Ben bilmem anlaşma manlaşma olmaz juriyiz biz.Eğer bu ayarı beğendiysen yolumuz açık seninle.Masacreyide çek yanımıza. Ben ne Deniz tanırım Ne Kaan hepsini eledim zamanında gelin şu anlaşmayı imzalayın
Ben bilmem anlaşma manlaşma olmaz juriyiz biz.Eğer bu ayarı beğendiysen yolumuz açık seninle.Masacreyide çek yanımıza. Ben ne Deniz tanırım Ne Kaan hepsini eledim zamanında gelin şu anlaşmayı imzalayın
Seninkinin kliplerinde iş yok Shakira'nın klipleri daha fenaAma merak etme destere değilim ben oradan puan vermem şarkılarınıza göre bakacağız duruma
Ben bilmem anlaşma manlaşma olmaz juriyiz biz.Keyfimize ne gelirse onu yaparız.İyi şarkılarla devam et puanın iyi olsun diyorum o kadar.
Yarışmacı sayısı azaldıysa neden olmasın ?@Doğu kardeşim haftaya senden de oylarını bekliyoruz.
Ziynet Sali denince aklıma ilk gelen birkaç şarkıdan biridir
La dobiş kaybol .ss
Nereye gitmiştinYarışmacı sayısı azaldıysa neden olmasın ?Gittiğimden beri hala mülteci kampı gibi beşyüz kişi mi yarışıyor yoksa ?
Batman amca sürgüne yolladı uzak doğuyaLa dobiş kaybol .ss
Nereye gitmiştin
Olur öyle olurBatman amca sürgüne yolladı uzak doğuya
Hayrola çok mu özledin beni total reisOlur öyle olur
Benim kimseyle sorunum yok burada ben aile gibi görüyorum her bir bireyi. O yüzden yerin belliydi elbette herkes gibi.Hayrola çok mu özledin beni total reis
Umarım samimisindirBenim kimseyle sorunum yok burada ben aile gibi görüyorum her bir bireyi. O yüzden yerin belliydi elbette herkes gibi.
Samimiyet dediğin şey karşındaki kişinin sana sunduğu kadardır.Umarım samimisindir
Kısmen katılıyorumSamimiyet dediğin şey karşındaki kişinin sana sunduğu kadardır.
yanımızda onu daha çok sevdik yarışmaya pis bir şarkıcıyla katılması karizmasını çizdirdi yanımızda biraz toparlanır belki
sanırım haftaya side to side la geleceksin ? yoksa bu kadar haşin davranmaya cesaret edemezdin)
@MasacRE- nin eleneciğini biliyordum üzüldüm desem yalan olur zaten üzüldüğüme kimsede inanmazbu kadar kötü haftalardan sonra geç bile kaldı? ama @eskici yine kurtulmuş ona üzüldüm tabi
yanımızda onu daha çok sevdik yarışmaya pis bir şarkıcıyla katılması karizmasını çizdirdi yanımızda biraz toparlanır belki
@eskici yarışmada bekleye bekleye bayatladı zaten onuda bir an önce bu çileyi çekmekten kurtaralım kendisi dünden razı ama işte elemiyorlr malesef)
benim oyumuda hatırlıyormusun@xemrexxx'in oyunu hatırlıyorum bana 14 vermişti.
öyle sanıyorsa gerçekten tiner falan çekmiştir yoksa sağlıklı kafayla o tarz bir hayal kurmak mümkün değilYok be şampiyon olabileceğini falan sanıyor o Fettah ile bir an önce hayal aleminden çekip kurtarmamız lazım onu yazıktır günahtır
Keza seçim olmadan jüri başkanı olan @destere'nin de oy kullanma hakkı yok ama!!!!
sanırım haftaya side to side la geleceksin ? yoksa bu kadar haşin davranmaya cesaret edemezdin)
@MasacRE- nin eleneciğini biliyordum üzüldüm desem yalan olur zaten üzüldüğüme kimsede inanmazbu kadar kötü haftalardan sonra geç bile kaldı? ama @eskici yine kurtulmuş ona üzüldüm tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?