Yok ölmez. Ama, Altay'a dediği kafanı patlatıcam cümlesini onda uygulayacağız.Dayanamadim, gittim bir kahve aldim kendime, o arada son sahneyi izledim 😱 😱 😱
Sence ölür mü?![]()
![]()
![]()
Yok ölmez. Ama, Altay'a dediği kafanı patlatıcam cümlesini onda uygulayacağız.Dayanamadim, gittim bir kahve aldim kendime, o arada son sahneyi izledim 😱 😱 😱
Sence ölür mü?![]()
![]()
![]()
Yok ölmez. Ama, Altay'a dediği kafanı patlatıcam cümlesini onda uygulayacağız.![]()
![]()
Orası Allah'ın emri. 😅 Selenin kafayı patlatıp, Korkut & Kate shipi yapıcaz. Selen adaya veda edecek inşallah. 😁Bu durum Neslihan-Altay arasinda daha bir yakinlasmaya götürür.![]()
Orası Allah'ın emri. 😅 Selenin kafayı patlatıp, Korkut & Kate shipi yapıcaz. Selen adaya veda edecek inşallah. 😁
Olunca görüşürüz ☺️Sen bu Korkut ve Kate'i nasil bir araya getirdin kafanda benim aklim alamiyor bu durumu
Selen'im gitmez adadan ya dur sen, o daha Kate'den intikamini alacak.![]()
Hamdi'nin Teşkilat'a katılması iyi oldu, sırada Altay-Korkut tanışması var135. Bölüm Fragmanı
Helal olsun diziye. Aylardır fire vermeden baştan sona izlettiriyor kendini bana. Çok nadiren bunu başarır diziler
Saatler ileri atılıp günler tam uzayınca nasıl olur bilmem ama illaki sonra tekrarına bakarım.
Sofia’dan aldıkları panzehir Selen’in Kraliçenin etkisinden çıkması için galiba. Dizi Kraliçe ile yolları ayırmayı planlamıyorlarsa Selen’in o anları hafızadan yok olmuş olur uzaması adına. Biz izleyiciler sürekli acaba Selen oyun mu yapıyor demememiz için Kraliçeyi ifşa veya onu kendi elleri ile öldürmesi gerekir.
Sedat gibi bir figüran oldu o da dizide. 1 sezon daha kalır sanırım ama Tufan.Bence panzehire ulasacaklar ve Kralice'nin ölümü, Selen'in elinden olacak. Sezon sonuna kadar Kralice olayi da, Ejder olayi da kapanmis olacaktir. Düsüncem bu yönde.
Lakin dizide Tufan karakteri uzun süredir cok sönük gidiyor dizide. Etkisi sifir gibi bir sey. Onun sonu ne olacak merak etmiyor degilim.