MusicSurvivor 5.Sezon 4.Hafta Sonuçları

@mrt-06 yarin itiraflar saat kacta paylasilacak? bi oy aciklamalari bide o konu ilgimi cekiyor. eglenceli. bakalim bu hafta bende nasibimi alacakmiyim :A

Ben antisi değilim Gökhan'ın ama favorilerimden de değil. Seni şampiyon yaptırmayacağız :A Oh be elenmek güzel oldu rahat rahat istediğimi söylerim şimdi napcan banlayacan mı yoksa :A
Vay hain elenince nasıl da gerçek yüzünü ortaya çıkardı :A Bana niye savaş açtın ki birden halbuki severdim ben seni :A

Senin kızı da hiç sevemedim seni de şampiyon yaptırmayacağız :A

Yarışmada iki kutup var güney kutbu benim kuzey kutbu Kaan. (Kuzey kutbu eriyip biyen kutup olduğu için onu ona layık gördüm.) Uzun yıllar ayakta kalacak olan benim yani bence menes benim yanımdayken sende gel.:A

Birde surdan bak hele.:Z

images (5).jpg

Yarışmada iki kutup var güney kutbu benim kuzey kutbu Kaan. (Kuzey kutbu eriyip biyen kutup olduğu için onu ona layık gördüm.) Uzun yıllar ayakta kalacak olan benim yani bence menes benim yanımdayken sende gel.:A

O zaman biz de ekvatoru şampiyon yaparız :A

Oradan bakacak olsam senden önce Shakira var bi kere :A

Daha tam yanında sayılmam orta sıralardasın fark ettiysen garanti görme öyle. :A Ben kimseyi tanımam şarkının ve sanatçının ses kalitesine bakıp puan veririm. :A :A İlerki haftalarda iyi şarkılar gelmezse şarkıcılar da azalacağı için puanların düşebilir buna dikkatini çekerim. :A

Daha tam yanında sayılmam orta sıralardasın fark ettiysen garanti görme öyle. :A Ben kimseyi tanımam şarkının ve sanatçının ses kalitesine bakıp puan veririm. :A :A İlerki haftalarda iyi şarkılar gelmezse şarkıcılar da azalacağı için puanların düşebilir buna dikkatini çekerim. :A

Eğer bu ayarı beğendiysen yolumuz açık seninle.:A Masacreyide çek yanımıza. Ben ne Deniz tanırım Ne Kaan hepsini eledim zamanında gelin şu anlaşmayı imzalayın:A