Daha önce MS'de olDu ilk ikiye 3 verildi 3.ye 1. Doğru olan benim dediğim. Eğer 4. ilk 3. aynı olursa 1 puan verirsin ama burada 2 puanı atlaman lazımdı.![]()
Benim albümümdede böyle yaptım ben diğer sunucuların naptığı beni ilgilendirmiyor vlla ayollKıskanma çalış senin de olsun.![]()
bu hafta deniz sekiye cift rakam verecektim. verseymisim 1 siralama duserdin. telafi etmis oldum gecen haftaninkiniHak yiyen sensin, neyse ki düşük oyun final puanıma etki etmedi, Allah büyük.![]()
Benim albümümdede böyle yaptım ben diğer sunucuların naptığı beni ilgilendirmiyor vlla ayoll![]()
![]()
geçen haftada 4 kişiye puan verdik mesala 2 kere 1. oluyorsa ikisini 1.sıraya yazar 2 - 3 diye geririsini öyle götürürüm 2.sırayı 2 kişimi paylaşıyor 2.sırayı 2 kişiye yazar 3-4 diye gerisiniöyle götürürüm 3.sırayı 2 kişi paylasıyorsa 3.sırayı 2 kişiye yazar 4-5 diye götürürüm sunuculuk kariyerimde hep öyle yaptım bunun Aksini yapanlar saçmalamıs ayoll![]()
![]()
![]()
Ablacım niye özür diliyorsun.Özür dilerim sıralama yapmam lazımdı sana açıklamasını yaptım ablam![]()
kactan yukarisi yuksek senin icin?Final puanı aldım demek bana yüksek puan veren herkese çok tşk ederim![]()
Süpersin.bu hafta deniz sekiye cift rakam verecektim. verseymisim 1 siralama duserdin. telafi etmis oldum gecen haftaninkini
bugunde pek sözumuzde durmuyoruz sankiSüpersin.Evet geçen hafta 1 final puanı kaçtı, bu hafta 2 tane birden aldık.
![]()
Ablacım niye özür diliyorsun.Şakasına söyledik zaten açıklamanı biliyorum.
![]()
kactan yukarisi yuksek senin icin?
Tüm mesajlarına cevap verdim bugün, açığımı bulamazsın.bugunde pek sözumuzde durmuyoruz sanki
zaten ilk 3 sıraya puan verdik ayoll![]()
![]()
![]()
söz konusu Gokhansa tabiki yaparsin ama benim dedigim mevzu o degil. ben söz verilen bir seyden söz ediyorum 😉Tüm mesajlarına cevap verdim bugün, açığımı bulamazsın.![]()
benim albümümde ve geçen haftada öyle yaptık bu hafta @Bully un puanını neden şey ediyorsunkı ayoll bunları hep not alıyor şuan eminimİlk 3 vermiş olsan 1 puanı bully alırdı. Mesela 15 kişiyiz 5 kişi 70 5 kişi 60 4 kişi 50 aldı diyelim 1 kişide 40 aldı elendi sen şimdi 70 alanlara 3 60 alanlara 2 50 puan alanlara 1 final puanı mi yazacaksın.Sen ilk 3 değil 3 puanı dağıtmış oluyorsun..
Nihat Doğan'a döndün iyice kavga etmediğin adam kalmadı.![]()