TVen Yeni Yarışma: "Bu Şarkı Benim"

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tamam burda da kullansın alt tarafı şarkı dinleyecek. :A Jüri olarak yazdım bile, konuda yazdığı gibi katılım zorunlu. :A
Juriler her hafta zorunlumu :O
eski şarkılarda cok sevdiğim çok eserler var. bakalım kim benim favori sarkılarımı seçecek.
formatı daha çözemedim ama yarışmacılar tamamlanınca anlarız yeni bir açiklamayla :D

Nickimi Bully yapıp katılabilirim. :A

Bayağı güzeldi :A :A :A

Bari etiketleseydin @Bully. :A

Güldürdün. :A O zaman seni ve @RüzgarGülü'nü jüri olarak alıyorum. :X
@Bully özelde bulunmadığın etkinliklerde bile hala senin dedikodun yapılıyor :A
ben ordada cevap verdim gereken kişilere :A
görende sanki şuana kadar yapılmış tüm yarışmaları sen kazandın sanacak ama onlarada hak veriyorim. Tüm final puanlarını silip süpürdün :A haliyle efkarlandılar :D

Hangisinde jürisin ki? MS bitti, Çiftler Yarışıyor bitti, bir Yıldızlar Yarışıyor var, onda da jüri değilsin. :bilmem:
Denizin yarışmasında jüriyim. Müsic Survivor hangi ara bitti ? :( :(

Yildizlar yarisiyorda benim icin oy kullanmisti :A
@RüzgarGülü devamini beklerim. bundan sonra belki iyi oy vermesende seninde olman güzel olur
Katılmak güzel ama forumda aktif olmak istemiyorum ve foruma eğlencesine girip bu tür konularda sıkılmak ta ama madem @mrt-06 istemiş son jüri olacğaım yarışma olsun :)

Beni tehdit ediyorlar

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Pompa iyidir seni sormalı, nasılsın, nasıl gidiyor. Patlamalı bombalı filmlerden uzak dur etkisinde kalıyorsun, haberleri de izleme.

giphy.gif

Hiç uğraşasım yok :D
Bunun bedelini ödeyeceksin. 😛

Teşekkürler Şehzade Mustafam. :bhr: @RüzgarGülü

Beni tehdit ediyorlar

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kim tehdit ediyor seni. :D

Juriler her hafta zorunlumu :O
eski şarkılarda cok sevdiğim çok eserler var. bakalım kim benim favori sarkılarımı seçecek.
formatı daha çözemedim ama yarışmacılar tamamlanınca anlarız yeni bir açiklamayla :D

@Bully özelde bulunmadığın etkinliklerde bile hala senin dedikodun yapılıyor :A
ben ordada cevap verdim gereken kişilere :A
görende sanki şuana kadar yapılmış tüm yarışmaları sen kazandın sanacak ama onlarada hak veriyorim. Tüm final puanlarını silip süpürdün :A haliyle efkarlandılar :D
Yoo değil. :X

Ben fazla bir şey anlamadım ama hele yarışma bı başlasın gerekeni yaparim

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi