TVen Yeni Yarışma: "Bu Şarkı Benim"

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Jurileri en düşük 20 yaştan eski popu görmüş kişielrden çoğunluk seçmeye çlıs cnm şimdi bunlar günümüzdn ergen şarkıları beklerler sinirimi bozarlar :A :A :A

Öhöm öhöm :A Ben varım rahat olun bende o iş :A

hhahh aslında genc kızların peşinde koşan 60 yaasındakı amcalar gibi gerçekten @destere :F :F :F

@MasacRE- evet sen o konuda iyisin adeyyyo laylaylolara falan sakın prim vermeyin baın 1 puanları korksunlar :A
O zaman @MasacRE-'yi jüri eş başkanı yaparız. :A İsterse tabii.

ama kötu oldum :A @MasacRE- ve ben juri olalim demisiz suana kadar tek ve onada kalp olunca ondan sordum :D
@MasacRE-'yi baştan beri jüri başkanı olarak düşünüyordum zaten. :F

Tek 1 kişiye yetki ver baska karıştırma ayoll yoksa ortalık karışıyor benden sana tavsiye :A

biliyorsun ben aslında yarışmalardan elimi eteğimi çekiyordum ama senin olduğun yerde bulunmam lazım birde ms yokken müzik yrışmasız kalmamıs olur forum :Z

Tek 1 kişiye yetki ver baska karıştırma ayoll yoksa ortalık karışıyor benden sana tavsiye :A

biliyorsun ben aslında yarışmalardan elimi eteğimi çekiyordum ama senin olduğun yerde bulunmam lazım birde ms yokken müzik yrışmasız kalmamıs olur forum :Z

Sen karışma bakayım :A

@MasacRE-'yi baştan beri jüri başkanı olarak düşünüyordum zaten. :F
ok :D
ben @Çiğdem- in yarismasinda yarismaci olacaktim hüsran oldu ve Cift yarismasinda bas juriydim halimiz ortada :D oyuzden artik korkuyorum etkinliklerden :A ama @denizz19 inkinden inanilmaz keyif aliyorum :love1:

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan