MusicSurvivor 5.Sezon 4.Hafta Sonuçları

okadar berbat bir şarkıyla gelmişsinki @MasacRE- -15 verdiğimiz halde ahmet aslana yinede kurtulamadın ayoll böyle bir fırsatı teptin ayoll git şimdi @destere ve @MEnes in yanına :A :A :A

Öncelikle hissi duygularımı bağışlayın zira oldukça üzgünüm. Sebebi @MasacRE- kardeşimin elenmesi. Aslında güzel yönetti ama buralara kadar gelmesi büyük başarıdır ben sizin huzurunuzda kocaman bir alkış istiyorum kendisine.

Yüksek puan alarak 1.olmak sevindirici. Ama 1.liği @batuhankaralar gibi saçma bir insanla paylaştığım için bunun burukluğunu yaşıyorum, keşke forumdan gitse. .ss

Benimle beraber final puanı alan @Bully ve @vadikızı arkadaşlarımı da tebrik ediyorum zira çok başarılı yarışıyorlar ama bir ben değiller . :)

Bi şarkımız ilede ilk 5'de yer almışım. Şuan final puanım yok ama iyi gidiyorum. İlk 3'e teprikler.:Daha @denizz19 @batuhankaralar @Bully

@MasacRE- kanky geçmiş olsun zaten final hedefin yoktu yorulmadan jüri koltuğuna geçtin.:bhr: Artık seninle sıcak sohbete geçeriz umarım.:Z

14 puani begenmedin galiba ucuncuydun. gecen hafta zirvedeydin. sayemde final puanini 1 puanla almistin. haftaya asagilarda bulacaksin sen kendini 😉
bu ne memnuniyetsizlik
Benim tutumuma göre puan verecekseniz aşağıya çekebilirsiniz sorun olmaz ben şarkıma puan verilsin isterim çünkü. :)

@Çiğdem- sen nasıl bir ruh hastasısın. 1. olan iki kişiye 3, 3. olana 1 verecektin. 4. olana niye puan veriyorsun hiç kafan çalışmıyor yaa.:F İlla 2 puanı vermek zorunda değilsin.:F

Biraz geç geldiğim için görememiştim puanını şimdi gördüm. Güzel puan, teşekkürler. :A
lafim senin icin gecerli degil cunku begeni tusuna basmissin. buda benim icin yeterli.
@mrt-06 olumsuzda olsa kabulumdur diye yazdim. tesekkur yerine isyan etseydinde yeterliydi. @xemrexxx laf atmis ama arti puan onun icin. bir tepki verecek insan.olumlu yada olumsuz