MusicSurvivor 5.Sezon 4.Hafta Sonuçları

bAŞKANIMIZ GELİYOR puan durumuda gelecek birazdan :A :A :A

@destere oyları
Candan Erçetin - Umrumda Değil = 16 puan
Ariana Grande - Dangerous Woman = 15 puan
Ahmet Aslan - Geberiyorum = 15 puan
Shakira - Chantaje = 14 puan
İrem Derici - Nabza Göre Şerbet =14 puan
Deniz Seki -Doyamadım = 13 puan
Nilüfer ve Emre Aydın - Son Perde = 13 puan
Ziynet Sali - Rüya = 12 puan
Ajda Pekkan Haykıracak Nefesim = 11 puan
Gökhan Türkmen - Dön = 11 puan
Neşet Ertaş - Yazımı Kışa Çevirdin = 10 puan
Cem Karaca ve Barış Manço - Uzun İnce Bir Yoldayım = 10 puan
Yüksek Sadakat - Live ıt Up = 4 puan
Fettah Can - Sen En Çok Aşksın = 4 puan
Ferdi Tayfur - Gizli Sevda = 4 puan
Sibel Can - Berivanım = 4 puan
Keza seçim olmadan jüri başkanı olan @destere'nin de oy kullanma hakkı yok ama!!!!

Ulan Yüksek Sadakat ne lanet bir şarkı yapmışsın katıldığı her yarışmada eleniyor :T: Neyse buraya kadar yarışmak da güzeldi jürilik daha zevkliymiş zaten yarışmacı olmayı sevmemiştim :A

Ulan Yüksek Sadakat ne lanet bir şarkı yapmışsın katıldığı her yarışmada eleniyor :T: Neyse buraya kadar yarışmak da güzeldi jürilik daha zevkliymiş zaten yarışmacı olmayı sevmemiştim :A
Polyanna.jpg

bu hafta itlama sirasinda aktif olupta puanlarima tesekkur yada normal yorumda bile bulunmayan yarismacilar haftaya benden yuksek beklemesin :A haftaya banbaska bir taktikle oylarimi kullanacagim.
@xemrexxx bu en cok senin işine yarayabilir hersey sarkina bagli :A sen olumsuzda olsa tepkini gösterdin sarkima :A

Benim albümüm de final puanı aldığım şarkıyla şimdi sondan 4ncü falan olmuşum :D hiç öyle gelipte '' diğer şarkılarda iyiydi'' falan demeyin :D neyse haftaya bir başka efsane ile geliyoruz , final puanı hedefimiz. (yine çoğu kişinin iddialı gelicek hal iyok ya?)

bu hafta itlama sirasinda aktif olupta puanlarima tesekkur yada normal yorumda bile bulunmayan yarismacilar haftaya benden yuksek beklemesin :A haftaya banbaska bir taktikle oylarimi kullanacagim.
@xemrexxx bu en cok senin işine yarayabilir hersey sarkina bagli :A sen olumsuzda olsa tepkini gösterdin sarkima :A
Puanımı düşürdün birde teşekkür mü edeyim hocam. :A

evet oylama bitti forum kısa süreliğine gitsede yine normal süremiz 2 saat içinde bitirmiş olduk söz vermirdiğimiz gibi 23:00 tamamladık teşekkürler herkese :A :A :A

@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar
Yine açıklanmayan oylar var gibi sanki :A

@xemrexxx senin oylar açıklandı mı la :D @MayısKralı ve @turkuazz oylarını da göremedim sanki yanılıyor da olabilirim bilemiyorum. :A

Biraz geç geldiğim için görememiştim puanını şimdi gördüm. Güzel puan, teşekkürler. :A