En Son İzlediğiniz Film? 🎞

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan şirin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Evet izlemiştim. Etkinlikte pek ilgi görmez gibi. Yaza da denk gelmeyecektir büyük ihtimalle. Yine sen, ve birkaç kişi izler en fazla. :) @OzaN

The descent 1-2

Filmelerin ikiside çok guzellerdi 1.30 saatlerdi ikiside yani ikisi sanki bir filmmis gibilerdi ama 3.su de cikmali.Sonu nasil bitti oyle 😱

Beğenmediğimi söyleyeyim baştan:( Film bi türlü beni içine çekemedi. Amazing serisinin ilki bile daha güzeldi.

Filmdeki yeni kötü karakterin elektro olması efektlerin çok olması izlerken beni rahatsız etti.Ve aşırı kötü bi karakter yaratılmıştı:(

Eski 2.filmdeki karaktere pek rol verilmemişti. Verilen rolü de kıvıramamişti ve makyaj olarakta 2.filmdeki kötü karakten daha kötü ve gülünçtü:X

Gwen Stacy öldü:( Üzüdüm.
Birde son sahnede küçük cocugun cesurca davranip, örümcek adamın tekrar ortaya çıktıgı sahneler hoştu.

Spoi haricinde izlerken baya sıkıldıgım film oldu. Üzerinde konuşulmaya bile değmez.

5/10 hak ediyor.

Evet onu da alabiliriz.Onu izlemedim.Hatta Dollar üçlemesinin ilk filmi Bir Avuç Dolar bu filmin remake'iymiş ve izleyenler bunun daha iyi olduğunu söylüyor.
Doğru okumuştum onu ama unutmuşum, söyleyince hatırladım. :)

İkisini de adaylara koyarız hangisi öne çıkarsa o olur artık. :)

"Berbat bir günü tekrar yaşamak mı?"

Konusu çok farklı , çok eğlenceli bir film olmuş. Kurgu harika, her dakikasında daha çok eğleniyorsunuz.

Billy Murray çok sempatik, Andie MacDowell çok güzel. Performansları çok iyi. Uyumları harika olmuş.

Puanım:10/10

Film Top 250'ye bomba gibi girerek benim dikkatimi çekmişti.Çok beğendim diyebilirim.

Filmi 3D olarak sinemada izledim.Büyüleyici efektlere imza atmışlar.

Filmi izlerken Star Wars tadı aldım.Evet belki Star Wars kadar felsefi bir derinliği olmayabilir ama en az onun kadar eğlendirdi.Zaten Star Wars'a çok benziyordu.Şimdiye kadar izlediğim en iyi 2.çizgi roman uyarlaması diyebilirim.

Oyuncular ve seslendirmeler çok başarılıydı.Bradley Cooper'ı Rocket Raccoon olarak düşününce biraz garip oluyor.:D

Chris Pratt rolüne büyük azimle çalışmış anlaşılan.Kendisi baya kiloluydu ama çok iyi vücut yapmış.

Karakterler çok eğlenceliydi.Film birçok komik sahne barındırıyor.

En beğendiğim karakter tabii ki Rocket.:D

Hoşuma giden sahneler:

Tüm aksiyon sahneleri zaten büyük özenle ve kaliteyle çekilmiş.Hepsini beğendim.Rocket'in kaçış için komiklik olsun diye protez bacağı istemesi güldürdü.:D Groot'un adamları savurduktan sonra yaptığı gülümseme.:)

Çalan müzikler çok iyiydi.

James Gunn müthiş iş çıkarmış.Harika çekimlere imza atmış.

Marvel'in şimdiye kadar yaptığı açık ara en iyi film olduğunu düşünüyorum.

Bu film sinemada izlediğim ilk yabancı film oldu bu arada.

İzlerken zamanın nasıl geçtiğini anlayamıyacağınız bir film.Teknik dallarda da Oscar koparması yüksek olasılık bence.

Bu arada filmin ikincisi kesin gelecek filmde belirtiliyor zaten.

7.5/10

Son düzenleme:

Bir Tim Burton filmi. Tim Burton'dan kanla boyanmış bir filmi. Johnny Deep başrolde.

Film fantastik, korku ve gerilim öğelerini barındırıyor. Genelde korku ve gerilimi tercih etmiyorum ama Tim Burton olunca işin içinde izledim. Abartılıydı ama fantastik olduğu için normâl. Filmde öyle bir ilerledi ki; gelişen olaylarla birlikte, çok iyi bir bağlantı kuruldu ve sonunda da ters köşeye imza atıldı.

Johnny Deep çok iyiydi, oyunculuğunu konuşturdu. Christina Ricci genç yaşında güzelliğiyle kendini iyi göstedi.

Sonuç olarak iyi bir filmdi. Korku ile Gerilim türünün yanına Fantastik türünü eklemiş olması, filme daha bir renk kattı.

8.5/10

Bir Tim Burton Filmi. Tim Burton'un vazgeçemediği oyuncusu farklı tarzıyla Johnny Deep başrolde.

Tim Burton'un bambaşka dünyasından. İçinde Müzikal olması çok renk katıyor filme. Hep merak etmişimdir diyalogların müzikal ağırlıklı olmasında nasıl bir şey çıkacağını. Çok renkli bir filmdi ama işin içine kan girince ve biraz abartıya kaçınca iş bambaşka yere gitti. Sonuç olarak çıkmaz bir yolda gibi gidiyordu film ama renkliydi.

Johnny Deep her zaman olduğu gibi farklı tarzıyla iyiydi. Aralarında güzelliğiyle ışıl ışıl parlayan Jayne Wisener vardı.

Sonuç olarak ilginç ama ilginç olduğu kadar da renkli bi filmdi.

8/10

Son düzenleme:

Filme ilgili yorumum için tıklayın.

Filme ilgili yorumum için tıklayın.

Tim Burton bana göre değişik tarzından dolayı abartılmış vasat bir yönetmen.Ancak bu filmini beğendiğimi söyleyeyim.

Tim Burton'ın belki de en sevilen filmidir.Gerçekten çok iyi bir hayalgücü.

Film bence önyargıyı da anlatıyor.Önyargıyla ilgili izlediğim en iyi filmler arasına girdi.Üstelik Burton'ın bunu böylesine sürrealist bir filmde göstermesi ustalık işi.

Johnny Depp efsane bir oyuncu.Burada da harika oynamış.Winona Ryder ise güzelliğiyle göz kamaştırdı.

Filmin sonunda yaşlı kadının Kim olması güzel düşünülmüş.

Başarılı bir film.İzlerken çoğu bölümde sıkılmadım.

8.5/10

Çok ilginç ve güzel bir filmdi.

Filmi konusuna bakmadan izledim bu yüzden ilk 15 dakika sıktı.Ama günler tekrar etmeye başlayınca film kendine bağladı.

Hani "Bu adamın yerinde olsam ne yapardım acaba?" dediğiniz filmler olur ya..İşte bu tam da öyle bir film.

Film işleyişi çok güzeldi.Aslında hergün aynı gün olmasına rağmen karakter aynı günü farklı farklı yaşıyordu.Karakterin bu süreçte dünyaya daha farklı baktığını görüyoruz.

Bill Murray çok iyiydi.Andie MacDowell'da iyi performans göstermiş.

Saat her 5.59'dan 6.00'a geçtiğinde birşeyler olmasını bekletiyor film.Para çalma sahnesi de çok iyiydi.:D

Herkese izlemesini önereceğim çok değişik bir film.

9/10