benim kiymetimi de bilen yokEeeey ahali işte devrin menfaat devri olduğunun kanıtı niteliğinde iki mesaj Hiç halimizi hatrımızı soran, nasılsın iyi misin bir derdin var mı kardeşim diyen yok @dosimosi'den örnek alın
bu devir menfaat devri zaten
benim kiymetimi de bilen yokEeeey ahali işte devrin menfaat devri olduğunun kanıtı niteliğinde iki mesaj Hiç halimizi hatrımızı soran, nasılsın iyi misin bir derdin var mı kardeşim diyen yok @dosimosi'den örnek alın
Doğru artık tartışmıyoruz. @denizz19 ile nihayete eren çözüm süreci seninle de gerçekleşti ama bu sefer diyalogsuz kendiliğinden olduBen @Doğu ile gayet iyi anlaşıyorum son dönemde. Puanlama olayı arayı ısıttı o yüzden beni alet etmeyin.
Heyt bee sıcak çayın buğusunda Müslüm baba dinliyip dertleşiyorduk ne güzel bunlar anlamazbenim kiymetimi de bilen yok
bu devir menfaat devri zaten
hhhha şunuda unutmayın ama ayoll sıvacılar benim albümüm yarışmasında oluşumunu sağladı sabahlara kadar kahvehane modunda kullanıldı sonucunda sıvacılar oluşumu çıktı ortaya asıl siz kıymet bilin ayoll @destere @MEnes @MasacRE-Bak bi de onaylıyorlar yaptıklarını Rolleri değiştik bu gece sizler sıvacı oldunuz herhal? @destere nerdesin yetiş
Doğru artık tartışmıyoruz. @denizz19 ile nihayete eren çözüm süreci seninle de gerçekleşti ama bu sefer diyalogsuz kendiliğinden oldu
hhahaha @mrt-06 ın yarışmasınada katkıda bulunun ayoll oda hak ediyorHaklısın biat ediyorum oklavaya saygılar
haklisin, o cay o muhabet bizi yakinlastirdiya, oyuzden ben bunlarin aksine kendine dikkat et banlanma bizi yanliz birakma dedim.Doğru artık tartışmıyoruz. @denizz19 ile nihayete eren çözüm süreci seninle de gerçekleşti ama bu sefer diyalogsuz kendiliğinden oldu
Heyt bee sıcak çayın buğusunda Müslüm baba dinliyip dertleşiyorduk ne güzel bunlar anlamaz
Yani arkandan seni pek iyi anmamıştım ama döndükten sonra pek kavgamız olmadı Naptın hidayete mi erdin, hacca falan mı gittin ?Benim ki tamamen çıkar ilişkisi.
Biz zaten hep soğuktuk çok tartıştığımı hatırlamıyorum nedense. İlk başta Vadi Beren olayında mesafeyi koyduk daha da yaklaşmadı.
bilerek yapmamıştır sanırımBeni etiketlememiş pes beni dışlamış.ssss
Avatarindaki kim ?Benim ki tamamen çıkar ilişkisi.
Biz zaten hep soğuktuk çok tartıştığımı hatırlamıyorum nedense. İlk başta Vadi Beren olayında mesafeyi koyduk daha da yaklaşmadı.
senin yinede konuyu bulacagindan emin oldugu icinBeni etiketlememiş pes beni dışlamış.ssss
Bilerek yapmamışsada beni unutmak mümkünmübilerek yapmamıştır sanırım
Yani arkandan seni pek iyi anmamıştım ama döndükten sonra pek kavgamız olmadı Naptın hidayete mi erdin, hacca falan mı gittin ?
senin yinede konuyu bulacagindan emin oldugu icin
Hatırlamıyorum ama aklımda öyle bir intiba bırakmışsınNerde ne gıybetimi yaptın.s.s Gayet iyi biriydim ben.
profiline ugrayip gördum.Nerde ne gıybetimi yaptın.s.s Gayet iyi biriydim ben.
Bir sparta askeri bir muhteşemlik bir ben.
Etiket listesini başka bir konudan aldım kusura bakma, yani bilerek yaptığım bir şey değildi.Bilerek yapmamışsada beni unutmak mümkünmü
Hatırlamıyorum ama aklımda öyle bir intiba bırakmışsın
profiline ugrayip gördum.
tüm yorumlara katiliyorum
Tövbeler olsun Anakonda gibi boğadabilirsin her yola gelir o Tabi denek olarak önce @destere'yi kullanırsan iyi olurSenin aklına Meksikalı adamın şeyiyle vurmak istiyorum şuan.
Karizmayı çizdik yani.