSende akıllanmiyorsun bi sonra ki bölüm bu arkadaşı isa Mesih gibi çarmıha gerelim @mrt-06![]()
Gördüm canım yerinde ve güzel bir gönderme olmuş ama Ramazan'da olduğumuz için dillendirmek istemedim konuyuSenin içmene gönderme de yaptım.![]()
hhahah aa işin ilgincide ben lori olarak rick olan sen ve shane olan @Harunnn60 ı görsem tanımam sanırım gitmişim alakasız merle olan @destere ile takılıyorum aslında başıme ne gelse hak etmişimŞaka şaka okudum. ss
Seni severim destere'yi sevmem anlaman lazım o kadarını hem Lori değil misin sen Rick'in yani benim eşim olmuş oluyorsun bir de vuslata ermişler. ss
Sende akıllanmiyorsun bi sonra ki bölüm bu arkadaşı isa Mesih gibi çarmıha gerelim @mrt-06![]()
ilk 3 bölüm reytinglerine oranla düşüŞ var oyzden cnm içimden bir ses 8.bölüme tekrar umut ön plana çıkıcak diyor![]()
![]()
![]()
Gördüm canım yerinde ve güzel bir gönderme olmuş ama Ramazan'da olduğumuz için dillendirmek istemedim konuyu![]()
Bu arada emeğe saygı olarak konuyu beğenelim.Bence de olmamıştır gelecek bölüm. Seyirci bana alıştı.![]()
Entrika tavan yaptı valla öyle deme.
İçten içe ne kadar cani fantazilerin var. .ss
Sen ne ara bana bu kadar kinlendin arkadaş ya
Ama tecavüzü detaylandırmadım ki vuslata erdiler deyip geçtim.O karakter hayal ürünü değil zaten.😛
Bana diyene bak tecavüz sahnesi en büyük canilik resmen @Çiğdem- 'e abla deyip kin duyuyorsun.![]()
O karakter hayal ürünü değil zaten.😛
Bana diyene bak tecavüz sahnesi en büyük canilik resmen @Çiğdem- 'e abla deyip kin duyuyorsun.![]()
Hastaneden yeni çıktım, bir baktım şehir yerle bir olmuş her yer zombi kaynıyor o şokla kim ne derse inanırdım biraz zaman tanımanız lazım bana kendime gelebilmem içinSonunda seninde sahneni okuduk. Ayda yılda bi sahnen oldu orada da kandırılan saf sahnesi valla @vadikızı bile bu hali ile daha akıllı dizide.![]()
Birde beynin hasar gördüğü için saflaşman çok normal canım zaman her şeyin ilacı.Hastaneden yeni çıktım, bir baktım şehir yerle bir olmuş her yer zombi kaynıyor o şokla kim ne derse inanırdım biraz zaman tanımanız lazım bana kendime gelebilmem için![]()
Hastaneden yeni çıktım, bir baktım şehir yerle bir olmuş her yer zombi kaynıyor o şokla kim ne derse inanırdım biraz zaman tanımanız lazım bana kendime gelebilmem için![]()
Bende o yüzden ne ara kinlendin diyorum işte![]()
Umutsuz vaka o karakter bence fıtık var bende oynayamıyorum de çık diziden yoksa yolun yol değil. Her denene inanıyorsun sonra şey olursun.@MasacRE- @Maskeli Fedai @EFE UYSAL
Diziyi gerçek sandın yine. Ne kin tutacağım sana yaa.![]()
Bir bakasım geldi ne varmış herkes okuyor diyeAma tecavüzü detaylandırmadım ki vuslata erdiler deyip geçtim.
Gizli gizli okuyorsun bakıyorum da pis Macuncu.@EFE UYSAL
İlk bölümden baksana 6. bölüme yetişirsin.Bir bakasım geldi ne varmış herkes okuyor diye![]()
destere'nin pardon Merle'nin diziden çıkması için elimden geleni yapacağım, sonbahara kim öle kim kalahhahah aa işin ilgincide ben lori olarak rick olan sen ve shane olan @Harunnn60 ı görsem tanımam sanırım gitmişim alakasız merle olan @destere ile takılıyorum aslında başıme ne gelse hak etmişim![]()
![]()
![]()
@denizz19 'e yalaklık yaptığın için bence![]()