2026 2.Tur | En Favori Şarkı All Star (2011-2015)| 1. Grup

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi 2 şarkı çeyrek finale yükselsin?

• Gökhan Türkmen - Çatı Katı

• Ezo feat. Rafet El Roman - Git Diyemem

• Emrah Karaduman ft. Murat Dalkılıç - Kırk Yılda Bir Gibisin

• Hadise - Aşk Kaç Beden Giyer

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
131,066
Puanı
1,060
Fav10.net'in artık gelenekselleşen en favori etkinliklerinden biri haline gelen En Favori Şarkı etkinliğinde 2011-2015 yıllarında final turlarında yarışmış olan şarkılardan en iyisini seçeceğiz.

2.turun sonunda her gruptan 2 şarkı çeyrek finale yükselmiş olacak.

3.tura yükselmesini istediğiniz 2 şarkıya oy verebilirsiniz.

Çatı Katı 1. tercihim.

Git Diyemem'i zamanında çok severdim ama etkisi biraz geçti benim için. Kırk Yılda Bir Gibisin ömürlük dinlenilecek muazzam bir hareketli parça. Dalkılıç bunun üzerine çıkamaz daha. İkinci oyum ona.

Akşam bir bakayım ilk turda 18 şarkıya oy verdim ; en az 12si bu tura yükseldiyse oylarımı kullanırım yoksa gerek yok forumun müzik zevksizliğine oy vermeye :A:A

Ooo 20 oy harika ve demiştim sana 1. grupta işler karışabilir diye :A Bakalım oy bulabilecek miyiz burası için :A

2. grupta da işler değişmiş :A
Burada çarşı pazar karışmış :A
Akşama buralarda benim mesai başlayacak gibi :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Oy veren 21 üye olmuş. Bi de bu kadar aktif olupta oy vermeyen vardır :A
Yıllık enlerdede en az 50 olduğumuz görünüyor :A yani sandığımızdan daha fazlayız :A
Hep senin yüzünden İsveçli soğukluğu ile davranıyorsan insanlara aktif olmaya çekiniyorlar forumda :A birazcık @Angelica teyzemden kayserili gibi davranmayı öğren, anadolulu ol :A

• Güldürdün
Hep senin yüzünden İsveçli soğukluğu ile davranıyorsan insanlara aktif olmaya çekiniyorlar forumda :A birazcık @Angelica teyzemden kayserili gibi davranmayı öğren, anadolulu ol :A
Yok aktifler ama her konuda yazmıyorlar, veya anketlere katılmamayı tercih ediyorlar.
@Angelica ablanda oylamalarda bulunmuyor :A
Kimseyi zorlayacak değiliz. İsteyen katılsın.

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Yok aktifler ama her konuda yazmıyorlar, veya anketlere katılmamayı tercih ediyorlar.
@Angelica ablanda oylamalarda bulunmuyor :A
Kimseyi zorlayacak değiliz. İsteyen katılsın.
Aaaa teyzeme Anadolu türküleri yarışması yap sen de :F

Neyse bnm mesai bitiyor bugün boş geçti çenem düştü forumda ; 19:00 gibi evde olurum bir grupları dinleyip oyumu atayım :F

• Güldürdün