Adamın tipinde hayır yok beklerim böyle şeyler
Adamın tipinde hayır yok beklerim böyle şeyler
adamın genleri fillerde devam eder
Adamın tipinde hayır yok beklerim böyle şeylerBirde utanmadan rekorlar kitabına girecekmiş utanmaz
adamın genleri fillerde devam ederartık normal koşullarda kendisine uygun dişi insan bulması imkansız
Şuan uçak bileti aldı bile bavulunu hazırlıyor
Yahu bunlar iki eliyle bi şeyi doğrultamazlarBen bunlara her hafta Galatasaray maçlarının konusunu açın da azıcık takıma sövelim stres atarız diyorum daha onu beceremiyorlarGüya biri mod modluktan bihaber öteki favori üye anca sıvamaya geliyor başka bir halttan anladıkları yokYani bunlara güvenirsek yolda kalırız
Nasıl operasyon olacakk öyle dünyada bir ilkSeks yapamıyorum demiş zaten. küçültme operasyonu yapacağız demişler korkuyormu ne cevaplardan emin değilim röportajı vardi onu izledik bugün.
Kaç katıymis dedim 3 diye @EFE UYSAL 4 dedi.
Aklıma geldi sen Bihter'e oy verdin mi.
Seks yapamıyorum demiş zaten. küçültme operasyonu yapacağız demişler korkuyormu ne cevaplardan emin değilim röportajı vardi onu izledik bugün.
Kaç katıymis dedim 3 diye @EFE UYSAL 4 dedi.
Aklıma geldi sen Bihter'e oy verdin mi.
Vallaha ben de sadece ponpon hanım ablaları seyreyliyorum normalde basket sevmezdim öyle çok bağımlısı değilim zaten@MEnes arada bir konu açıyor oda kafayı basketbolla bozmuş birde bayan sporuyla alakalı bişey açsa hanı bizde uğrayıp iki kelam ederiz öylede değil bir kamyon dolusu sapı yorumlamamızı istiyor nesine yorum atacaksak anlamadım@MasacRE- desen o da aynı kafadan bizim bunlardan ayrılıp çekirdek sıva grunu oluşturmamız lazımgurubun karizmasını çiziyorlar
Ben seni kastettim benim o kadar cücük değilherkes bamyasına göre katları çıkıyor @EFE UYSAL yede hak vermek lazım)
Ben seni kastettim benim o kadar cücük değil
harika olur yani sayfaya girince konuşamasamda öyle dalıp dalıp giderim uzaklaraVallaha ben de sadece ponpon hanım ablaları seyreyliyorum normalde basket sevmezdim öyle çok bağımlısı değilim zatenPlaj voleyboluna yönelebiliriz
Sende bunu istemiyormusun zatenneyse bamya konusunu kapatalım yoksa @mrt-06 tombiğinin yarışması başlamadan bitecek)
Konuyu açan sensin kafamızı bozdunKonu iyice şey muhabbetine döndü kapatalım.
Sende bunu istemiyormusun zaten
Konuyu açan sensin kafamızı bozdun
Ortada kanıt var durum güncellemenBen görmedim duymadım bilmiyorum der satarım sizi.
Sanane ulan
Nickimi Bully yapıp katılabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?