MusicSurvivor 5.Sezon 4.Hafta Sonuçları

benim albümümde ve geçen haftada öyle yaptık bu hafta @Bully un puanını neden şey ediyorsunkı ayoll bunları hep not alıyor şuan eminim :A :A :A

@Bully

@Bully alsın zaten puanı helal hoş olsun kankime zaten benim dediğim türlüde alacak ama senin yaptığın yanlış yani.:)

Yok cnm olurmu tüm yüksek verenlere demek istedim karışık yazdım sanırım düzelteyim dur :D:D:D

Bana teşekkür yok demek çok kırıldım..

söz konusu Gokhansa tabiki yaparsin ama benim dedigim mevzu o degil. ben söz verilen bir seyden söz ediyorum 😉
Ne bekliyorsun benden söyle yapayım. :A Bir telafi sözü verdiğimi biliyorum ama ne yapacağımı düşünüyorum hala yoksa unutmadım merak etme. :F

Yok cnm olurmu tüm yüksek verenlere demek istedim karışık yazdım sanırım düzelteyim dur :D:D:D
ya anlamadin hala. yazin dogru. senin yuksek limitin ne onu diyorum. mesela benim icin 1den 4e kadar olan puan dusuk. 5-6 idare eder 7den 10a kadar orta sekerli. sonrakiler yuksek :A

Ne bekliyorsun benden söyle yapayım. :A Bir telafi sözü verdiğimi biliyorum ama ne yapacağımı düşünüyorum hala yoksa unutmadım merak etme. :F
:F
ama oyle söyleyince ne manasi kaliyor efendim. bak saatlerde geciyor gun bitiyor. bugun icindi sözunuz :)

@destere gibi bir madam ile yoldaş olma @MEnes Sen adamın dibisin.:A
Thansk diyeyim fazla şaapmadan. :A
Candan Erçetin. :D

Kaliteli müzik adamı olarak bilirdik seni @MEnes, yakışmadı. :D
Zevkler tutmadı bu sefer pek sevmem kendisini yapacak bir şey yok. :A
Ay bir de şu @MEnes'in berbat oyları vardı dimi neyse çok düşük değil diyelim. :A
Aynısı senin için de geçerli. O adamı sevemedim bir türlü ne yapayım. :A Ha bir de bu şarkısı dinlediğim bir şarkısıydı yoksa daha düşük alabilirdi. :A
okadar berbat bir şarkıyla gelmişsinki @MasacRE- -15 verdiğimiz halde ahmet aslana yinede kurtulamadın ayoll böyle bir fırsatı teptin ayoll git şimdi @destere ve @MEnes in yanına :A :A :A
Gelsin başımızın üstünde yeri var sayın yoldaşımızın. :A
@MasacRE- elenmişsin inşallah arya da bu sezon ölür:A
Bah hele bah lafa bak Arya'ya ne dediii. Arya ölürse o diziyi başlarına yıkarım ulann. :A :A
Gideriz ne olmuş yani @Doğu da döndü aramıza dörtlüyü kurup istediğimiz kişileri eleriz şimdi :A @destere @MEnes haftaya kimi eliyoruz seçelim :A
@Doğu kardeşimizin dönüşüyle eski ekip bir araya gelip ortalığı karıştıracağız. :A Dengeler değişecek ve kurulan koalisyonun gücü karşısında kimse duramayacak. :A :A

@destere bu kadar yorumda sana

images (3).jpg

ya anlamadin hala. yazin dogru. senin yuksek.limitin ne onu diyorum. mesela benim icin 1den 4e kadar olan puan dusuk. 5-6 idate eder 7den 10a kadar orta sekerli. sonrakiler yuksek :A

:F
ama oyle söyleyince ne manasi kaliyor efendim. bak saatlerde geciyor gun bitiyor. bugun icindi sözunuz :)
Bugün için dememişimdir ben mesajların kontrol edilmesini istiyorum. :A

Thansk diyeyim fazla şaapmadan. :A

Zevkler tutmadı bu sefer pek sevmem kendisini yapacak bir şey yok. :A

Aynısı senin için de geçerli. O adamı sevemedim bir türlü ne yapayım. :A Ha bir de bu şarkısı dinlediğim bir şarkısıydı yoksa daha düşük alabilirdi. :A

Gelsin başımızın üstünde yeri var sayın yoldaşımızın. :A

Bah hele bah lafa bak Arya'ya ne dediii. Arya ölürse o diziyi başlarına yıkarım ulann. :A :A

@Doğu kardeşimizin dönüşüyle eski ekip bir araya gelip ortalığı karıştıracağız. :A Dengeler değişecek ve kurulan koalisyonun gücü karşısında kimse duramayacak. :A :A
Hay Allah seni napmasın dinlediği şarkısına 5 puan veriyor adam. ss Neyse 2 final puanını cebe attık çatla :A

Bugün için dememişimdir ben mesajların kontrol edilmesini istiyorum. :A
ama kontrol edersem daha fazla birseyler cikar altindan. ben en son ok ile noktalamistim. ondan öncesine bi bak derim. ordada var verilen bir söz. 2 gundur pot ustune pot kiriyorsun olmuyor

Hay Allah seni napmasın dinlediği şarkısına 5 puan veriyor adam. ss Neyse 2 final puanını cebe attık çatla :A
Düşün işte nasıl sevemiyorum bir türlü. :A :A Sürekli duyduğum dinlediğim şarkısı bile en fazla bu ediyor. :A Ama dur hele biraz daha iyi bir şarkısı gelirse belki 1 2 tık daha yükselebilir. :A

Ben antisi değilim Gökhan'ın ama favorilerimden de değil. Seni şampiyon yaptırmayacağız :A Oh be elenmek güzel oldu rahat rahat istediğimi söylerim şimdi napcan banlayacan mı yoksa :A