Sohbet & Muhabbet Konusu

Çete oldunuz başıma. :A
Arka sokakların Bulgaristan’daki Türkçesi Tehlikeli sokaklar Bulgarca okunuşu ne anlama geliyor küfür olur diye yazmıyorum
@serhatt Bulgaristan isterse devam eder Arka Sokaklar Bulgaristan’da zirvede gidiyor orada rahat senarist 17.Sezonunu kendi yazdılar bulgarlar
638.Bölümde ara verince Arka sokaklar
Bulgaristan kanalı olan Btv de
@serhatt @Bully @xemrexxx

• Beğendim
Reactions: xemrexxx
Arka sokakların Bulgaristan’daki Türkçesi Tehlikeli sokaklar Bulgarca okunuşu ne anlama geliyor küfür olur diye yazmıyorum
@serhatt Bulgaristan isterse devam eder Arka Sokaklar Bulgaristan’da zirvede gidiyor orada rahat senarist 17.Sezonunu kendi yazdılar bulgarlar
Reyiz bak Elizabeth teyzem senin habalahubalahup büyülerinden yapmış 60 ında böyle gözüküyor :X @Angelica @Dosi @Royal_Highness @HollyDemon ☾☆ @Zeyno falan hep şok :A @Bully @Emre Ozansoy @RüzgarGülü @Gerekli24 @Aserat @ozmoturk

• Güldürdün
  • Güldürdün
  • Güldürdün
Silah felan koymuş çok güzel çıkmış fotograh harika ya. Kim bu hanimefendi ne iş yapar çok yakında herşeyi ogrenecem 10 saniye sonra :D
Oyuncu - manken işte :X

Forumda bir ara popi olmuştu ; sarışın genç angus oğlanı götürünce Elizabeth ablam ; @Çiğdem rahmetsizi adını anmayı yasaklamıştı yani bu cadolozlar hep böyle @Dosi de bir ünlü kadını kıskandı mı forumda yasaklıyor ; özgürlük düşmanları :A

Oyuncu - manken işte :X

Forumda bir ara popi olmuştu ; sarışın genç angus oğlanı götürünce Elizabeth ablam ; @Çiğdem rahmetsizi adını anmayı yasaklamıştı yani bu cadolozlar hep böyle @Dosi de bir ünlü kadını kıskandı mı forumda yasaklıyor ; özgürlük düşmanları :A

Atınca biraz tutarlı olsun. En Favori Güzel etkinliği yürüten biri için çok boş bir iftira bu :A

• Güldürdün
Bu kadın 60 yaşında mı şimdi :A

Silah felan koymuş çok güzel çıkmış fotograh harika ya. Kim bu hanimefendi ne iş yapar çok yakında herşeyi ogrenecem 10 saniye sonra :D
Sizi korkutan bir reklam olmuş :A

IMG_5460.jpeg

Reyiz sen de pakize peri öpmedi diye dans açmışsın :A