dedin ya yuksek verenlere tesekurler.nasıl yani anlamadım dosi
hangi rakamdan yukarisi yuksek. yani 5 verince yuksekmi yada 7 verince yuksekmi onu diyorum kiz
dedin ya yuksek verenlere tesekurler.nasıl yani anlamadım dosi
dedin ya yuksek verenlere tesekurler.
hangi rakamdan yukarisi yuksek. yani 5 verince yuksekmi yada 7 verince yuksekmi onu diyorum kiz
Yok cnm olurmu tüm yüksek verenlere demek istedim karışık yazdım sanırım düzelteyim dur
@Bully alsın zaten puanı helal hoş olsun kankime zaten benim dediğim türlüde alacak ama senin yaptığın yanlış yani.
Bana teşekkür yok demek çok kırıldım..
Ne bekliyorsun benden söyle yapayım. Bir telafi sözü verdiğimi biliyorum ama ne yapacağımı düşünüyorum hala yoksa unutmadım merak etme.söz konusu Gokhansa tabiki yaparsin ama benim dedigim mevzu o degil. ben söz verilen bir seyden söz ediyorum 😉
ya anlamadin hala. yazin dogru. senin yuksek limitin ne onu diyorum. mesela benim icin 1den 4e kadar olan puan dusuk. 5-6 idare eder 7den 10a kadar orta sekerli. sonrakiler yuksekYok cnm olurmu tüm yüksek verenlere demek istedim karışık yazdım sanırım düzelteyim dur
Ne bekliyorsun benden söyle yapayım. Bir telafi sözü verdiğimi biliyorum ama ne yapacağımı düşünüyorum hala yoksa unutmadım merak etme.
Thansk diyeyim fazla şaapmadan.
Zevkler tutmadı bu sefer pek sevmem kendisini yapacak bir şey yok.
Aynısı senin için de geçerli. O adamı sevemedim bir türlü ne yapayım. Ha bir de bu şarkısı dinlediğim bir şarkısıydı yoksa daha düşük alabilirdi.Ay bir de şu @MEnes'in berbat oyları vardı dimi neyse çok düşük değil diyelim.
Gelsin başımızın üstünde yeri var sayın yoldaşımızın.
Bah hele bah lafa bak Arya'ya ne dediii. Arya ölürse o diziyi başlarına yıkarım ulann.@MasacRE- elenmişsin inşallah arya da bu sezon ölür
@Doğu kardeşimizin dönüşüyle eski ekip bir araya gelip ortalığı karıştıracağız. Dengeler değişecek ve kurulan koalisyonun gücü karşısında kimse duramayacak.
ya anlamadin hala. yazin dogru. senin yuksek.limitin ne onu diyorum. mesela benim icin 1den 4e kadar olan puan dusuk. 5-6 idate eder 7den 10a kadar orta sekerli. sonrakiler yuksek
Bugün için dememişimdir ben mesajların kontrol edilmesini istiyorum.ya anlamadin hala. yazin dogru. senin yuksek.limitin ne onu diyorum. mesela benim icin 1den 4e kadar olan puan dusuk. 5-6 idate eder 7den 10a kadar orta sekerli. sonrakiler yuksek
ama oyle söyleyince ne manasi kaliyor efendim. bak saatlerde geciyor gun bitiyor. bugun icindi sözunuz
iyi ozaman tesekkurun banada yapilmis. bastan deseydinde bukadar dolayli uzatmasaydimHe tmm cnm bendede 1 den 4 e kadar düşük 5 ten yukarısına yüksek drim ben
Hay Allah seni napmasın dinlediği şarkısına 5 puan veriyor adam. ss Neyse 2 final puanını cebe attık çatlaThansk diyeyim fazla şaapmadan.
Zevkler tutmadı bu sefer pek sevmem kendisini yapacak bir şey yok.
Aynısı senin için de geçerli. O adamı sevemedim bir türlü ne yapayım. Ha bir de bu şarkısı dinlediğim bir şarkısıydı yoksa daha düşük alabilirdi.
Gelsin başımızın üstünde yeri var sayın yoldaşımızın.
Bah hele bah lafa bak Arya'ya ne dediii. Arya ölürse o diziyi başlarına yıkarım ulann.
@Doğu kardeşimizin dönüşüyle eski ekip bir araya gelip ortalığı karıştıracağız. Dengeler değişecek ve kurulan koalisyonun gücü karşısında kimse duramayacak.
iyi ozaman tesekkurun banada yapilmis. bastan deseydinde bukadar dolayli uzatmasaydim
ama kontrol edersem daha fazla birseyler cikar altindan. ben en son ok ile noktalamistim. ondan öncesine bi bak derim. ordada var verilen bir söz. 2 gundur pot ustune pot kiriyorsun olmuyorBugün için dememişimdir ben mesajların kontrol edilmesini istiyorum.
Düşün işte nasıl sevemiyorum bir türlü. Sürekli duyduğum dinlediğim şarkısı bile en fazla bu ediyor. Ama dur hele biraz daha iyi bir şarkısı gelirse belki 1 2 tık daha yükselebilir.Hay Allah seni napmasın dinlediği şarkısına 5 puan veriyor adam. ss Neyse 2 final puanını cebe attık çatla
evet dedinde iste ben biraz gec algiladim. 5ten yukarisina yuksek diyecegini aklima getiremedim ondanAşk olsun ya herkese dedim sende vardın
hahahah @destere bir başkan olarak sadece bana değil ayoll görevinede ayıp etti bu akşam yarın bodrum masalını reytingte geçelimde görsün
Hay Allah seni napmasın dinlediği şarkısına 5 puan veriyor adam. ss Neyse 2 final puanını cebe attık çatla