Keza seçim olmadan jüri başkanı olan @destere'nin de oy kullanma hakkı yok ama!!!!bAŞKANIMIZ GELİYOR puan durumuda gelecek birazdan
@destere oyları
Candan Erçetin - Umrumda Değil = 16 puan
Ariana Grande - Dangerous Woman = 15 puan
Ahmet Aslan - Geberiyorum = 15 puan
Shakira - Chantaje = 14 puan
İrem Derici - Nabza Göre Şerbet =14 puan
Deniz Seki -Doyamadım = 13 puan
Nilüfer ve Emre Aydın - Son Perde = 13 puan
Ziynet Sali - Rüya = 12 puan
Ajda Pekkan Haykıracak Nefesim = 11 puan
Gökhan Türkmen - Dön = 11 puan
Neşet Ertaş - Yazımı Kışa Çevirdin = 10 puan
Cem Karaca ve Barış Manço - Uzun İnce Bir Yoldayım = 10 puan
Yüksek Sadakat - Live ıt Up = 4 puan
Fettah Can - Sen En Çok Aşksın = 4 puan
Ferdi Tayfur - Gizli Sevda = 4 puan
Sibel Can - Berivanım = 4 puan
Kendi kaderini kendin çizdin, 7 vermişim bak çok bileUlan Yüksek Sadakat ne lanet bir şarkı yapmışsın katıldığı her yarışmada eleniyor Neyse buraya kadar yarışmak da güzeldi jürilik daha zevkliymiş zaten yarışmacı olmayı sevmemiştim
Ulan Yüksek Sadakat ne lanet bir şarkı yapmışsın katıldığı her yarışmada eleniyor Neyse buraya kadar yarışmak da güzeldi jürilik daha zevkliymiş zaten yarışmacı olmayı sevmemiştim
bir de doğru kişiyi etiketlesenİile başlasın cümle. @masacre-
Şarkının canlı versiyonunu kullanman hatalı seçim olmuş bence. Geçmiş olsun. Canlı performans baya zayıftı normal hali daha güzeldi.
Puanımı düşürdün birde teşekkür mü edeyim hocam.bu hafta itlama sirasinda aktif olupta puanlarima tesekkur yada normal yorumda bile bulunmayan yarismacilar haftaya benden yuksek beklemesin haftaya banbaska bir taktikle oylarimi kullanacagim.
@xemrexxx bu en cok senin işine yarayabilir hersey sarkina bagli sen olumsuzda olsa tepkini gösterdin sarkima
Yok be ciddiyim ben zaten iddialı bir isim olmadığının farkındaydım zevkine birkaç hafta takılayım dedim
Eski masacre isimli kullanıcıyı sildim. @MasacRE-
Bu da teselli ödülü olsun. Etikette o sorunu yaşamazsın artık.
Yine açıklanmayan oylar var gibi sankievet oylama bitti forum kısa süreliğine gitsede yine normal süremiz 2 saat içinde bitirmiş olduk söz vermirdiğimiz gibi 23:00 tamamladık teşekkürler herkese
@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar
Biraz geç geldiğim için görememiştim puanını şimdi gördüm. Güzel puan, teşekkürler.bu hafta itlama sirasinda aktif olupta puanlarima tesekkur yada normal yorumda bile bulunmayan yarismacilar haftaya benden yuksek beklemesin haftaya banbaska bir taktikle oylarimi kullanacagim.
@xemrexxx bu en cok senin işine yarayabilir hersey sarkina bagli sen olumsuzda olsa tepkini gösterdin sarkima