2014 Cold in July / Temmuz Soğuğu | Film Bilgileri & Yorumları

ve sonunda vuslat. :D

Çook uzun zamandır bekliyordum filmi, sonunda izleyebildim. :) Film beklediğime değdi, hiç ara vermeden sıkılmadan izledim. Belki de FF'deki yorumlardan dolayı beklentimi düşürdüğümden olabilir ama ben filmi çok beğendim. Sanrıım filmin tek kötü yanı Michael C Hall'un saç kesimiydi :X

Biraz ekşivari olacak ama film tam olarak underrated bir film. Sıradan bir hikaye gibi başlasa ilerledikçe değişik bir hal alıyor. Üç başrolün de oyunculuğunu çok beğendim özellikle MCH'in, resmen sırtlamış filmi. Dexter'daki o aksiyon sahnelerini Six Feet Under'da göremiyordum, özlemişim böyle sahnelerini.

Russel'ın aslında evde olduğu anlaşıldığı sahne heyecan tavan yaptı. Jordan'ın odasının kapısını açmaya çalışırken ben Richard'dan daha çok heyecanlandım. :D
Freddy ve arkadaşlarının "film seti"ne girdikleri sahne de çok heyecanlıydı. Karşısına çıkan adamın kafasını iyi patlattı Rich. :X
Aslında ölüdürülen adamcağız kaynadı arada ona üzüldüm. İsmini cismini öğrenemedik. :D Garibim hırsızlık içün yanlış evi seçmiş.
Başıma bir şey gelmeyecekse 8.5'tan 9/10 diyorum. :d