MusicSurvivor 5.Sezon 4.Hafta Sonuçları

Final puanı alan arkadaşlara tebrikler. @MasacRE- için üzüldüm. Yüksek Sadakat sevdiğim bir grup ve daha çok şarkılarını dinlemek isterdim yarşmada, ama bu hafta maalesef ben bile yüksek puan veremedim.

Fazla geyiğe dalmanın zararları. :A Neyse 2 final puanını kapmışım çok mutlu oldum @denizz19 @batuhankaralar @vadikızı sizlere de tebrikler, @MasacRE- geçmiş olsun çok üzüldüm. :A
@Çiğdem- sen nasıl bir ruh hastasısın. 1. olan iki kişiye 3, 3. olana 1 verecektin. 4. olana niye puan veriyorsun hiç kafan çalışmıyor yaa.:F İlla 2 puanı vermek zorunda değilsin.:F
oylar çok ayoll hep 25e oynuyoruz bukadar oydan oan kaçırdığım oluyor metin belgesidnen bazen açıklanan oyun altına biraz hızlı gidiyorum mesala ozanın altında turkuazzmı var onu hızlıgeçiip emreye iniyorum :A :A :A

@sokak sanati eşitlik durumunda 4 kişiye puan veriyorum doğrusu bu :A :A :A

oylar çok ayoll hep 25e oynuyoruz bukadar oydan oan kaçırdığım oluyor metin belgesidnen bazen açıklanan oyun altına biraz hızlı gidiyorum mesala ozanın altında turkuazzmı var onu hızlıgeçiip emreye iniyorum :A :A :A

@sokak sanati eşitlik durumunda 4 kişiye puan veriyorum doğrusu bu :A :A :A

Daha önce MS'de olDu ilk ikiye 3 verildi 3.ye 1. Doğru olan benim dediğim. Eğer 4. ilk 3. aynı olursa 1 puan verirsin ama burada 2 puanı atlaman lazımdı.:F

okadar berbat bir şarkıyla gelmişsinki @MasacRE- -15 verdiğimiz halde ahmet aslana yinede kurtulamadın ayoll böyle bir fırsatı teptin ayoll git şimdi @destere ve @MEnes in yanına :A :A :A

Gideriz ne olmuş yani @Doğu da döndü aramıza dörtlüyü kurup istediğimiz kişileri eleriz şimdi :A @destere @MEnes haftaya kimi eliyoruz seçelim :A

Öncelikle hissi duygularımı bağışlayın zira oldukça üzgünüm. Sebebi @MasacRE- kardeşimin elenmesi. Aslında güzel yönetti ama buralara kadar gelmesi büyük başarıdır ben sizin huzurunuzda kocaman bir alkış istiyorum kendisine.

Yüksek puan alarak 1.olmak sevindirici. Ama 1.liği @batuhankaralar gibi saçma bir insanla paylaştığım için bunun burukluğunu yaşıyorum, keşke forumdan gitse. .ss

Benimle beraber final puanı alan @Bully ve @vadikızı arkadaşlarımı da tebrik ediyorum zira çok başarılı yarışıyorlar ama bir ben değiller . :)

Yağcılarda inecek var :A

Bi şarkımız ilede ilk 5'de yer almışım. Şuan final puanım yok ama iyi gidiyorum. İlk 3'e teprikler.:Daha @denizz19 @batuhankaralar @Bully

@MasacRE- kanky geçmiş olsun zaten final hedefin yoktu yorulmadan jüri koltuğuna geçtin.:bhr: Artık seninle sıcak sohbete geçeriz umarım.:Z

Sıcak sohbet mi 😱

@Harunnn60 tebrikler 😉 ilk 10da olursun demistim. aslinda sarkinin hakki ilk 5 ti.
diger final puani alan arkadaslarada tebrikler