Tövbeler olsun Anakonda gibi boğadabilirsin her yola gelir o Tabi denek olarak önce @destere'yi kullanırsan iyi olur
Yarın akşam 22.00 usta.Son başvuru süresi ne zaman patron
Gecenin bu saatinde ip üstünde yürümeyelim bence,sıkıntılı kelamlar @destere gelir sıvar dip köşe birazdan Ben kaçıyorum esen kalın ahaliValla ikinizede yeter o kobra
türbüşonla öpüştüğümü hatırlamıyorum iftira atmayalımvll benim sloganım kavgasız gürültüsüz sloganıdır ayoll survivor tarihinde ilk defa kavgasız gürültüsüz bitti hatta şampiyon ilan edildiğinde millet yılan hikayesi finali gibi herkes birbirine salırıp öpüp teşekküre tmeye basladı
atacan kafasına göre ayarlar zaten ölçüyü
Hoşgeldin türboşçu desteretürbüşonla öpüştüğümü hatırlamıyorum iftira atmayalım
aynen beni bile kışkırtıyordu özümdeki sakinlik olmasa zıvanadan çıkmıştımYa bırak yeme bizi milleti birbirine düşürmek için yapmadığın şey kalmadı da @Bully @sokak sanati gibi beyefendi yarışmacılar düşmedi senin tuzağına centilmence yarıştılar
hoşbulduk noyancı bamyaHoşgeldin türboşçu destere
Yarışmacı mı jüri olarak mı?Tm yaparız başvuru patron
Ben Nicki Minajcıyım yalan atmaaynen beni bile kışkırtıyordu özümdeki sakinlik olmasa zıvanadan çıkmıştım
hoşbulduk noyancı bamya
kardeşten ablaya berbat sıva hareketleriOyyy o senin pozitif enerjiliğinden. Bende maalesef öyle olmuyor.
Yarın bildireceğim patron yarışmacı oldurabilirYarışmacı mı jüri olarak mı?
gördük oylarını hangi kazmaya attığını sırf arianaya oy atmamak için son saate kadar bekleyip geç kaldığını iddia ediyordun bizi kandırman imkansızBen Nicki Minajcıyım yalan atma
Bully hiç şampi olmamıştı vicdanım el vermedi ona attımgördük oylarını hangi kazmaya attığını sırf arianaya oy atmamak için son saate kadar bekleyip geç kaldığını iddia ediyordun bizi kandırman imkansız
şimdiden favori ilan etme yarışmanın heyecanı kaçar gazı kaçmış kola gibi olur tombik codminin yarışmasıSonucu belli olan yarışmalara da katılmam prensip gereği Öyle bir yarışma şayet düzenlenecek olsa uzak ara @destere ipi göğüsler
dansöz cıbıl olmalı elbiselerle girip pastayı katletmemeliGüzel bir sezon finali etkinliği lakin ben pastadan dansöz çıkan sürpriz sonlu tekliflere sıcağım @destere de bana katılır herhalde ?
ula herkesmi aynı bayat bahaneyi bulur @pompy bile aynı bahaneye sığındı yemeyin bizi codminden korktunuz işte itiraf edinBully hiç şampi olmamıştı vicdanım el vermedi ona attım
Kıskanma örümceğim kıskanma.kardeşten ablaya berbat sıva hareketleri
hogatham benim dışımda hiçbir sıvacıya katlanamaz sıvacılar konusundada oldukça seçicidir takdir ediyorum kızıO kadar büyük bir sürprizi bünyem kaldırmaz
Kız sen de beni postalamaya ne kadar niyetlisin beni bu kadar mı çok seviyorsun @destere yokken günlerini sayıyordun bari onun hatrına ''yapma etme,az sakin ol'' diye telkinlerde bulun ?
Neden Bully kardeşimden korkayım zaten kendisi dedi içinden gelene oy at diye farketmez dedi kendisi sana alınmam falan anlaşimdiden favori ilan etme yarışmanın heyecanı kaçar gazı kaçmış kola gibi olur tombik codminin yarışması
dansöz cıbıl olmalı elbiselerle girip pastayı katletmemeli
ula herkesmi aynı bayat bahaneyi bulur @pompy bile aynı bahaneye sığındı yemeyin bizi codminden korktunuz işte itiraf edin
Nedense şeni esmer sanmistimKarizmayı çizdik yani.[
senin iç dünyan pis o zaman içinden gele gele parlağamı oy geldi içi morarasıcaNeden Bully kardeşimden korkayım zaten kendisi dedi içinden gelene oy at diye farketmez dedi kendisi sana alınmam falan anla