En Son İzlediğiniz Film? 🎞

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan şirin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Süper bir komedi filmiydi. Zaten bu kadrodan da kötü bir film çıkmazdı :D

Charlie Day'i dizi dışında bi filmde görmek iyiydi. Filmde de uçuk bir karakterdi yine güldürdü baya :D

Ama beni güldüren asıl kişi Jason Sudeikis oldu :D Adamın her haraketi komediydi ya :D İzlediğim 3.filmi oldu, her filmde de beni güldürmeyi başardı reyiz :D

Jennifer Aniston'da seksiliğiyle filme renk katmış :D

8/10
Etkinlik filmiydi. .ss :(

Havacilik konulu filmleri cok severim, havaciliga olan tutkum sebebiyle. O yüzden bu film izlenecek filmlerim arasindaydi.

Film'in gerci havacilik ile baglantisi sadece ucakta gecmesi, diger türlü aksiyon ve gerilim üzerine kurulu 105 dakikadan olusmakta. Havaciliktaki ve ucaktaki bazi detaylari bildigim icin filmde teknik olarak birkac hata vardi ama filmi ve senaryoyu etkileyecek türden olmadiklari icin üzerinde durmaya gerek yok.

Filmde basrolde Liam Neeson oynuyor. Daha önce bir filmini izledim mi hatirlamiyorum ama Neeson'un rol kabiliyetini cok begendim. Mimiklerini iyi kullaniyor ve gerilimi yüzünden hissedebiliyorsunuz.
Julianne Moore'da iyi bir rol sergiledi.
Kabin Amiri olarak görevli olan Michelle Dockery etkili bir rolde olmasa da sergiledigi mimikleri ile filme damga vurmus bence. Icindeki ikilem ve korku, sözleriyle degil yüz ifadeleriyle cok iyi yansitti izleyiciye.

Film ilk basta yavas ilerlesede olaylar birden gelisiyor ve gerilim her dakika artiyor.

Dikkat, agir spoiler icerir;

2 tarafli baski altinda olan Hava Polisi Bill (Liam Neeson)'in yasadiklari görünüyor filmde. Normal filmlerden farki bence hem görmedigi, daha dogrusu sonradan ortaya cikan hava korsanlarina karsi savasirken, diger yandan da yerdeki patronu onu terörist/hava korsani olarak algilamasiyla ugrasiyor. Film'deki en önemli gerilim noktasi bu bence.

Filme gerilim acisindan 9-10 verebiliriz, aksiyon tarzi sahneler filmin son kisminda ama iyi sahneler, bu sebeple 7-8 verilebilir. Oyunculuk kabiliyeti yüksek bir film bence, özellikle yüz ifadeleri filmde oldukca iyi olmasi dikkatimi ceken taraf oldu. Film'in süresi gayet yerinde ki süreyi pek hissetmiyorsunuz izlerken.

Tavsiye edilir.

Kıyamet Günü filmini izledim.
Naomi Watts ve Evan Mcgregor'dan muhteşem bir filmdi. Doğal ve gerçekçi bir film olmuştu. . Benim için filmin kahramanı ve en iyisi büyük oğulları gerçek adıyla Tom Holland. Filmi bence en iyi o kurtardı. Hayatın ne kadar kısa olduğu çok açık ve net ortaya döküyor film. İzlemeyenlere kesinlikle ve ısrarla öneririm. Bu arada film gerçek bir hikayeden esenlenerek çekilmiş. :)

Kıyamet_Günü-afiş.jpg

Filmleri yorumlamaya basladan önce belirtmek isterim ki, bu sabah bu konunun 30-35inci sayfasindan itibaren bu sayfaya kadar gözden gecirdim. Hem kendi izledigim filmleri bulmak adina, hemde ilgimi ceken filmleri film listeme eklemek adina. Sizin izlediginiz ve benim de sonradan "ah, bu filmi izlemistim" dedigim bircok film cikti ortaya. :D

Gelelim bu sabah izledigim iki yerli filme..

