Bari etiketleseydin @Bully.Nickimi Bully yapıp katılabilirim.![]()
Güldürdün.Sanane ulan![]()
Bari etiketleseydin @Bully.Nickimi Bully yapıp katılabilirim.![]()
Güldürdün.Sanane ulan![]()
Yanlış anlama ama yeterince yatışmaya jüri oldum sanırım, onlar bana fazlasıyla yük
Hangisinde jürisin ki? MS bitti, Çiftler Yarışıyor bitti, bir Yıldızlar Yarışıyor var, onda da jüri değilsin.Yanlış anlama ama yeterince yatışmaya jüri oldum sanırım, onlar bana fazlasıyla yük![]()
Yildizlar yarisiyorda benim icin oy kullanmistiHangisinde jürisin ki? MS bitti, Çiftler Yarışıyor bitti, bir Yıldızlar Yarışıyor var, onda da jüri değilsin.![]()
Tamam burda da kullansın alt tarafı şarkı dinleyecek.Yildizlar yarisiyorda benim icin oy kullanmisti
@RüzgarGülü devamini beklerim. bundan sonra belki iyi oy vermesende seninde olman güzel olur
Beni tehdit ediyorlarTamam burda da kullansın alt tarafı şarkı dinleyecek.Jüri olarak yazdım bile, konuda yazdığı gibi katılım zorunlu.
![]()
Juriler her hafta zorunlumu :OTamam burda da kullansın alt tarafı şarkı dinleyecek.Jüri olarak yazdım bile, konuda yazdığı gibi katılım zorunlu.
![]()
Nickimi Bully yapıp katılabilirim.![]()
Bayağı güzeldi![]()
![]()
![]()
@Bully özelde bulunmadığın etkinliklerde bile hala senin dedikodun yapılıyor
Hiç uğraşasım yok
Denizin yarışmasında jüriyim. Müsic Survivor hangi ara bitti ?Hangisinde jürisin ki? MS bitti, Çiftler Yarışıyor bitti, bir Yıldızlar Yarışıyor var, onda da jüri değilsin.![]()
Katılmak güzel ama forumda aktif olmak istemiyorum ve foruma eğlencesine girip bu tür konularda sıkılmak ta ama madem @mrt-06 istemiş son jüri olacğaım yarışma olsunYildizlar yarisiyorda benim icin oy kullanmisti
@RüzgarGülü devamini beklerim. bundan sonra belki iyi oy vermesende seninde olman güzel olur
Biz senle sorun mu yaşadık ki çözüm süreci olsunDoğru artık tartışmıyoruz. @denizz19 ile nihayete eren çözüm süreci seninle de gerçekleşti ama bu sefer diyalogsuz kendiliğinden oldu
Heyt bee sıcak çayın buğusunda Müslüm baba dinliyip dertleşiyorduk ne güzel bunlar anlamaz![]()
Pompa iyidir seni sormalı, nasılsın, nasıl gidiyor. Patlamalı bombalı filmlerden uzak dur etkisinde kalıyorsun, haberleri de izleme.Beni tehdit ediyorlar
TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@sokak sanati beni tehdit etti hatta @destere protestoya başladıPompa iyidir seni sormalı, nasılsın, nasıl gidiyor. Patlamalı bombalı filmlerden uzak dur etkisinde kalıyorsun, haberleri de izleme.
![]()
Biz senle sorun mu yaşadık ki çözüm süreci olsun![]()
Bunun bedelini ödeyeceksin. 😛Hiç uğraşasım yok![]()
Kim tehdit ediyor seni.Beni tehdit ediyorlar
TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yoo değil.Juriler her hafta zorunlumu :O
eski şarkılarda cok sevdiğim çok eserler var. bakalım kim benim favori sarkılarımı seçecek.
formatı daha çözemedim ama yarışmacılar tamamlanınca anlarız yeni bir açiklamayla
@Bully özelde bulunmadığın etkinliklerde bile hala senin dedikodun yapılıyor
ben ordada cevap verdim gereken kişilere
görende sanki şuana kadar yapılmış tüm yarışmaları sen kazandın sanacak ama onlarada hak veriyorim. Tüm final puanlarını silip süpürdünhaliyle efkarlandılar
![]()
Nasıl? 😳Bunun bedelini ödeyeceksin. 😛
Teşekkürler Şehzade Mustafam.@RüzgarGülü
Kim tehdit ediyor seni.
Yoo değil.![]()
Bir şekilde ödersin benim ahımı aldın sonuçta.Nasıl? 😳
Ahını alacak ne yaptım ulan?Bir şekilde ödersin benim ahımı aldın sonuçta.Mesela Çayyolu metrosu 20 dk gelmez beklersin sınava geç kalırsın.
![]()
Yorumunu okuyunca "Ah Meloşum" demiştim.Ahını alacak ne yaptım ulan?
Öyle deme. Daha hafif bi şey söyle. O çok ağır![]()
Sesli mi dedin onu? Ağzından çıktı yani. Bundan büyük ceza olamaz.Yorumunu okuyunca "Ah Meloşum" demiştim.Artık ağzımdan çıktı zamanı geri alamayacağımıza göre, üzgünüm.
![]()
![]()