En Son İzlediğiniz Film? 🎞

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan şirin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Konusunu okumasam sanırım filmin neyi anlattığını geç farkedebilirdim. Filme çeken aslında konusuydu zaten. İlginç bir konusu vardı.

Ölümü farklı bir boyutta anlatıp; kaderi ya da tesadüfü gün yüzüne çıkarttılar. Doğru kararlar verilmesi gerektiğini ve yanlış kararların yol açacaklarını gösterdiler ve sıkıcılık yok denecek kadar azdı.

Özellikle son sahnesi iyiydi. İşte kader mi dersin, tesadüf mü dersin, işte o orada.

7/10

Müzik üzerine kurulu olmasıyla daha bir hoşuma gitti. Kurgusu çok iyiydi özellikle. Bu tarz filmler, sağlam bağlantı isteyen filmlerdir. Bu filmde de sağlam bağlantı vardı. Son sahnesiyle beni benden aldı. O sahneyi izlerken yüzümden tebessüm eksik olmadı.

Öyle bir müzik esintisi yaşattı ki; müziğin içinde bulmak istedim kendimi. Konusu, senaryosu, kurgusu ve oyunculuklarıyla sağlam bir filmdi. Olaylar biraz ilginç bir şekilde gelişiyor ama gelişen olayların hepsi, tekrar müzikle birleşiyor.

Filmde Freddie Highmore genç yaşına rağmen iyiydi. Filmin diğer ana karakterleri Jonathan Rhys Meyers ile Keri Russell da iyiydi. O müzik esintisini bu üç isim yaşattı ve çok iyi de yansıttı. Özellikle üçlünün son sahnesi çok iyiydi. Kalbini dinlemek iyidir bazen, müziği dinlemekte öyle...

9/10

Sonunda bu konuya yazabildim. Etkinlik dışı film izlemekte zorlanıyordum ama bu filme zaman ayırmam gerekirdi çok seveceğimi düşündüm.

Bu hafta Logan Lerman'lı 2. filmi izliyorum. Onu bunu bilmem ama ben bu adamın oyunculuğunu dehşet verici buluyorum. Noah'dada böyle güzel oynuyordu buradada.

Konu çok güzel. Trawma sonucu içine kapanan genç bir oğlan ve aşk.:D Charlie gibi bir çocuk hiç olmadım lisedede hep alengirliydim.:F Ama mutlu etti beni film. ANlatılmaz yaşanır deyip geçeceğim anlatamıyorum çünkü.:D

Film başta çocuğun açılmasını anlatırken birden Charlie'nin neden bu hale geldiğine döndü bence bu stil iyiydi. Sıradan bir karakterin açılmasını aşık olmasını diye beklerken daha farklı drama kaydırdılar. Sevdim bu stili.:D

Emma Watson vardı. Bu filmdede sevdim bayanı. Bazen çok kötü oynadığını düşünsemde iyiydi.

Filme Puanım: 7/10

@arslanbey önerisiyle izledim filmi.

Filmi senaryosunu çok güzel buldum bazen absürtlüğe kaçan bazende çok romantik olabilen ama keyifleride düzelten bir iş olmuş.
Özellikle son dakikalardaki dans sahnesinde olan sonuç kısmı efsnaeymiş.:F Çok başarılıydı.
Oyuncular zaten tanıdık. Evrim Akın iyiydi ama seslendirmeler, çekimler falan diziyi vasat hale getirmiş. Ses kayıp kayıp durdu.:(

Serenay'ın küçüklüğü içinde izledim bir yandan. Star işığı var kızda belli.:F

Serenay ve keyifli dakikalat için 6/10 :D

Filmi daha önce yarim yamalik izlemistim, ilk kez bastan sona izledim.
Genel olarak orta derece bir film olmus. Daha aksiyon dolu bir film bekliyordum acikcasi. Bazi sahneler baya etkileyiciydi.
Film'i bastan sona izlemem icin sebep Bergüzar Korel'di ve o da fena degildi, rol kabiliyeti gayet iyiydi.

GORA'da ayni KV Irak gibi yarim yamalak izleyebildigim fimler arasindaydi. Süresi cok uzun, yani abartilmis bir sekilde uzun.
Icerik olarak aslinda hic bana hitap etmeyen bir film olsa da Cem Yilmaz icin sonuna kadar dayandim diyebilirim.
Konu olarak bana hitap etmese de senaryo iyi islenmis gibi duruyor. En sonda verilen mesajda gayet yerindeydi.
Bu filmi izledikten sonra A.R.O.G. izleyebilir miyim emin degilim..

