Daha önce MS'de olDu ilk ikiye 3 verildi 3.ye 1. Doğru olan benim dediğim. Eğer 4. ilk 3. aynı olursa 1 puan verirsin ama burada 2 puanı atlaman lazımdı.
Benim albümümdede böyle yaptım ben diğer sunucuların naptığı beni ilgilendirmiyor vlla ayollKıskanma çalış senin de olsun.
bu hafta deniz sekiye cift rakam verecektim. verseymisim 1 siralama duserdin. telafi etmis oldum gecen haftaninkiniHak yiyen sensin, neyse ki düşük oyun final puanıma etki etmedi, Allah büyük.
Benim albümümdede böyle yaptım ben diğer sunucuların naptığı beni ilgilendirmiyor vlla ayoll
geçen haftada 4 kişiye puan verdik mesala 2 kere 1. oluyorsa ikisini 1.sıraya yazar 2 - 3 diye geririsini öyle götürürüm 2.sırayı 2 kişimi paylaşıyor 2.sırayı 2 kişiye yazar 3-4 diye gerisiniöyle götürürüm 3.sırayı 2 kişi paylasıyorsa 3.sırayı 2 kişiye yazar 4-5 diye götürürüm sunuculuk kariyerimde hep öyle yaptım bunun Aksini yapanlar saçmalamıs ayoll
Ablacım niye özür diliyorsun. Şakasına söyledik zaten açıklamanı biliyorum.Özür dilerim sıralama yapmam lazımdı sana açıklamasını yaptım ablam
kactan yukarisi yuksek senin icin?Final puanı aldım demek bana yüksek puan veren herkese çok tşk ederim
Süpersin. Evet geçen hafta 1 final puanı kaçtı, bu hafta 2 tane birden aldık.bu hafta deniz sekiye cift rakam verecektim. verseymisim 1 siralama duserdin. telafi etmis oldum gecen haftaninkini
bugunde pek sözumuzde durmuyoruz sankiSüpersin. Evet geçen hafta 1 final puanı kaçtı, bu hafta 2 tane birden aldık.
Ablacım niye özür diliyorsun. Şakasına söyledik zaten açıklamanı biliyorum.
kactan yukarisi yuksek senin icin?
Tüm mesajlarına cevap verdim bugün, açığımı bulamazsın.bugunde pek sözumuzde durmuyoruz sanki
zaten ilk 3 sıraya puan verdik ayoll
söz konusu Gokhansa tabiki yaparsin ama benim dedigim mevzu o degil. ben söz verilen bir seyden söz ediyorum 😉Tüm mesajlarına cevap verdim bugün, açığımı bulamazsın.
benim albümümde ve geçen haftada öyle yaptık bu hafta @Bully un puanını neden şey ediyorsunkı ayoll bunları hep not alıyor şuan eminimİlk 3 vermiş olsan 1 puanı bully alırdı. Mesela 15 kişiyiz 5 kişi 70 5 kişi 60 4 kişi 50 aldı diyelim 1 kişide 40 aldı elendi sen şimdi 70 alanlara 3 60 alanlara 2 50 puan alanlara 1 final puanı mi yazacaksın. Sen ilk 3 değil 3 puanı dağıtmış oluyorsun..
Nihat Doğan'a döndün iyice kavga etmediğin adam kalmadı.