TVen Yeni Yarışma: "Bu Şarkı Benim"

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
adamın genleri fillerde devam eder:) artık normal koşullarda kendisine uygun dişi insan bulması imkansız :)

Seks yapamıyorum demiş zaten. küçültme operasyonu yapacağız demişler korkuyormu ne cevaplardan emin değilim röportajı vardi onu izledik bugün.:F

Kaç katıymis dedim 3 diye @EFE UYSAL 4 dedi.:A

Şuan uçak bileti aldı bile bavulunu hazırlıyor :A

Aklıma geldi sen Bihter'e oy verdin mi.:A

Yahu bunlar iki eliyle bi şeyi doğrultamazlar :A Ben bunlara her hafta Galatasaray maçlarının konusunu açın da azıcık takıma sövelim stres atarız diyorum daha onu beceremiyorlar :A Güya biri mod modluktan bihaber öteki favori üye anca sıvamaya geliyor başka bir halttan anladıkları yok :A Yani bunlara güvenirsek yolda kalırız :A

@MEnes arada bir konu açıyor oda kafayı basketbolla bozmuş birde bayan sporuyla alakalı bişey açsa hanı bizde uğrayıp iki kelam ederiz öylede değil bir kamyon dolusu sapı yorumlamamızı istiyor nesine yorum atacaksak anlamadım :) @MasacRE- desen o da aynı kafadan bizim bunlardan ayrılıp çekirdek sıva gurubunu oluşturmamız lazım:) gurubun karizmasını çiziyorlar :)

Seks yapamıyorum demiş zaten. küçültme operasyonu yapacağız demişler korkuyormu ne cevaplardan emin değilim röportajı vardi onu izledik bugün.:F

Nasıl operasyon olacakk öyle dünyada bir ilk :A
Kullanacam yarın hatırlatırsın :A

herkes bamyasına göre katları çıkıyor @EFE UYSAL yede hak vermek lazım :))

@MEnes arada bir konu açıyor oda kafayı basketbolla bozmuş birde bayan sporuyla alakalı bişey açsa hanı bizde uğrayıp iki kelam ederiz öylede değil bir kamyon dolusu sapı yorumlamamızı istiyor nesine yorum atacaksak anlamadım :) @MasacRE- desen o da aynı kafadan bizim bunlardan ayrılıp çekirdek sıva grunu oluşturmamız lazım:) gurubun karizmasını çiziyorlar :)
Vallaha ben de sadece ponpon hanım ablaları seyreyliyorum normalde basket sevmezdim öyle çok bağımlısı değilim zaten :A Plaj voleyboluna yönelebiliriz :A

Vallaha ben de sadece ponpon hanım ablaları seyreyliyorum normalde basket sevmezdim öyle çok bağımlısı değilim zaten :A Plaj voleyboluna yönelebiliriz :A
harika olur yani sayfaya girince konuşamasamda öyle dalıp dalıp giderim uzaklara :))