TVen Yeni Yarışma: "Bu Şarkı Benim"

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Eeeey ahali işte devrin menfaat devri olduğunun kanıtı niteliğinde iki mesaj :A Hiç halimizi hatrımızı soran, nasılsın iyi misin bir derdin var mı kardeşim diyen yok :A @dosimosi'den örnek alın :A
benim kiymetimi de bilen yok :D
bu devir menfaat devri zaten

Ben @Doğu ile gayet iyi anlaşıyorum son dönemde. Puanlama olayı arayı ısıttı o yüzden beni alet etmeyin.:A
Doğru artık tartışmıyoruz. @denizz19 ile nihayete eren çözüm süreci seninle de gerçekleşti ama bu sefer diyalogsuz kendiliğinden oldu :A

benim kiymetimi de bilen yok :D
bu devir menfaat devri zaten
Heyt bee sıcak çayın buğusunda Müslüm baba dinliyip dertleşiyorduk ne güzel bunlar anlamaz :A

Bak bi de onaylıyorlar yaptıklarını :A Rolleri değiştik bu gece sizler sıvacı oldunuz herhal? :A @destere nerdesin yetiş :A
hhhha şunuda unutmayın ama ayoll sıvacılar benim albümüm yarışmasında oluşumunu sağladı :F sabahlara kadar kahvehane modunda kullanıldı sonucunda sıvacılar oluşumu çıktı ortaya asıl siz kıymet bilin ayoll :A :A :A @destere @MEnes @MasacRE-

Doğru artık tartışmıyoruz. @denizz19 ile nihayete eren çözüm süreci seninle de gerçekleşti ama bu sefer diyalogsuz kendiliğinden oldu :A

Benim ki tamamen çıkar ilişkisi.:A
Biz zaten hep soğuktuk çok tartıştığımı hatırlamıyorum nedense. İlk başta Vadi Beren olayında mesafeyi koyduk daha da yaklaşmadı.:F

Heyt bee sıcak çayın buğusunda Müslüm baba dinliyip dertleşiyorduk ne güzel bunlar anlamaz :A
haklisin, o cay o muhabet bizi yakinlastirdiya, oyuzden ben bunlarin aksine kendine dikkat et banlanma bizi yanliz birakma dedim.
aynisini @Maskeli Fedai icinde demistim sakin ol diye.
Anlamazlar tabiki bu arkadaslar :D

Benim ki tamamen çıkar ilişkisi.:A
Biz zaten hep soğuktuk çok tartıştığımı hatırlamıyorum nedense. İlk başta Vadi Beren olayında mesafeyi koyduk daha da yaklaşmadı.:F
Yani arkandan seni pek iyi anmamıştım ama döndükten sonra pek kavgamız olmadı :A Naptın hidayete mi erdin, hacca falan mı gittin ? :A

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan