MusicSurvivor 5.Sezon 4.Hafta Sonuçları

Eğer bu ayarı beğendiysen yolumuz açık seninle.
Masacreyide çek yanımıza. Ben ne Deniz tanırım Ne Kaan hepsini eledim zamanında gelin şu anlaşmayı imzalayın
Ben bilmem anlaşma manlaşma olmaz juriyiz biz.
Keyfimize ne gelirse onu yaparız.
İyi şarkılarla devam et puanın iyi olsun diyorum o kadar.

Seninkinin kliplerinde iş yok Shakira'nın klipleri daha fena
Ama merak etme destere değilim ben oradan puan vermem şarkılarınıza göre bakacağız duruma

Destere ile 1 yaz geçirdin azda olsa bulaşmıştır bence. Sen yinede bizi ve sesimizi değerlendir.
Şarkılar bomba zaten.

Ben bilmem anlaşma manlaşma olmaz juriyiz biz.
Keyfimize ne gelirse onu yaparız.
İyi şarkılarla devam et puanın iyi olsun diyorum o kadar.

Ben sinyali aldım sen rahat ol

sanırım haftaya side to side la geleceksin ? yoksa bu kadar haşin davranmaya cesaret edemezdin
)

@MasacRE- nin eleneciğini biliyordum üzüldüm desem yalan olur zaten üzüldüğüme kimsede inanmaz
bu kadar kötü haftalardan sonra geç bile kaldı? ama @eskici yine kurtulmuş ona üzüldüm tabi

okadar berbat bir şarkıyla gelmişsinki @MasacRE- -15 verdiğimiz halde ahmet aslana yinede kurtulamadın ayoll böyle bir fırsatı teptin ayoll git şimdi @destere ve @MEnes in yanına
yanımızda onu daha çok sevdik yarışmaya pis bir şarkıcıyla katılması karizmasını çizdirdi yanımızda biraz toparlanır belki

Merak etme başkan yanınızdayım artık haftaya da Fettah'ı eleriz @eskici yi de alırız yanımıza

@eskici yarışmada bekleye bekleye bayatladı zaten onuda bir an önce bu çileyi çekmekten kurtaralım kendisi dünden razı ama işte elemiyorlr malesef
)

Yok be şampiyon olabileceğini falan sanıyor o Fettah ile bir an önce hayal aleminden çekip kurtarmamız lazım onu yazıktır günahtır

@xemrexxx'in oyunu hatırlıyorum bana 14 vermişti.
benim oyumuda hatırlıyormusun
)

Yok be şampiyon olabileceğini falan sanıyor o Fettah ile bir an önce hayal aleminden çekip kurtarmamız lazım onu yazıktır günahtır
öyle sanıyorsa gerçekten tiner falan çekmiştir yoksa sağlıklı kafayla o tarz bir hayal kurmak mümkün değil
)

la her hafta büyük bir umutla diyorum güzel bişeyle gelmiştirde biraz yüksek puan vereyim yazıktır diyorum ama her hafta sıvıyor şarkıcısı yani torpil yapmaya bile insanın eli gitmiyor

Keza seçim olmadan jüri başkanı olan @destere'nin de oy kullanma hakkı yok ama!!!!

önce hele bir etiketleme yapmayı becer yeteneksiz codmin
etiketi bile eline şeyine bulaştırmış birde başkanı beğenmiyor

bizde öyle ister beğen ister beğenme başkan seçimle değil hogathanın atamasıyla gerçekleşiyor

Gideriz ne olmuş yani @Doğu da döndü aramıza dörtlüyü kurup istediğimiz kişileri eleriz şimdi
@destere @MEnes haftaya kimi eliyoruz seçelim

Yağcılarda inecek var

Sıcak sohbet mi 😱

4 aday var şimdilik bakalım şarkılar açıklansın recep gelsin ona göre son kararı belirleriz

Son düzenleme:

Çiğdem benim yanımda sorun yok. Side to side'da daha çok var.

Bu haftada ilk 5'de kapattık haftayı.