İşte bu sefer etiket gider sana @mrt-06.Yine açıklanmayan oylar var gibi sanki
@xemrexxx senin oylar açıklandı mı la @MayısKralı ve @turkuazz oylarını da göremedim sanki yanılıyor da olabilirim bilemiyorum.
Yine açıklanmayan oylar var gibi sanki
@xemrexxx senin oylar açıklandı mı la @MayısKralı ve @turkuazz oylarını da göremedim sanki yanılıyor da olabilirim bilemiyorum.
@xemrexxx'in oyunu hatırlıyorum bana 14 vermişti.Yine açıklanmayan oylar var gibi sanki
14 puani begenmedin galiba ucuncuydun. gecen hafta zirvedeydin. sayemde final puanini 1 puanla almistin. haftaya asagilarda bulacaksin sen kendini 😉Puanımı düşürdün birde teşekkür mü edeyim hocam.
Etiket gelmedi oh olsun sana.İşler nasıl gidiyor sayın co-admin @mrt-06 ve saz arkadaşı @Bully Bey?
Ozan sen de etiketleri kontrol ediyorum ayağına bize lafları gömüp duruyorsun.İşler nasıl gidiyor sayın co-admin @mrt-06 ve saz arkadaşı @Bully Bey?
@xemrexxx açıkladık sana 6 verdiYine açıklanmayan oylar var gibi sanki
6 point verdim sanaYine açıklanmayan oylar var gibi sanki
Benim tutumuma göre puan verecekseniz aşağıya çekebilirsiniz sorun olmaz ben şarkıma puan verilsin isterim çünkü.14 puani begenmedin galiba ucuncuydun. gecen hafta zirvedeydin. sayemde final puanini 1 puanla almistin. haftaya asagilarda bulacaksin sen kendini 😉
bu ne memnuniyetsizlik
lafim senin icin gecerli degil cunku begeni tusuna basmissin. buda benim icin yeterli.Biraz geç geldiğim için görememiştim puanını şimdi gördüm. Güzel puan, teşekkürler.
Belki adam return yapacaktı forumaEski masacre isimli kullanıcıyı sildim. @MasacRE-
Bu da teselli ödülü olsun. Etikette o sorunu yaşamazsın artık.
Fazla geyiğe dalmanın zararları. Neyse 2 final puanını kapmışım çok mutlu oldum @denizz19 @batuhankaralar @vadikızı sizlere de tebrikler, @MasacRE- geçmiş olsun çok üzüldüm.@xemrexxx açıkladık sana 6 verdi
@turkuazz ve @MayısKralı nı atlamışız bu haftada listeme şimdi baktımda benim albümümden beridir yaşadıım bir sorun
Haftaya ne ile gelsem acabaFazla geyiğe dalmanın zararları. Neyse 2 final puanını kapmışım çok mutlu oldum @denizz19 @batuhankaralar @vadikızı sizlere de tebrikler, @MasacRE- geçmiş olsun çok üzüldüm.