Aslinda o kadar cok film var ki listemde izlenecek olan, niye bunu sectin diye sormayin. Sabahin 5'inde biraz gülebilmek icin film aradim ve Celal ile Ceren'i sectim. :D

Filmi izlememdeki en büyük etken tabi ki Sahan Gökbakar ve filmin genel olarak begenilmis olmasi. En azindan öyle hatirliyorum lakin IMDB'de bu kadar düsük bir puana sahip olmasi beni acikcasi oldukca sasirtti (2.3 nedir arkadas?)

Filmde cok güldügüm sahneler oldu, ama gereksiz buldugum sahnelerde vardi. Genel olarak performanslar fena degildi. Bazi sahnelerdeki replikler siniri zorladi, yani TV'de izlenecek bir film degil bence, kesinlikle net'ten ve biiip'siz izlenmeli. :D

En son karga'nin evlilik cüzdanina tuvalet yapmasi kadar anlamli bir sahne olamaz. :F

Film yorumum icin tiklayin

İzleyecek film düşünürken birden Flight aklıma geldi ve izledim.Senaryosu biraz zayıf olsa da beğendim diyebilirim.

Robert Zemeckis yine ustalığını konuşturmuş.Kaza sahnesi mükemmeldi.Verdiği gerilim de çok iyiydi.Bu filmde kesinlikle bir Oscar adaylığı almalıydı bence.

Denzel Washington ise alkolik kaptan rolünü mükemmel oynamış.Kendisi son zamanlarda pek karakter oyunculuğu yapmıyor.Daha çok aksiyon filmlerinde görüyoruz.Ama dramda müthiş işler çıkarıyor.

Filme gelirsek çok iyi bir ilk kısmı var ortalara doğru biraz sıkıyor ama sonda temposu yine çok iyi.Yani gereksiz yere uzayan sahneler vardı.Bir 30 dakika daha kısa olabilirdi film.Ancak alkol bağımlılığı sade ve iyi anlatılmış.Alkolün iş ve aile hayatından kişileri nasıl kopardığını iyi gözler önüne sermiş.Ayrıca alkoliklerin gizli alkol kullanma teknikleri de iyi anlatılmış.(Portakal suyu şişesine koymak gibi)

Bu arada otel odasındaki sahne çok iyiydi.Whip kendini zor tutuyor ama içmeden uyuyamıyor bile.O şişeyi alma sahnesi çok etkileyiciydi.Zaten bir tane içince gerisi geliyor.

Bu arada sonda da karakterin kendini hapishanede özgür olduğunu söylemesi bağımlılığın ne kadar iradeye hükmeden bir şey olduğunu gösterir nitelikte.

Müzikler iyi olmakla beraber müziklerin kullanımı da çok iyiydi.

Genel olarak oyunculukla ön plana çıkan bir film.Ama Robert Zemeckis'in çekimleri,müzikleri de filmi iyi kılıyor.Bağımlılık konulu filmleri sevmem ama bu iyiydi.

7.5/10

Filmle ilgili yorumum için tıklayın.

Farelly kardeşlerden (Peter ve Bobby), izleyiciyi ters köşe yapan, eğlendiren ve bir o kadar da ders çıkartan nitelikte bir film.

Konu bir kere eğlenceyi işaret ediyor. Bir gelişiyor olaylar, insanı iyi güldürüyor. Olaylar öyle bir sarpa sarıyor ki; komedinin dozajı artıyor. Arada bir sinirimin bozulduğu sahneler de vardı. Sanırım bu kendimi Ted'in yerine koymaktan kaynaklanıyor.

Şu bir gerçek; Cameron Diaz'ın çok güzel ve fiziğinin düzgün olduğunu söylemek lazım. Etkileyici bir güzelliği vardı. Ben Stiller desek, özellikle genç hali ile iyi güldürdü. Matt Dillon sinir olduğum bir karakteri canlandırdı ve o bıyıklar neydi öyle. Genel olarak iyi ve eğlenceliydi.

8/10