En Son İzlediğiniz Film? 🎞

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan şirin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Filmin konusunu inceledim de, Kaçak'ı anımsattı. İzleyeyim dedim, anımsadığım şey aslında kısmen doğru çıktı. Esinlenme olduğunu söyleyebilirim.

Ağır tempoda başladı ama daha sonra giderek heyecanlı bir hâl almaya başladı. Gerçi final sahnesi biraz havada kalmış gözüküyor ama yine de iyiydi. Monoton bir şekilde her şey ilerlerken, geçmiş gelir ve yakasına yapışır. Geçmişi temizlemek şart tabi ki. Şiddet sahneleri başarılıydı, intikam vardı. Aile kavramı, ilişki kavramına dair birçok olayda döndü.

Viggo Mortensen oyunculuğunu konuşturmuş, Maria Bello da güzelliğini ve uyumlu bir çift olmuşlar. Daha çok bu ikili üzerinde dönüyor. Ağır temposunu saymazsak, bir de final sahnesi gözümde olumsuz etki yaptı. Diğer türlü iyi bir filmdi.

7.5/10

Cesaretin Var Mı Aşka?

Filmdeki kadın oyuncunun güzelliğine aldanıp ve romantik-komedi tarzı bir şey izlemek istediğimde elimin altında dursun diye indirmiştim. O gün bugünmüş demekki.

Çok fazla komik olmasa da eğlenceli bir film olmuş. Sıkılmadan izletti kendini. Farklı bir senaryosu var. Tam bir Fransız senaryosu ama.
Abi seviyorsunuz işte birbirinizi ne diye uzatıyorsunuz? Ne triplere giriyorsunuz?
Sonu açık bırakılmış. İyi mi olmuş? Bence çok iyi olmuş.
Çimento olayında bitseydi puanım 8 olmazdı da 7 olurdu. Tamam çok romantik (!), aşırı şehvetli (!) ama kötü son. :D Tabi sevdiğinin dudaklarında ölmek çok hoş bir şey olsa gerek. :love1:-neyse burayı kimse okumaz zaten, saçmalayabilirim. :D- Ben yaşlanmış sonu tercih ederdim.

7.5/10 -tan 8 olsun.-
İlk yarım saati küçüklükte, sonrası asıl konuya geçiş yapılmıştı. Aslında tuhaflıklar vardı filmde ama iyiydi. Mesela zaman aktarımı ve tuhaf buluşma. Çılgınlıkları, birbirlerinden kopamamaları. Etkileyici birçok unsur vardı. Hele o ayrılıktan sonraki yaşamları. En azından sıradanlık yok, mesela son sahnede. O sahne unutulmaz, hafızaya kazınan cinsten. Biraz tesadüf ağırlıklı, "sadece filmlerde olur" cümlesine "cuk" diye oturan olaylar gelişiyordu. :)

Müzikal ve dans içerikli olan filmlere karşı hep ayrı bir sempatim olmuştur. Bu filmde yeniden kendimde bunu gördüm. İçimi kıpır kıpır ettiren, işte "eğlence budur" dedirten tarzda bir film.

İçinde dans olduğundan durgunluk olmadı, sürekli hareketlilik vardı. Akıcı bir konusu vardı. Hatta dans sahneleri ayrı bir keyifle izledim. Diyaloglar da iyiydi, sıkıcı diyaloglara sahip değildi. Güldürüyordu kimi zaman, dram yönü de vardı tabi. Bir suç, bu kadar iyi yerlere getirebilir insanı.

Channing Tatum çok iyiydi, dans sahnelerinde döktürüyordu. Jenna Dewan-Tatum da iyiydi. Channing ile Jenna o kadar uyumluydu ki; birbirlerinden etkilenmişler, 3 yıl sonra evlenmişler ve gerçek hayatta da uyumlular. İkisi de çok iyiydi.

