MusicSurvivor 5.Sezon 4.Hafta Sonuçları

Eğer bu ayarı beğendiysen yolumuz açık seninle.:A Masacreyide çek yanımıza. Ben ne Deniz tanırım Ne Kaan hepsini eledim zamanında gelin şu anlaşmayı imzalayın:A
Ben bilmem anlaşma manlaşma olmaz juriyiz biz. :A Keyfimize ne gelirse onu yaparız. :A İyi şarkılarla devam et puanın iyi olsun diyorum o kadar. :A

Seninkinin kliplerinde iş yok Shakira'nın klipleri daha fena :A Ama merak etme destere değilim ben oradan puan vermem şarkılarınıza göre bakacağız duruma :A

Destere ile 1 yaz geçirdin azda olsa bulaşmıştır bence. Sen yinede bizi ve sesimizi değerlendir.:A Şarkılar bomba zaten.:Z

Ben bilmem anlaşma manlaşma olmaz juriyiz biz. :A Keyfimize ne gelirse onu yaparız. :A İyi şarkılarla devam et puanın iyi olsun diyorum o kadar. :A

Ben sinyali aldım sen rahat ol:Z

sanırım haftaya side to side la geleceksin ? yoksa bu kadar haşin davranmaya cesaret edemezdin :))

@MasacRE- nin eleneciğini biliyordum üzüldüm desem yalan olur zaten üzüldüğüme kimsede inanmaz :)bu kadar kötü haftalardan sonra geç bile kaldı? ama @eskici yine kurtulmuş ona üzüldüm tabi :)

okadar berbat bir şarkıyla gelmişsinki @MasacRE- -15 verdiğimiz halde ahmet aslana yinede kurtulamadın ayoll böyle bir fırsatı teptin ayoll git şimdi @destere ve @MEnes in yanına :A :A :A
yanımızda onu daha çok sevdik yarışmaya pis bir şarkıcıyla katılması karizmasını çizdirdi yanımızda biraz toparlanır belki :)

sanırım haftaya side to side la geleceksin ? yoksa bu kadar haşin davranmaya cesaret edemezdin :))

@MasacRE- nin eleneciğini biliyordum üzüldüm desem yalan olur zaten üzüldüğüme kimsede inanmaz :)bu kadar kötü haftalardan sonra geç bile kaldı? ama @eskici yine kurtulmuş ona üzüldüm tabi :)

yanımızda onu daha çok sevdik yarışmaya pis bir şarkıcıyla katılması karizmasını çizdirdi yanımızda biraz toparlanır belki :)

Merak etme başkan yanınızdayım artık haftaya da Fettah'ı eleriz @eskici yi de alırız yanımıza :A

@eskici yarışmada bekleye bekleye bayatladı zaten onuda bir an önce bu çileyi çekmekten kurtaralım kendisi dünden razı ama işte elemiyorlr malesef :))

Yok be şampiyon olabileceğini falan sanıyor o Fettah ile bir an önce hayal aleminden çekip kurtarmamız lazım onu yazıktır günahtır :A

@xemrexxx'in oyunu hatırlıyorum bana 14 vermişti. :A
benim oyumuda hatırlıyormusun :))

Yok be şampiyon olabileceğini falan sanıyor o Fettah ile bir an önce hayal aleminden çekip kurtarmamız lazım onu yazıktır günahtır :A
öyle sanıyorsa gerçekten tiner falan çekmiştir yoksa sağlıklı kafayla o tarz bir hayal kurmak mümkün değil :))

la her hafta büyük bir umutla diyorum güzel bişeyle gelmiştirde biraz yüksek puan vereyim yazıktır diyorum ama her hafta sıvıyor şarkıcısı yani torpil yapmaya bile insanın eli gitmiyor :)

Keza seçim olmadan jüri başkanı olan @destere'nin de oy kullanma hakkı yok ama!!!!

önce hele bir etiketleme yapmayı becer yeteneksiz codmin :) etiketi bile eline şeyine bulaştırmış birde başkanı beğenmiyor :)
bizde öyle ister beğen ister beğenme başkan seçimle değil hogathanın atamasıyla gerçekleşiyor :)

Gideriz ne olmuş yani @Doğu da döndü aramıza dörtlüyü kurup istediğimiz kişileri eleriz şimdi :A @destere @MEnes haftaya kimi eliyoruz seçelim :A

Yağcılarda inecek var :A

Sıcak sohbet mi 😱

4 aday var şimdilik bakalım şarkılar açıklansın recep gelsin ona göre son kararı belirleriz :)

Son düzenleme:

Çiğdem benim yanımda sorun yok. Side to side'da daha çok var.:A
Bu haftada ilk 5'de kapattık haftayı.:Z