BesaleT
Emekli
Baya uzun zaman oldu valla izleyeli filmi ama güzel kızlar vardı filmde.Genel bir ilgi yok ama çok ilginç değil miydi bu filmdekiler?
Baya uzun zaman oldu valla izleyeli filmi ama güzel kızlar vardı filmde.Genel bir ilgi yok ama çok ilginç değil miydi bu filmdekiler?
iki buçuk saat dedin bütün izleme isteğim öldü 😱Genel bir ilgi yok ama çok ilginç değil miydi bu filmdekiler?
Süreyi hiç sorma baya uzundu iki buçuk saat herhalde ama hiç sıkıcı değil.
2-3 parçaya bölerek mini dizi olarak izleyebilirsin.iki buçuk saat dedin bütün izleme isteğim öldü 😱
ben bölerek izlemeyi seviyorum2-3 parçaya bölerek mini dizi olarak izleyebilirsin.
Tamam işte tam sana göre o zaman.ben bölerek izlemeyi seviyorum
ama uzun da istemiyorum. gerçi güzelse uzunluğu pek sorun değil bir bakmam lazımTamam işte tam sana göre o zaman.
Seversin büyük ihtimal sürükleyici film.ama uzun da istemiyorum. gerçi güzelse uzunluğu pek sorun değil bir bakmam lazım
Bende televizyonda boş an yakaladım diye izledim yoksa girişmezdim ama gerçek şu ki süresi uzun gibi gelmiyor, akıcı bir durum var.iki buçuk saat dedin bütün izleme isteğim öldü 😱
psikopatça mıBende televizyonda boş an yakaladım diye izledim yoksa girişmezdim ama gerçek şu ki süresi uzun gibi gelmiyor, akıcı bir durum var.
Birde puanı verirken sıkıntı yaşadım, puan sadece özgünlüğe psikopatca olduğunu belirtmiştim.
psikopatça mı
ff için demedim ben onu, diğer yorumlar öyleydi ama@yatutarsa zaten hiçbirimiz abartmadı muhteşem falan demedi çoğumuz 7-8 vermiş ama izlemeye değer ilginç bir filmdi, izleyip pişman olan yok herhalde aramızda.