Ekürim? Senin fake hesabın dediğim mi
İlk biz benden çıkmoştır kanıtları var. Diğerleri gerçek bizin çakmasıdır.
hata olsada siralamada ve orda vurgulayarak sibelden 1 puan fazla yazim herseyi acikliyor 😉 insan dikkat eder biraz diyecemde diyemiyom cunku isinin zorlugunu dun gördumOrada sen hata yapmısın cnm ama dediğim gibi onlara bir etkisi yok olsa @Bully un hakkını ben forumda yiyeceğim en son kişi hatta en sonuncusuda değil
Cnm herkes sıralamaya göre puan vermiyor karısıkta oylayan var zaten puan toplarken gözüm puanlardan baska birşey görmüyor oyüzden daha dikkatli olursanız sevinirim ama neyseki bir etki yapmadıhata olsada siralamada ve orda vurgulayarak sibelden 1 puan fazla yazim herseyi acikliyor 😉 insan dikkat eder biraz diyecemde diyemiyom cunku isinin zorlugunu dun gördum
Ne elenmesi ya her hafta final puanına oynuyoruz Daha ne kozlarım var korkun benden.Şimdiki etiketler sorunlu olacak sanırım. Deneyelim bakalım.
@denizz19 haftaya tam puan verirsin herhalde o kadar etiketledik.
@Bully bu hafta da elenmeyecek gibi gözüküyor.
@sokak sanati'nın gelecek haftaki şarkısını merak ettim.
@Maskeli Fedai'nin oy kullanmaya ehliyeti olmadığı halde her seferinde kullandırtıyorsun abla. Bu son uyarımız Forum Etkinlik Dizi Üst Kurulu olarak....@Maskeli Fedai oyları
Neşet Ertaş 16
Deniz Seki 15
Gökhan Türkmen 14
Fettah Can 13
Ferdi Tayfur 12
Yüksek Sadakat 11
Ziynet Sali 10
Sibel Can 9
Ajda Pekkan 8
Nilüfer 7
Ariana Grande 6
Candan Erçetin 5
İrem Derici 4
Cem Karaca 3
Ahmet Aslan 2
Shakira 1
Bana etiekt olmuyorİşlem başarılı herkese etiketleri gitti. Birkaç kişiye daha deneyelim. @Çiğdem- bu etiket sana. @xemrexxx elenecek mi acaba? @denizz19 seni bir daha etiketleyeyim bakayım.
Şimdiki etiketler sorunlu olacak sanırım. Deneyelim bakalım.
@denizz19 haftaya tam puan verirsin herhalde o kadar etiketledik.
@Bully bu hafta da elenmeyecek gibi gözüküyor.
@sokak sanati'nın gelecek haftaki şarkısını merak ettim.
Pişemem soğuk kurabiyeyim ben sıcaklaşınca bozuluyorum