MusicSurvivor 5.Sezon 4.Hafta Sonuçları

bu oyun şerefine yeni dizinin reklamını yapayım @faruk @Forumdash :A belki @Çiğdem- @destere @*YıldırıM*
Cy1HWa4XcAA5kEO.jpg
Yıldırım* @vadikızı türleri izler:A
@xemrexxx e herkes iyi puan versin ayoll haftaya böyle kutlamalar yapıcaksa
:A :A :A

Ben kendi müzik zevkimi tanırım senin mazini düşününce sözlerin tesir etmiyor bana :A Zordur Oğlumu aslında çok kullanmak istiyorum ama emin olamıyorum. Şahsen ben çok seviyorum :A

1.belli siz 2.yi belirleyin. Hadi bakim

Sade Beş Çayı, Rüya'dan daha iyi bence. Gelemiyorum Yanına ve Alışkın Değiliz aynı seviyede değil Rüya ile. :D

Ama benden yüksek alacağın hareketli şarkılar olabilir. Zordur Oğlum mesela. :D
sizin saydıklarınızdan daha güzel bence ziynetin en sevdiğim şarkısıdır finallik :A :A :A

@Forumdash seni yine mazur görüyorum. 2 hafta sonra hep tam puan vereceğin için sıkıntı yok bu sevmediğin şarkıya bu yeter.:A
Şarkının klip yorumunda görmüştürsün yorumumu :A Sevmem bu şarkıyı ama christmastan sonra iyi geldi:X
bu oyun şerefine yeni dizinin reklamını yapayım @faruk @Forumdash :A belki @Çiğdem- @destere @*YıldırıM*
Cy1HWa4XcAA5kEO.jpg
Yıldırım* @vadikızı türleri izler:A
Yine konuyu renklendirmişsin :F
Candan Erçetin. :D

Kaliteli müzik adamı olarak bilirdik seni @MEnes, yakışmadı. :D
Candan'ın eskilerine bayıllırım özellikle 90lara sonrakiler cok ağır geliyor :X

SON 6 OY KALDI :F

3.Puan Durumu
1 Ziynet Sali 218
2 Cem Karaca 215

3 İrem Derici 192
4 Gökhan Türkmen 188
5 Deniz Seki 187
6 Ariana Grande 183

7 Sibel Can 172
8 Nilüfer 165
9 Candan Erçetin 160

10 Shakira 154
11 Fettah Can 153
12 Neşet Ertaş 145

2011 yılı dendi mi aklıma Rüya şarkısı gelir geçmiş olsun final puanın boğazında kalacak. :A
Ya tamam Rüya kötü demiyorum çok başarılı bir şarkı ama daha güzelleri de var Ziynette bence. Abartmayın o kadar :F

sizin saydıklarınızdan daha güzel bence ziynetin en sevdiğim şarkısıdır finallik :A :A :A
Kullanmayı düşündüklerim arasında ama bakalım :D

sen zaten strateji yapmayı bilmessin ki :A , şike yapmayı bilirsin :A
Kes be zırtapoz .ss

Şarkının klip yorumunda görmüştürsün yorumumu :A Sevmem bu şarkıyı ama christmastan sonra iyi geldi:X

Yine konuyu renklendirmişsin :F

Candan'ın eskilerine bayıllırım özellikle 90lara sonrakiler cok ağır geliyor :X

Evet kötü yorumunda bende seni desteklemiştim tek Ozan iy demişti ama sen ondan iyi vermişsin.:F
Uff şu kötü şarkılar bitsede şöyle Into Youlara geçsek.:Z

Sana Leyla ile Mecnun güzelliği falan yapıyor mesela o bende hiç yok sürekli en kötü 5'indeyim. ss
şu kanal sistemini sen başlatsan ikiniz kanal kurarsınız hem araştırma yöntemleri derside aldım böylecesine senaryolar yükselir ben ozaman kimse almaz diye kanal kurmuştum ama artık profesyonelleşmeye başladım Mayıskralı zaten sihirli annem hayranı yani onun devamı Adalet peşinde var Arka sokakların uyarlaması Halkın Poliside iyi gidiyor Mayıskralıda kurar Mrt-06 da hem böylecesine sen rahat proje alırsın ben çok zorlandım bodrum tv zamanında @Bully

Kod:
@xemrexxx oyları
deniz seki 15
sibel can  14
cem karaca 13
ziynet sali 12
irem derici 11
candan erçetin 10
ferdi tayfur 9
shakira  8
neşet ertaş  7
gökhan türkmen  6