Bir anlık çılgınlığıma denk gelip, iyi ki izlemişim dediğim belgesel eseri, normalde izlemezdim,böyle bir geçimişmde yoktu açıkcası ama community'nin yaratıcısına bir şans vermeliydim.
İçeriğe gelirsek, community gibi bir diziyi izledikten sonra bu adamın normal olması sürpriz olurdu, gerçekten adamın dibi diyebileceğim, adam dış etken olup resmen diziyi çekip kurtaran kişi olmuş, fanın bu kadar yüksek olup dizinin devam etmesi o ve ekibinin sayesinde.
Gerçekten izledikten sonra adam dedim, yani duygulandıran sahnelerde vardı keşke bende orada olabilseydim dedim açıkcası, show harikaydı milleti güldürüp sevindirmek, onlardan biri olmak ayrı birşey.
Ben dalga geçiyorlar sanıyordum hatta video felanda koymuşlar ama sanırım Sony'den kovulup 3. sezonda bir ara verilmesinin sebebi dizinin oyuncularından chevy chase ile yaşadığı bir hadise sonucu olmuş.
Sonra dönmüş tabi reyis, herkes ayağını denk alacak üstat o. Diğer bir yana gelirsek acayip bir alkol kullanıcısı sanırım bırakmaya yönelmiş ama gerçekten sıkıntıları olduğunu yüzünden okumuştum, hayatının aşkını bulmuş bence, gerçekten onu toparlayan çeviren karısı o olmasaydı muhtemelen intihar edip ölürdü, okadar alkolle normal kalamaz insan.
Gerçekten büyük bir onur duydum bu filmi izlediğime, bir bakıma Community dizisininde iç yüzünü görmüş oldum, içeride gerçekten çok değişik şeyler dönüyor. Bunlardan haberder olduk, bundan sonra bu tarz yapımlara önem vermeliyim.
Sinemalar.com'da ki tek oyu ben kullanmışım o yüzden puanım belli aslında, ama gerçekten bir başarı dehasını yakından görmek benim için eğlenceli bir gece oldu, community'i daha ilgili takip edeceğim artık.