MusicSurvivor 5.Sezon 4.Hafta Sonuçları

Etiket sorununun nedenini anlamış olabilirim ama anlamamış da olabilirim. @Bully biraz önce seni etiketlemeyi unutmuşum.

@xemrexxx'in puanı güzelmiş teşekkürler. :D

@denizz19 biraz daha etiket istiyormuş. :D

Admin, görevini kötü şekilde kullanıyorsun seni uyarmak zorundayım biliyorsun ben bir süper moderatörüm. Yüce divanda yargılanmalısın.

Orada sen hata yapmısın cnm :F ama dediğim gibi onlara bir etkisi yok olsa @Bully un hakkını ben forumda yiyeceğim en son kişi hatta en sonuncusuda değil :A :A :A
hata olsada siralamada ve orda vurgulayarak sibelden 1 puan fazla yazim herseyi acikliyor 😉 insan dikkat eder biraz diyecemde diyemiyom cunku isinin zorlugunu dun gördum :A

@Maskeli Fedai oyları
Neşet Ertaş 16
Deniz Seki 15
Gökhan Türkmen 14
Fettah Can 13
Ferdi Tayfur 12
Yüksek Sadakat 11
Ziynet Sali 10
Sibel Can 9
Ajda Pekkan 8
Nilüfer 7
Ariana Grande 6
Candan Erçetin 5
İrem Derici 4
Cem Karaca 3
Ahmet Aslan 2
Shakira 1

İşlem başarılı herkese etiketleri gitti. Birkaç kişiye daha deneyelim. @Çiğdem- bu etiket sana. @xemrexxx elenecek mi acaba? @denizz19 seni bir daha etiketleyeyim bakayım. :D

hata olsada siralamada ve orda vurgulayarak sibelden 1 puan fazla yazim herseyi acikliyor 😉 insan dikkat eder biraz diyecemde diyemiyom cunku isinin zorlugunu dun gördum :A
Cnm herkes sıralamaya göre puan vermiyor karısıkta oylayan var zaten puan toplarken gözüm puanlardan baska birşey görmüyor oyüzden daha dikkatli olursanız sevinirim ama neyseki bir etki yapmadı :A :A :A

Şimdiki etiketler sorunlu olacak sanırım. Deneyelim bakalım.

@denizz19 haftaya tam puan verirsin herhalde o kadar etiketledik. :A

@Bully bu hafta da elenmeyecek gibi gözüküyor. :D

@sokak sanati'nın gelecek haftaki şarkısını merak ettim. :D
Ne elenmesi ya her hafta final puanına oynuyoruz :A Daha ne kozlarım var korkun benden. :A

@Maskeli Fedai oyları
Neşet Ertaş 16
Deniz Seki 15
Gökhan Türkmen 14
Fettah Can 13
Ferdi Tayfur 12
Yüksek Sadakat 11
Ziynet Sali 10
Sibel Can 9
Ajda Pekkan 8
Nilüfer 7
Ariana Grande 6
Candan Erçetin 5
İrem Derici 4
Cem Karaca 3
Ahmet Aslan 2
Shakira 1
@Maskeli Fedai'nin oy kullanmaya ehliyeti olmadığı halde her seferinde kullandırtıyorsun abla. Bu son uyarımız Forum Etkinlik Dizi Üst Kurulu olarak....

İşlem başarılı herkese etiketleri gitti. @Çiğdem- bu etiket sana. @xemrexxx elenecek mi acaba? @denizz19 seni bir daha etiketleyeyim bakayım. :D