TVen Yürüyen Ölüler 5. Bölüm

destere'nin pardon Merle'nin diziden çıkması için elimden geleni yapacağım, sonbahara kim öle kim kala :A

Rick'e döneceğin günü bekliyorum :A
@mrt-06 @destere için son 5 bölümü o gelene kadar bekleticekmiş ayoll merleden kurtuluş yok :A @Harunnn60 protestoya kalkışıcağını söylemişti ama katılmanı tavsiye etmem atacan korkunc ölümlü sahne ile tehdit ediyor :A :A :A

@mrt-06 @destere için son 5 bölümü o gelene kadar bekleticekmiş ayoll merleden kurtuluş yok :A @Harunnn60 protestoya kalkışıcağını söylemişti ama katılmanı tavsiye etmem atacan korkunc ölümlü sahne ile tehdit ediyor :A :A :A
Onun için bekletmiyorum ki ablam, biraz ara iyidir özlensin diye yapıyorum :A :A

@cookies'in eline veririm organlarının hepsini söker valla ne protestosuymuş. :A

O kim ayoll @xemrexxx in gösterdiği türlerden değildir umarım :F
Programda böyle araya girip kavga çıkarttıran yorumcu. :F

Ro91h.jpg

Atacan'a destere mi ben mi diye bir rest çekerim görürsünüz, sınırlarımı zorlamayın. ss

Yeminle beni 3.sayfa haberlerine koysan daha hayırlı olurmuş o ne lan koca bölümü ağıt yakarak bitirdim :A

Destere Çiğdem'e hallendi demek :F bu sahneler ilgimi çekti :A

Sokak terliği de Kemal'e benzedi iyice ilham kaynağım o değil deme @mrt-06 inanmam :A

Vadikızı zavallı iki bölümdür arabanın arkasında sürükleniyor en sonunda da ok yedi dizideki hayatı bile hüzün dolu :A

Dosi'nin neden yalan söylediği burada asıl nokta ok atan kişiyi pek merak etmedim açıkçası zombiler olmadığı aşikar grup üyelerinden biridir ki Dosi olması kuvvetle muhtemel :D

Emeğine sağlık Atacan'ım güzel bölüm olmuş :A Verdim şukunu

Yeminle beni 3.sayfa haberlerine koysan daha hayırlı olurmuş o ne lan koca bölümü ağıt yakarak bitirdim :A

Sokak terliği de Kemal'e benzedi iyice ilham kaynağım o değil deme @mrt-06 inanmam :A

Vadikızı zavallı iki bölümdür arabanın arkasında sürükleniyor en sonunda da ok yedi dizideki hayatı bile hüzün dolu :A

Dosi'nin neden yalan söylediği burada asıl nokta ok atan kişiyi pek merak etmedim açıkçası zombiler olmadığı aşikar grup üyelerinden biridir ki Dosi olması kuvvetle muhtemel :D

:DBende hüzün bitmez senaryo bile olsa hüzünlerim oluyor işte senaryoda bile şansızım bak

Ama güzel oldu ağıtın canım, orijinalini biliyor musun? :A

Tahmin etmiştim işte herkese uygun sahne yazıyorum. :F Sana da @dizi kolik'le aşk sahnesi yazayım istersen? :A

Ok hikayesi çok güzel oldu bence bu lafına pişman olcan. :A