Ölü Ozanlar Derneği

robin williams ın öldüğü gün izlemiştim sonra etkinliktede aynı film çıkınca tekrar izlemektense yorum yapasım geldi :)

film harika geleneksel eğitim öğretim sisteminin etkili olduğu 1950 lerden bir kesit sunuyor
okula yeni atanan edebiyat öğretmeni joan keating in, kısaca carpe diem= anı yaşa şeklinde özetlenecek gelenekselin dışına çıkan, farklı ve özgün tarzı ve bu tarzdan etkilenen öğrencilerin hayata bakış açılarındaki değişimi anlatan güzel bir film ...

puanım =8.5
neden 9 değilde sekiz buçuk ?neyse ayrıntısını sonra anlatırız etkinlik kapsamında :)

Türkiye polisiye filmi dedin mi ilk akla bundan sonra sadece Behzat C. gelir gibime geliyor bana.
Kurgu olarak olaganüstü bir film. Oyuncular zaten cok iyi, dizisinden taniyorum hepsini ve oradaki karakterleri gibi filmde devam etmesi acikcasi hic rahatsiz etmedi.

Savci ile Behzat'in sevisme sahnesi cok cüretkardi. Film'de oldukca cok küfür kullanildi.

Cansu Dere ve Tardu Flordun'un performansini begendim.

Filmi kesinlikle tavsiye ederim. :)

Televizyonda bir ara reklam arasinda görmüstüm fragmanin birkac saniyesini. O zamandan beri merak etmisimdir bu filmi. Askeri filmleri hep sevmisimdir. Türk ürünü olan bu filmin bu kadar dokunacagini tahmin etmemistim.

Filmdeki iki ana karekteri canlandiran Ufuk Bayraktar ve Caglar Ertugrul olaganüstü bir performans sergiledi bence. Ufuk Bayraktar'i EZEL'den biliyordum zaten ama Caglar Ertugrul'da gözüme girdi bu film ile.

Özellikle ilk sahnedeki catisma cok iyi cekilmis. Film'in Metin Akusta'nin kanas ile yedigi kursun sahnesi olaganüstüydü.

"Anilar hayattaki en önemli seydir." repligi cok anlamliydi.

Filmde Flashbackler cok kullanildi ama hep yerinde kullanildi.

En sondaki kurtulduklari sahne ise Cengiz Coskun iyi rol yapti.

Filmin sonundaki yazilar ise müzik ile birlikte duygulandirdi..

That Awkward Moment (2014)

1041b0de792cb60c926b61766148ffb4.jpg
Imogen Poots için izlediğim bir filmdi, ama şivesi nedense yok olmuştu pekte odak nokta değilde denilebilir. Filmi beğendim, güldürmeyi başaran bir film bence, romantik komedinin hakkını vermiş kısacası.

Miles'i sanki Harry potter filmlerinden hatırlıyorum hatta emindim ama geçmişinde göremedim, olayı güzel bir yerden alıp yine güzel bir yere koymuşlar, kilişe bir konuydu aslında ama iyi işlenmişti kimsenin bunu eleştirmeye hakkı yok bence, genel olarak dizi hakkında eleştiriler bu yöndeydi.

Zac'in son konuşması gerçekten son düzeyi belirledi, etkileyiciydi. Bence son için bir romantik komedi için en uygun sondu diyebiliriz.

IMDb Puanı: 6.2
Sinemalar.com: 7.3

Filmi, Imogen için izlemiştim fakat filmde çok yoktu, üstüne o değişik ingiliz şiveside yoktu ne olmuş bilmiyorum. :D Ama başrolda ki 3 eleman gerçekten döktürdüler ben komediyi beğendim.

Benim Puanım: 8

Filmi Kenan Imirzalioglu'nun filmi diye izlemistim. Lakin tam bekledigim gibi olmadi.
Film 2 Asker'in gazi olduktan sonraki geriye döndüklerindeki hayatlarini anlatiyor. Bir kismi Olgun Simsek, bir kismi Kenan Imirzalioglu hikayenin.

Acikcasi Olgun Simsek'in kismi baydi diyebilirim. Cevher, yani Kenan Imirzalioglu'lu kisim daha hareketli oldugundan da olabilir. Yada hikaye olarak o kisim daha ilgi cekici oldugundan da bana öyle gelmis olabilir.

Film'deki görüntü yönetmeni haliyle o dönemdeki imkanlarla film cekmis lakin cekme yöntemi biraz garip. Kamera sanki durmadan hareket ediyor. Bazen görüntü bulanik gibiydi.

Filmde Kenan Imirzalioglu'nun cok cüretkar bir sevisme sahnesi vardi, acikcasi hic öyle bir sahne beklemiyordum bu filmde. Baya acik ve uzun süren sahnelerdi. Gereksizdi bence.

Hikaye olarak anlamli olsa da genel olarak filmi begenmedim. Süresi de cok uzundu. Filmde bu günlerde cok sevilen isimlerde var Erkan Can gibi, Engin Günaydin gibi mesela, lakin sahne süreleri cok az bence.

