MusicSurvivor 5.Sezon 4.Hafta Sonuçları

Gideriz ne olmuş yani @Doğu da döndü aramıza dörtlüyü kurup istediğimiz kişileri eleriz şimdi :A @destere @MEnes haftaya kimi eliyoruz seçelim :A

Yağcılarda inecek var :A

Sıcak sohbet mi 😱

Ne kadar için fesat ben Kelvin Celsius Fahrenheit onları konuşalım diyorum.:A

Daha önce MS'de olDu ilk ikiye 3 verildi 3.ye 1. Doğru olan benim dediğim. Eğer 4. ilk 3. aynı olursa 1 puan verirsin ama burada 2 puanı atlaman lazımdı.:F
Kıskanma çalış senin de olsun. :A
Benim albümümdede böyle yaptım ben diğer sunucuların naptığı beni ilgilendirmiyor vlla ayoll :A :A :A

geçen haftada 4 kişiye puan verdik mesala 2 kere 1. oluyorsa ikisini 1.sıraya yazar 2 - 3 diye geririsini öyle götürürüm 2.sırayı 2 kişimi paylaşıyor 2.sırayı 2 kişiye yazar 3-4 diye gerisiniöyle götürürüm 3.sırayı 2 kişi paylasıyorsa 3.sırayı 2 kişiye yazar 4-5 diye götürürüm sunuculuk kariyerimde hep öyle yaptım bunun Aksini yapanlar saçmalamıs ayoll :A :A :A

Final puanı aldım demek bana puan veren herkese çok tşk ederim :D

Son düzenleme:
Benim albümümdede böyle yaptım ben diğer sunucuların naptığı beni ilgilendirmiyor vlla ayoll :A :A :A

geçen haftada 4 kişiye puan verdik mesala 2 kere 1. oluyorsa ikisini 1.sıraya yazar 2 - 3 diye geririsini öyle götürürüm 2.sırayı 2 kişimi paylaşıyor 2.sırayı 2 kişiye yazar 3-4 diye gerisiniöyle götürürüm 3.sırayı 2 kişi paylasıyorsa 3.sırayı 2 kişiye yazar 4-5 diye götürürüm sunuculuk kariyerimde hep öyle yaptım bunun Aksini yapanlar saçmalamıs ayoll :A :A :A

Nerde çürük raporu olan var beni buluyor arkadaş.:F @Bully @destere ve @denizz19 'dan sonra şimdide sen çıktın Çiğdem. Allahtan sen bayansın.:A

Gideriz ne olmuş yani @Doğu da döndü aramıza dörtlüyü kurup istediğimiz kişileri eleriz şimdi :A @destere @MEnes haftaya kimi eliyoruz seçelim :A

Yağcılarda inecek var :A

Sıcak sohbet mi 😱
Seni severim bilirsin :A

pinokyo.jpg

zaten ilk 3 sıraya puan verdik ayoll :A :A :A

İlk 3 vermiş olsan 1 puanı bully alırdı. Mesela 15 kişiyiz 5 kişi 70 5 kişi 60 4 kişi 50 aldı diyelim 1 kişide 40 aldı elendi sen şimdi 70 alanlara 3 60 alanlara 2 50 puan alanlara 1 final puanı mi yazacaksın.:F Sen ilk 3 değil 3 puanı dağıtmış oluyorsun..

İlk 3 vermiş olsan 1 puanı bully alırdı. Mesela 15 kişiyiz 5 kişi 70 5 kişi 60 4 kişi 50 aldı diyelim 1 kişide 40 aldı elendi sen şimdi 70 alanlara 3 60 alanlara 2 50 puan alanlara 1 final puanı mi yazacaksın.:F Sen ilk 3 değil 3 puanı dağıtmış oluyorsun..
benim albümümde ve geçen haftada öyle yaptık bu hafta @Bully un puanını neden şey ediyorsunkı ayoll bunları hep not alıyor şuan eminim :A :A :A

@Bully