Abc1 grubu genelde çalışan memur ya da beyaz yaka grubu oluyor @Dosi cadolozu uyuyor gibi ; Total böyle tv başında göbüşünü kaşıyan kitle yani sana uygun hem göbüşün var hem kaşırsın
Abc1 grubu genelde çalışan memur ya da beyaz yaka grubu oluyor @Dosi cadolozu uyuyor gibi ; Total böyle tv başında göbüşünü kaşıyan kitle yani sana uygun hem göbüşün var hem kaşırsın
Abc1 grubu genelde çalışan memur ya da beyaz yaka grubu oluyor @Dosi cadolozu uyuyor gibi ; Total böyle tv başında göbüşünü kaşıyan kitle yani sana uygun hem göbüşün var hem kaşırsın![]()
Tuzak derken?Tuzaklara düşmezsem etiketlemem ama bir irade göstermen şart![]()
Soldakini görünce çenen düşüyor mesela tuzak buTuzak derken?
İradeyi senin göstermen lazım "beni etiketlememek üzerine".![]()
İşte sen etiketlemezsen ruhum bile duymaz, görmem de.Soldakini görünce çenen düşüyor mesela tuzak buEkli dosyayı görüntüle 133129
Bence de Bir Gece Masalı final yapar AB oranları çok kötü Totalde düşecektir sezon sonuna kadar. Yeni sezon sanmıyorum ben deBir Gece Masalı'nın akıbetini merak ediyorum, AB'si fiyasko resmen. Bence final yapabilir sezon sonu.
atv yine Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan sonra dikiş tutturamadı, hüsrana uğradı diyebiliriz (Destan tek sezon, BBCS zorla ite ite, şimdi de Bir Gece Masalı).
Kral Kaybederse en azından Sen Ağlama İstanbul'dan daha iyi oranlar almış. Şimdi cumartesi ne olacak görmek lazım.
Bahar ve Mehmed herhalde devam eder uzun bir süre daha, en azından 1 sezon daha.