Filmde oldukca ünlü ve iyi isimler var. Filmi izlememdeki sebep yine Kenan Imirzalioglu'ydu ve bu sefer oyunculugu ile tatmin etti beni diyebilirim.

Engin Senkan, Cansu Dere ve Ilker Ayrik gibi ünlü isimler de vardi. Özellikle Engin Senkan iyi bir rol sergiledi.

Filmde Kenan Imirzalioglu iki kadin ile sevisme sahnesi var. Cansu Dere ile de yakin oldugu sahneler var lakin sevisme sahnesi diyemeyiz.

Nadia karakterini canlandiran Anna Babkova ile olan sahne sevisme sahnesi gercekmis, daha sonra internette okudum. Gayet basarili bir sahneydi. :)
Anna Babkova'yi bu filmden sonra sinir disi etmeleri kötü olmus. Bence Muhtesem Yüzyil gibi bir dizide oldukca dikkat cekebilecek bir oyuncuydu.

Kim Feenstra da güzelligi ile büyüledi filmde her ne kadar cok kisa da olsa rolü.

Catisma sahnelerini begendim, iyi cekilmisti. Hareketlilik boldu.

Emin Boztepe ile Kenan Imirzalioglu'nun dövüs sahnesi de oldukca iyiydi. gercekciydi.

Milli görüs acisindan iyi mesajlar verdi film. Izlemeyenlere tavsiye ederim (gerci herkes izlemistir bir ben kalmisimdir :A ).

Transformers: Age of Extinction

news_photo_52412_1400022363.jpg

3. Film ile arasında büyük bir kopukluk vardı nasıl böyle birşey oldu onuda çözemedim. :D Kahramanımız değişmiş, robotlarımızın huyunda değişiklik var, sarı robotun eskiden bir ağırlığı vardı, garip garip hareketler yaptı. :D Yapmamlıydı bir ağırlığı vardı olmamış yani. Ana karakteri değiştirmişler, 3 film olmuştu aynı elemanla doğru bir hareket diyebilirim film sonunda kararımı o yönde değiştirdim, değişim iyi olmuş.

Film süresi aşırı uzun, başı güzel sonu iyiydi, ortada acayip derecede sıkıldım, başka şeylerle ilgilendim hatta. Bu arada çinlilerin ingilizce konuşması ruhsuz ama komik, iyi anlamda komik. :)

Filmi uzatma kararı aldılar sanırım çünkü 3. filmde artık bitmiş gibiydi. Bu filme çok kolay yenildi rakipler ama bence harika bir hikaye atmışlar ortaya eski bir karakteri olaya kattılar ama harika birşekilde yani aklımın ucundan geçmezdi, tebrik etmek lazım düşüneni. Dediğim gibi zorlu rakipler yoktu öylesine izledik ama yeni bir düşman yarattılar vs vs çok uzayacak bir iş oldu.

Sonuç olarak diziyi eğer zamanınız varsa izleyin yoksa bulaşmayın. Ben seriyi izlediğimden dolayı mecbur hissettim izlemeye, okadar çok çok iyi bir eser yok ortada. Efeklere gelirsek çok başarılıydı.

IMDb Puanı: 6.1
Sinemalar.com: 8.0
Film süresi çok uzundu bunun dışında herhangi bir olumsuz durum yoktu, aşırı birşey beklemiyorum, normalde gideri 7 puan civarıdır ama biraz daha yüksek vereceğim, dediğim gibi beklentim yoktu fakat o oranda yine beklentimi karşıladı, bir daha izle deseler izlemem tabiki. :D Verdiği mesajları sevdim..
Benim Puanım: 8

Filmle ilgili yorumum için tıklayın.

Filme ilgili yorumum için tıklayın.

Cesaretin Var Mı Aşka?

Filmdeki kadın oyuncunun güzelliğine aldanıp ve romantik-komedi tarzı bir şey izlemek istediğimde elimin altında dursun diye indirmiştim. O gün bugünmüş demekki.

Çok fazla komik olmasa da eğlenceli bir film olmuş. Sıkılmadan izletti kendini. Farklı bir senaryosu var. Tam bir Fransız senaryosu ama.
Abi seviyorsunuz işte birbirinizi ne diye uzatıyorsunuz? Ne triplere giriyorsunuz?
Sonu açık bırakılmış. İyi mi olmuş? Bence çok iyi olmuş.
Çimento olayında bitseydi puanım 8 olmazdı da 7 olurdu. Tamam çok romantik (!), aşırı şehvetli (!) ama kötü son. :D Tabi sevdiğinin dudaklarında ölmek çok hoş bir şey olsa gerek. :love1:-neyse burayı kimse okumaz zaten, saçmalayabilirim. :D- Ben yaşlanmış sonu tercih ederdim.

7.5/10 -tan 8 olsun.-