Evet öyle geldisenin iç dünyan pis o zamaniçinden gele gele parlağamı oy geldi içi morarasıca
![]()
Evet öyle geldisenin iç dünyan pis o zamaniçinden gele gele parlağamı oy geldi içi morarasıca
![]()
Nedense şeni esmer sanmistim
bide profilinde yazdığın yazina katılıyorum 😉
bunlara kanma bizi reyting arttırmak için kullanıp atacaklar bir kenara yedirmeyiz kendimiziEeeey ahali işte devrin menfaat devri olduğunun kanıtı niteliğinde iki mesajHiç halimizi hatrımızı soran, nasılsın iyi misin bir derdin var mı kardeşim diyen yok
@dosimosi'den örnek alın
![]()
Yayından kaldırılır o yarışmabunlara kanma bizi reyting arttırmak için kullanıp atacaklar bir kenara yedirmeyiz kendimizibiz sıva şarkıları dalında kendi yarışmamızı düzenleyelim
![]()
yoo esmerlere o yakıştırmayı doğru bulmuyorum. esmerler herzaman gözüme yakışıklı görünürlerReelde daha sempati dolu olduğuma mı.😛
Evet çirkef hallerim ile esmer düşünmüş olabilirsin ama gayet baby face biriyim.![]()
biz başlarız bakalım nereye kadar gidiyor denemeden sonucu tahmin etmek güçYayından kaldırılır o yarışma![]()
dur sana @sokak sanati nın resmini göstereyim harbiden sarışındır ama yüz hatları çok karizmatik aha burda işteyoo esmerlere o yakıştırmayı doğru bulmuyorum. esmerler herzaman gözüme yakışıklı görünürler
sende bi Kıvanç tatlıtuğ havası var
yoo esmerlere o yakıştırmayı doğru bulmuyorum. esmerler herzaman gözüme yakışıklı görünürler
sende bi Kıvanç tatlıtuğ havası var
o desin sonuçta bana bile sevgilerini ilettiZaten Bully hala Çikoya kızgın bu yaptığından dolayı insanlarla dalga geçtin diyor.![]()
dur sana @sokak sanati nın resmini göstereyim harbiden sarışındır ama yüz hatları çok karizmatik aha burda işte
![]()
Sende bundan medet umuyorsun çarpılması hoşunamı gidiyoro desin sonuçta bana bilse sevgilerini ilettio kadarki çarpılmış işte
![]()
neyi benimkinin üç katıİğrenç ben kumralım hem.
Sen şeyi gördün mü. Seninkinin 2 katı belki 3 katı şey olan Meksikali amcayı.![]()
Belkide 4 katı ne hemen 3 kata sabitledinİğrenç ben kumralım hem.
Sen şeyi gördün mü. Seninkinin 2 katı belki 3 katı şey olan Meksikali amcayı.![]()
belki şokun etkisiyle artık parlakları bırakıp kızlarla yarışırda yarışmaları kirletmez o açıdan çarpılması iyidirSende bundan medet umuyorsun çarpılması hoşunamı gidiyor![]()
Henüz başlamadan yayından kaldırılan ilk forum etkinliği olarak tarihe adımızı altın harflerle yazdırırızbiz başlarız bakalım nereye kadar gidiyor denemeden sonucu tahmin etmek güç![]()
aslında öyle bir ayrışma düzenlemek lazımda ben bu işi beceremem @MEnes le @MasacRE- yarışmanın formatına bir şekil versin projeyi ele avuca geler hale getirsin biz kalan çatlakları sıvarız seninleHenüz başlamadan yayından kaldırılan ilk forum etkinliği olarak tarihe adımızı altın harflerle yazdırırızBu da bizim şeklimiz olur
![]()
neyi benimkinin üç katıboyumu kilosumu bamyasımı insanın aklına binbirtürlü şey geliyor
![]()
Yahu bunlar iki eliyle bi şeyi doğrultamazlar