8/10

To Rome with Love
7960438.t.jpg

Açık ara izlediğim en garip filmdi. :D Saçmalık ama insanın içini mutlu eden cinsten bir filmdi. Bir ton olay vardı birbirine bağlanmayan maksat ne anlayamıyorsun ama başarılıydı. :D Bence millet filmi anlayamadığından böyle bir puanlamayı yapmış bence tamamiyle sanat eseri vardı ortada.

Ellen beklediğim rolde değilde, beğenmedim pek onun rolünü. :( Cruz'u ben ilk defa bu kadar iyi gördüm, harikaydı hem güzellik hem rol. Roberto çok garip bir insan, yani gerçekten ismi çok duyulmamış buralarda ama yani bu adam inanılmaz bişi. Jess ve Alec'te ana kadrodaydı yüzleri tanıdık ama filmlerini pek takip etmediğim için rol yapmayacağım ama iyidiler iyi. :D Onur adamı, ismi hep tanıdık gelmiştir ama yüz olarak bilmezdim Woody Allen, inanılmazdı. Dedim konuşurken neden duraksıyor, unutup hatırlıyormuşcasına ama role doğallık katıyordu ve sanki doğaçlama hissiyatı veriyordu, bu adam bitmemiş daha.

İlk defa sanırım amaçsız gözüken bir filmi beğendim, vermek istediği ince mesajlar vardı ve diğer yandan saçmalıklarla güldürmeyi başardı, lakin neden oy veren arkadaşlar cimri bilmiyorum.

IMDb Puanı: 6.3
Sinemalar.com: 6.6

Bir kez daha bu puanlara göre iş yapmayacağımızı anlıyoruz, kişisel bir puanım var bu film için, kadro için bile en az +7

Benim Puanım: 8.5

Son düzenleme:

Orta halli bir romantik gençlik filmlerinden biriydi. Dram tarafının biraz daha fazla olması benim için kötüydü. Miles Teller reyizi genelde komik rollerde seviyordum bu filmde de ilk başlarda sevdim ama sonra bozdu :D

Shailene Woodley'in izlediğim ilk filmiydi ve oyunculuğunu beğendim. Ama @OzaN ın övdüğü kadar güzel gelmedi bana belki filmin çoğunda makyajsız olduğu içindir bilemem ama bi sempatiklik var kızda :D

Fazla bişey beklemeden oyuncular için izlenebilecek bir filmdi.

7/10

Orta halli bir romantik gençlik filmlerinden biriydi. Dram tarafının biraz daha fazla olması benim için kötüydü. Miles Teller reyizi genelde komik rollerde seviyordum bu filmde de ilk başlarda sevdim ama sonra bozdu :D

Shailene Woodley'in izlediğim ilk filmiydi ve oyunculuğunu beğendim. Ama @OzaN ın övdüğü kadar güzel gelmedi bana belki filmin çoğunda makyajsız olduğu içindir bilemem ama bi sempatiklik var kızda :D

7/10
Ben çok güzel olduğunu falan iddia etmedim zaten. Seviyorum sadece genel anlamda. :D

7/10
'500 Days Of Summer' filmini izledin mi?

Say Anything
@cevaa'nın tavsiyesi üzerine izledim. :D Genel olarak filmi beğendim. Oldukça samimi bir film olmuş. Zaten başroldeki adamla da kendimi benzetince severek sıkılmadan izlediğim bir film ortaya çıkmış oldu.

Demek ki neymiş. Yolda giderken kızın önündeki cam, taş, pislik ne varsa hepsini temizliyormuşuz. :D

7.5/10 -tan 8-

Say Anything
@cevaa'nın tavsiyesi üzerine izledim. :D Genel olarak filmi beğendim. Oldukça samimi bir film olmuş. Zaten başroldeki adamla da kendimi benzetince severek sıkılmadan izlediğim bir film ortaya çıkmış oldu.

Demek ki neymiş. Yolda giderken kızın önündeki cam, taş, pislik ne varsa hepsini temizliyormuşuz. :D

7.5/10 -tan 8-

Beğendiğine sevindim :D