İşte bu sefer etiket gider sana @mrt-06.Yine açıklanmayan oylar var gibi sanki
@xemrexxx senin oylar açıklandı mı la@MayısKralı ve @turkuazz oylarını da göremedim sanki yanılıyor da olabilirim bilemiyorum.
![]()
Yine açıklanmayan oylar var gibi sanki
@xemrexxx senin oylar açıklandı mı la@MayısKralı ve @turkuazz oylarını da göremedim sanki yanılıyor da olabilirim bilemiyorum.
![]()
@xemrexxx'in oyunu hatırlıyorum bana 14 vermişti.Yine açıklanmayan oylar var gibi sanki
![]()
14 puani begenmedin galiba ucuncuydun. gecen hafta zirvedeydin. sayemde final puanini 1 puanla almistin. haftaya asagilarda bulacaksin sen kendini 😉Puanımı düşürdün birde teşekkür mü edeyim hocam.![]()
Etiket gelmedi oh olsun sana.İşler nasıl gidiyor sayın co-admin @mrt-06 ve saz arkadaşı @Bully Bey?![]()
Ozan sen de etiketleri kontrol ediyorum ayağına bize lafları gömüp duruyorsun.İşler nasıl gidiyor sayın co-admin @mrt-06 ve saz arkadaşı @Bully Bey?![]()
@xemrexxx açıkladık sana 6 verdiYine açıklanmayan oylar var gibi sanki
![]()
6 point verdim sanaYine açıklanmayan oylar var gibi sanki
![]()
Benim tutumuma göre puan verecekseniz aşağıya çekebilirsiniz sorun olmaz ben şarkıma puan verilsin isterim çünkü.14 puani begenmedin galiba ucuncuydun. gecen hafta zirvedeydin. sayemde final puanini 1 puanla almistin. haftaya asagilarda bulacaksin sen kendini 😉
bu ne memnuniyetsizlik
lafim senin icin gecerli degil cunku begeni tusuna basmissin. buda benim icin yeterli.Biraz geç geldiğim için görememiştim puanını şimdi gördüm. Güzel puan, teşekkürler.![]()
Belki adam return yapacaktı forumaEski masacre isimli kullanıcıyı sildim. @MasacRE-
Bu da teselli ödülü olsun. Etikette o sorunu yaşamazsın artık.![]()
Fazla geyiğe dalmanın zararları.@xemrexxx açıkladık sana 6 verdi![]()
![]()
@turkuazz ve @MayısKralı nı atlamışız bu haftada listeme şimdi baktımda benim albümümden beridir yaşadıım bir sorun![]()
![]()
![]()
Haftaya ne ile gelsem acabaFazla geyiğe dalmanın zararları.Neyse 2 final puanını kapmışım çok mutlu oldum @denizz19 @batuhankaralar @vadikızı sizlere de tebrikler, @MasacRE- geçmiş olsun çok üzüldüm.
![]()