Evet öyle geldi Sende nerdeyse satıyordun @Çiğdem- en başta oyunu türboşa verdin gibi gösterdi sonra düzelttisenin iç dünyan pis o zaman içinden gele gele parlağamı oy geldi içi morarasıca
Evet öyle geldi Sende nerdeyse satıyordun @Çiğdem- en başta oyunu türboşa verdin gibi gösterdi sonra düzelttisenin iç dünyan pis o zaman içinden gele gele parlağamı oy geldi içi morarasıca
Nedense şeni esmer sanmistim
bide profilinde yazdığın yazina katılıyorum 😉
bunlara kanma bizi reyting arttırmak için kullanıp atacaklar bir kenara yedirmeyiz kendimizi biz sıva şarkıları dalında kendi yarışmamızı düzenleyelimEeeey ahali işte devrin menfaat devri olduğunun kanıtı niteliğinde iki mesaj Hiç halimizi hatrımızı soran, nasılsın iyi misin bir derdin var mı kardeşim diyen yok @dosimosi'den örnek alın
Yayından kaldırılır o yarışmabunlara kanma bizi reyting arttırmak için kullanıp atacaklar bir kenara yedirmeyiz kendimizi biz sıva şarkıları dalında kendi yarışmamızı düzenleyelim
yoo esmerlere o yakıştırmayı doğru bulmuyorum. esmerler herzaman gözüme yakışıklı görünürlerReelde daha sempati dolu olduğuma mı.😛
Evet çirkef hallerim ile esmer düşünmüş olabilirsin ama gayet baby face biriyim.
biz başlarız bakalım nereye kadar gidiyor denemeden sonucu tahmin etmek güçYayından kaldırılır o yarışma
dur sana @sokak sanati nın resmini göstereyim harbiden sarışındır ama yüz hatları çok karizmatik aha burda işteyoo esmerlere o yakıştırmayı doğru bulmuyorum. esmerler herzaman gözüme yakışıklı görünürler
sende bi Kıvanç tatlıtuğ havası var
yoo esmerlere o yakıştırmayı doğru bulmuyorum. esmerler herzaman gözüme yakışıklı görünürler
sende bi Kıvanç tatlıtuğ havası var
o desin sonuçta bana bile sevgilerini iletti o kadarki çarpılmış işteZaten Bully hala Çikoya kızgın bu yaptığından dolayı insanlarla dalga geçtin diyor.
dur sana @sokak sanati nın resmini göstereyim harbiden sarışındır ama yüz hatları çok karizmatik aha burda işte
Sende bundan medet umuyorsun çarpılması hoşunamı gidiyoro desin sonuçta bana bilse sevgilerini iletti o kadarki çarpılmış işte
neyi benimkinin üç katı boyumu kilosumu bamyasımı insanın aklına binbirtürlü şey geliyorİğrenç ben kumralım hem.
Sen şeyi gördün mü. Seninkinin 2 katı belki 3 katı şey olan Meksikali amcayı.
Belkide 4 katı ne hemen 3 kata sabitledinİğrenç ben kumralım hem.
Sen şeyi gördün mü. Seninkinin 2 katı belki 3 katı şey olan Meksikali amcayı.
belki şokun etkisiyle artık parlakları bırakıp kızlarla yarışırda yarışmaları kirletmez o açıdan çarpılması iyidirSende bundan medet umuyorsun çarpılması hoşunamı gidiyor
Henüz başlamadan yayından kaldırılan ilk forum etkinliği olarak tarihe adımızı altın harflerle yazdırırız Bu da bizim şeklimiz olurbiz başlarız bakalım nereye kadar gidiyor denemeden sonucu tahmin etmek güç
aslında öyle bir ayrışma düzenlemek lazımda ben bu işi beceremem @MEnes le @MasacRE- yarışmanın formatına bir şekil versin projeyi ele avuca geler hale getirsin biz kalan çatlakları sıvarız seninleHenüz başlamadan yayından kaldırılan ilk forum etkinliği olarak tarihe adımızı altın harflerle yazdırırız Bu da bizim şeklimiz olur
neyi benimkinin üç katı boyumu kilosumu bamyasımı insanın aklına binbirtürlü şey geliyor
Yahu bunlar iki eliyle bi şeyi doğrultamazlar Ben bunlara her hafta Galatasaray maçlarının konusunu açın da azıcık takıma sövelim stres atarız diyorum daha onu beceremiyorlar Güya biri mod modluktan bihaber öteki favori üye anca sıvamaya geliyor başka bir halttan anladıkları yok Yani bunlara güvenirsek yolda kalırız