Ben bilmem anlaşma manlaşma olmaz juriyiz biz.Eğer bu ayarı beğendiysen yolumuz açık seninle.Masacreyide çek yanımıza. Ben ne Deniz tanırım Ne Kaan hepsini eledim zamanında gelin şu anlaşmayı imzalayın
![]()
Ben bilmem anlaşma manlaşma olmaz juriyiz biz.Eğer bu ayarı beğendiysen yolumuz açık seninle.Masacreyide çek yanımıza. Ben ne Deniz tanırım Ne Kaan hepsini eledim zamanında gelin şu anlaşmayı imzalayın
![]()
Seninkinin kliplerinde iş yok Shakira'nın klipleri daha fenaAma merak etme destere değilim ben oradan puan vermem şarkılarınıza göre bakacağız duruma
![]()
Ben bilmem anlaşma manlaşma olmaz juriyiz biz.Keyfimize ne gelirse onu yaparız.
İyi şarkılarla devam et puanın iyi olsun diyorum o kadar.
![]()
Yarışmacı sayısı azaldıysa neden olmasın ?@Doğu kardeşim haftaya senden de oylarını bekliyoruz.![]()
Ziynet Sali denince aklıma ilk gelen birkaç şarkıdan biridir
La dobiş kaybol .ss
Nereye gitmiştinYarışmacı sayısı azaldıysa neden olmasın ?Gittiğimden beri hala mülteci kampı gibi beşyüz kişi mi yarışıyor yoksa ?
![]()
Batman amca sürgüne yolladı uzak doğuyaLa dobiş kaybol .ss
Nereye gitmiştin![]()
Olur öyle olurBatman amca sürgüne yolladı uzak doğuya![]()
Hayrola çok mu özledin beni total reisOlur öyle olur![]()
Benim kimseyle sorunum yok burada ben aile gibi görüyorum her bir bireyi. O yüzden yerin belliydi elbette herkes gibi.Hayrola çok mu özledin beni total reis![]()
Umarım samimisindirBenim kimseyle sorunum yok burada ben aile gibi görüyorum her bir bireyi. O yüzden yerin belliydi elbette herkes gibi.![]()
Samimiyet dediğin şey karşındaki kişinin sana sunduğu kadardır.Umarım samimisindir![]()
Kısmen katılıyorumSamimiyet dediğin şey karşındaki kişinin sana sunduğu kadardır.![]()
yanımızda onu daha çok sevdik yarışmaya pis bir şarkıcıyla katılması karizmasını çizdirdi yanımızda biraz toparlanır belki
sanırım haftaya side to side la geleceksin ? yoksa bu kadar haşin davranmaya cesaret edemezdin)
@MasacRE- nin eleneciğini biliyordum üzüldüm desem yalan olur zaten üzüldüğüme kimsede inanmazbu kadar kötü haftalardan sonra geç bile kaldı? ama @eskici yine kurtulmuş ona üzüldüm tabi
yanımızda onu daha çok sevdik yarışmaya pis bir şarkıcıyla katılması karizmasını çizdirdi yanımızda biraz toparlanır belki![]()
@eskici yarışmada bekleye bekleye bayatladı zaten onuda bir an önce bu çileyi çekmekten kurtaralım kendisi dünden razı ama işte elemiyorlr malesef)
benim oyumuda hatırlıyormusun@xemrexxx'in oyunu hatırlıyorum bana 14 vermişti.![]()
öyle sanıyorsa gerçekten tiner falan çekmiştir yoksa sağlıklı kafayla o tarz bir hayal kurmak mümkün değilYok be şampiyon olabileceğini falan sanıyor o Fettah ile bir an önce hayal aleminden çekip kurtarmamız lazım onu yazıktır günahtır![]()
Keza seçim olmadan jüri başkanı olan @destere'nin de oy kullanma hakkı yok ama!!!!
sanırım haftaya side to side la geleceksin ? yoksa bu kadar haşin davranmaya cesaret edemezdin)
@MasacRE- nin eleneciğini biliyordum üzüldüm desem yalan olur zaten üzüldüğüme kimsede inanmazbu kadar kötü haftalardan sonra geç bile kaldı? ama @eskici yine kurtulmuş ona üzüldüm tabi
yanımızda onu daha çok sevdik yarışmaya pis bir şarkıcıyla katılması karizmasını çizdirdi yanımızda biraz toparlanır belki![]()