@xemrexxx e herkes iyi puan versin ayoll haftaya böyle kutlamalar yapıcaksabu oyun şerefine yeni dizinin reklamını yapayım @faruk @Forumdash belki @Çiğdem- @destere @*YıldırıM*Yıldırım* @vadikızı türleri izler
@xemrexxx e herkes iyi puan versin ayoll haftaya böyle kutlamalar yapıcaksabu oyun şerefine yeni dizinin reklamını yapayım @faruk @Forumdash belki @Çiğdem- @destere @*YıldırıM*Yıldırım* @vadikızı türleri izler
Sana Leyla ile Mecnun güzelliği falan yapıyor mesela o bende hiç yok sürekli en kötü 5'indeyim. ssBenden kötü vermiş lan
2011 yılı dendi mi aklıma Rüya şarkısı gelir geçmiş olsun final puanın boğazında kalacak.@dreamy çok teşekkürler la şaka gibi harcadık şarkıyı .ss ben bu etkiyi yaratmaz demiştim oysa
Ben kendi müzik zevkimi tanırım senin mazini düşününce sözlerin tesir etmiyor bana Zordur Oğlumu aslında çok kullanmak istiyorum ama emin olamıyorum. Şahsen ben çok seviyorum
1.belli siz 2.yi belirleyin. Hadi bakim
sizin saydıklarınızdan daha güzel bence ziynetin en sevdiğim şarkısıdır finallikSade Beş Çayı, Rüya'dan daha iyi bence. Gelemiyorum Yanına ve Alışkın Değiliz aynı seviyede değil Rüya ile.
Ama benden yüksek alacağın hareketli şarkılar olabilir. Zordur Oğlum mesela.
sen zaten strateji yapmayı bilmessin ki , şike yapmayı bilirsin@dreamy çok teşekkürler la şaka gibi harcadık şarkıyı .ss ben bu etkiyi yaratmaz demiştim oysa
Şarkının klip yorumunda görmüştürsün yorumumu Sevmem bu şarkıyı ama christmastan sonra iyi geldi@Forumdash seni yine mazur görüyorum. 2 hafta sonra hep tam puan vereceğin için sıkıntı yok bu sevmediğin şarkıya bu yeter.
Yine konuyu renklendirmişsinbu oyun şerefine yeni dizinin reklamını yapayım @faruk @Forumdash belki @Çiğdem- @destere @*YıldırıM*Yıldırım* @vadikızı türleri izler
Candan'ın eskilerine bayıllırım özellikle 90lara sonrakiler cok ağır geliyor
Ya tamam Rüya kötü demiyorum çok başarılı bir şarkı ama daha güzelleri de var Ziynette bence. Abartmayın o kadar2011 yılı dendi mi aklıma Rüya şarkısı gelir geçmiş olsun final puanın boğazında kalacak.
Kullanmayı düşündüklerim arasında ama bakalımsizin saydıklarınızdan daha güzel bence ziynetin en sevdiğim şarkısıdır finallik
Kes be zırtapoz .sssen zaten strateji yapmayı bilmessin ki , şike yapmayı bilirsin
Şarkının klip yorumunda görmüştürsün yorumumu Sevmem bu şarkıyı ama christmastan sonra iyi geldi
Yine konuyu renklendirmişsin
Candan'ın eskilerine bayıllırım özellikle 90lara sonrakiler cok ağır geliyor
Serseri dediğin kız Game Of Thrones'de değil miydi? Niye anlamayalım.Joffrey, Cersei, The Hound, The Mountain, @OzaN @Forumdash @sokak sanati ...
Daha liste baya uzun maşallah herkes 1 puan vermiş de diğerleri espriyi anlamayacak
şu kanal sistemini sen başlatsan ikiniz kanal kurarsınız hem araştırma yöntemleri derside aldım böylecesine senaryolar yükselir ben ozaman kimse almaz diye kanal kurmuştum ama artık profesyonelleşmeye başladım Mayıskralı zaten sihirli annem hayranı yani onun devamı Adalet peşinde var Arka sokakların uyarlaması Halkın Poliside iyi gidiyor Mayıskralıda kurar Mrt-06 da hem böylecesine sen rahat proje alırsın ben çok zorlandım bodrum tv zamanında @BullySana Leyla ile Mecnun güzelliği falan yapıyor mesela o bende hiç yok sürekli en kötü 5'indeyim. ss
Joffrey, Cersei, The Hound, The Mountain, @OzaN @Forumdash @sokak sanati ...
Daha liste baya uzun maşallah herkes 1 puan vermiş de diğerleri espriyi anlamayacak
Niye biz saf mıyız .ssJoffrey, Cersei, The Hound, The Mountain, @OzaN ,@Forumdash , @sokak sanati ...
@xemrexxx oyları
deniz seki 15
sibel can 14
cem karaca 13
ziynet sali 12
irem derici 11
candan erçetin 10
ferdi tayfur 9
shakira 8
neşet ertaş 7
gökhan türkmen 6
nilüfer 5