Yok canım ne sorunu bu forumda en iyi anlaştığım kişi sendin hepBiz senle sorun mu yaşadık ki çözüm süreci olsun![]()
Yok canım ne sorunu bu forumda en iyi anlaştığım kişi sendin hepBiz senle sorun mu yaşadık ki çözüm süreci olsun![]()
Sokak sanatiYorumunu okuyunca "Ah Meloşum" demiştim.Artık ağzımdan çıktı zamanı geri alamayacağımıza göre, üzgünüm.
![]()
![]()
Başına bela aldın iyi mi.Sesli mi dedin onu? Ağzından çıktı yani. Bundan büyük ceza olamaz.![]()
Nickimi Bully yapıp katılabilirim.![]()
Yazdım bile Barry Allen gibi adamım mübarek.Hemen yaz.![]()
Yazdım kardeşim.@destere @Doğu Siz yürek yediniz sanırım gece neler dönmüş burda böyle.Siz rahat olun beyler biz daha ölmedik gereken neyse onu yapmak için hiç bir şeyden çekinmeyiz.
Devlet içinde devlet kuranın halini söylemeyeyim isterseniz. Sizden rahatsızdım zaten mesajları okuyunca pekişti bu.
@MasacRE- kardo gel önemli meseleler bizi bekliyor.
Bu arada @mrt-06 kardeşim beni juri yazabilirsin sıkıntı yok. Burda da kaliteli sanat anlayışımızı konuştururuz evelallah.![]()
Format çok değişik
Dün dedin ya jüri mi yarışmacı mı olcam diye karar vercem, yarın söylerim demiştin.Format çok değişik![]()
Kimler var?Dün dedin ya jüri mi yarışmacı mı olcam diye karar vercem, yarın söylerim demiştin.![]()
1. sayfaya bakarsan görürsün.Kimler var?İkilemdeyim
![]()
Süper oldu bu senle birlikte tam kadro tamamlanmış oldu.Tm yaz knki![]()
Zaten ilk sayfada yaz demiştin, bir daha demene gerek yoktu.Benide yaz![]()