TVen Yeni Yarışma: "Bu Şarkı Benim"

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Eeeey ahali işte devrin menfaat devri olduğunun kanıtı niteliğinde iki mesaj :A Hiç halimizi hatrımızı soran, nasılsın iyi misin bir derdin var mı kardeşim diyen yok :A @dosimosi'den örnek alın :A
bunlara kanma bizi reyting arttırmak için kullanıp atacaklar bir kenara yedirmeyiz kendimizi :) biz sıva şarkıları dalında kendi yarışmamızı düzenleyelim :)

Reelde daha sempati dolu olduğuma mı.😛

Evet çirkef hallerim ile esmer düşünmüş olabilirsin ama gayet baby face biriyim.:F
yoo esmerlere o yakıştırmayı doğru bulmuyorum. esmerler herzaman gözüme yakışıklı görünürler :A
sende bi Kıvanç tatlıtuğ havası var

yoo esmerlere o yakıştırmayı doğru bulmuyorum. esmerler herzaman gözüme yakışıklı görünürler :A
sende bi Kıvanç tatlıtuğ havası var
dur sana @sokak sanati nın resmini göstereyim harbiden sarışındır ama yüz hatları çok karizmatik aha burda işte :)

facebook-tan-mesaj-atan-%C3%A7irkin-erkek_338479.jpg

Henüz başlamadan yayından kaldırılan ilk forum etkinliği olarak tarihe adımızı altın harflerle yazdırırız :A Bu da bizim şeklimiz olur :A
aslında öyle bir ayrışma düzenlemek lazımda ben bu işi beceremem @MEnes le @MasacRE- yarışmanın formatına bir şekil versin projeyi ele avuca geler hale getirsin biz kalan çatlakları sıvarız seninle :)

aslında öyle bir ayrışma düzenlemek lazımda ben bu işi beceremem @MEnes le @MasacRE- yarışmanın formatına bir şekil versin projeyi ele avuca geler hale getirsin biz kalan çatlakları sıvarız seninle :)
Yahu bunlar iki eliyle bi şeyi doğrultamazlar :A Ben bunlara her hafta Galatasaray maçlarının konusunu açın da azıcık takıma sövelim stres atarız diyorum daha onu beceremiyorlar :A Güya biri mod modluktan bihaber öteki favori üye anca sıvamaya geliyor başka bir halttan anladıkları yok :A Yani bunlara güvenirsek yolda kalırız :A