TVen Yeni Yarışma: "Bu Şarkı Benim"

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
vll benim sloganım kavgasız gürültüsüz sloganıdır ayoll :A survivor tarihinde ilk defa kavgasız gürültüsüz bitti hatta şampiyon ilan edildiğinde millet yılan hikayesi finali gibi herkes birbirine salırıp öpüp teşekküre tmeye basladı :A :A :A

atacan kafasına göre ayarlar zaten ölçüyü :F
türbüşonla öpüştüğümü hatırlamıyorum iftira atmayalım :)

Sonucu belli olan yarışmalara da katılmam prensip gereği :A Öyle bir yarışma şayet düzenlenecek olsa uzak ara @destere ipi göğüsler :A
şimdiden favori ilan etme yarışmanın heyecanı kaçar :) gazı kaçmış kola gibi olur tombik codminin yarışması :)

Güzel bir sezon finali etkinliği lakin ben pastadan dansöz çıkan sürpriz sonlu tekliflere sıcağım :A @destere de bana katılır herhalde ? :A
dansöz cıbıl olmalı elbiselerle girip pastayı katletmemeli :)

Bully hiç şampi olmamıştı vicdanım el vermedi ona attım :A
ula herkesmi aynı bayat bahaneyi bulur :) @pompy bile aynı bahaneye sığındı yemeyin bizi codminden korktunuz işte itiraf edin :)

O kadar büyük bir sürprizi bünyem kaldırmaz :A

Kız sen de beni postalamaya ne kadar niyetlisin beni bu kadar mı çok seviyorsun :A @destere yokken günlerini sayıyordun bari onun hatrına ''yapma etme,az sakin ol'' diye telkinlerde bulun ? :A
hogatham benim dışımda hiçbir sıvacıya katlanamaz sıvacılar konusundada oldukça seçicidir takdir ediyorum kızı :)

şimdiden favori ilan etme yarışmanın heyecanı kaçar :) gazı kaçmış kola gibi olur tombik codminin yarışması :)

dansöz cıbıl olmalı elbiselerle girip pastayı katletmemeli :)

ula herkesmi aynı bayat bahaneyi bulur :) @pompy bile aynı bahaneye sığındı yemeyin bizi codminden korktunuz işte itiraf edin :)
Neden Bully kardeşimden korkayım zaten kendisi dedi içinden gelene oy at diye farketmez dedi kendisi sana alınmam falan anla :A