evet dedinde iste ben biraz gec algiladim. 5ten yukarisina yuksek diyecegini aklima getiremedim ondan
Tamam canım
evet dedinde iste ben biraz gec algiladim. 5ten yukarisina yuksek diyecegini aklima getiremedim ondan
Ben antisi değilim Gökhan'ın ama favorilerimden de değil. Seni şampiyon yaptırmayacağız Oh be elenmek güzel oldu rahat rahat istediğimi söylerim şimdi napcan banlayacan mı yoksa
Vay hain elenince nasıl da gerçek yüzünü ortaya çıkardı Bana niye savaş açtın ki birden halbuki severdim ben seniBen antisi değilim Gökhan'ın ama favorilerimden de değil. Seni şampiyon yaptırmayacağız Oh be elenmek güzel oldu rahat rahat istediğimi söylerim şimdi napcan banlayacan mı yoksa
Bize sahip çıkarsın artık bak @MEnes kardeşe ne iyi puanlar veriyor sana jüri olmak yarayacak bence.
Senin kızı da hiç sevemedim seni de şampiyon yaptırmayacağız
Vuur kardo daha ölmediler. Daha da vurr.Senin kızı da hiç sevemedim seni de şampiyon yaptırmayacağız
Senin kızı da hiç sevemedim seni de şampiyon yaptırmayacağız
Şu küçük çiğdemi de silseneEski masacre isimli kullanıcıyı sildim. @MasacRE-
Bu da teselli ödülü olsun. Etikette o sorunu yaşamazsın artık.
Planında bende varım galiba
Yarışmada iki kutup var güney kutbu benim kuzey kutbu Kaan. (Kuzey kutbu eriyip biyen kutup olduğu için onu ona layık gördüm.) Uzun yıllar ayakta kalacak olan benim yani bence menes benim yanımdayken sende gel.
Birde surdan bak hele.
Daha tam yanında sayılmam orta sıralardasın fark ettiysen garanti görme öyle. Ben kimseyi tanımam şarkının ve sanatçının ses kalitesine bakıp puan veririm. İlerki haftalarda iyi şarkılar gelmezse şarkıcılar da azalacağı için puanların düşebilir buna dikkatini çekerim.Yarışmada iki kutup var güney kutbu benim kuzey kutbu Kaan. (Kuzey kutbu eriyip biyen kutup olduğu için onu ona layık gördüm.) Uzun yıllar ayakta kalacak olan benim yani bence menes benim yanımdayken sende gel.
Birde surdan bak hele.
O zaman biz de ekvatoru şampiyon yaparız
Oradan bakacak olsam senden önce Shakira var bi kere
Daha tam yanında sayılmam orta sıralardasın fark ettiysen garanti görme öyle. Ben kimseyi tanımam şarkının ve sanatçının ses kalitesine bakıp puan veririm. İlerki haftalarda iyi şarkılar gelmezse şarkıcılar da azalacağı için puanların düşebilir buna dikkatini çekerim.
Kadın 40 yaşında Allah aşkına. Ben sana 22'ilk yaşı yaşına cici bir kız vaad ediyorum.