TV Survivor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AnaKin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merve kazanır diyorsun... (Aman bana ne ya isterse Oğuzhan kazansın,o kıytırık ödülle işim olmaz,şu Merve İhsan ile bir yalnız kalsın...)

Oğuzhan,ulan bir yarışmada da ikinci üçüncü falan düş.Yeter be kardeşim,Survivor diye izlettikleri adamlara bak,yarışma dışında bıraksan 3 gün ömür biçiyorum.Hep aynı terane ya.

(Ertan da hep 2. olurdu,bozmadı yine.)

Ya bu Survivor'ın bir PC oyunu falan yok mu?Yapalım 20 yarışmacı salalım adaya,fena mı olur?Varsa öyle bi' oyun esirgemeden paylaşın benimle.

Merve'ye laf yok lan :D Geri kalanları ben kendim atacağım,İhsan ve Ertan'a bonus işkence.

Ertan'a olan tüm sinirim geçti.Gamers ne lan? :D Contestants olmasın?Ayrıca Ertan Miss Turkey'miş beyler.Videosunu arıyorum her tarafta.

Merve,Merve,Merve,Merve,Merve,Merv...Tamam kesiyorum.Bu cesaret,bu yürek...Herkesin ne mal olduğunu biliyorum Merve'ciğim ben de,biliyorum...Sen hiç uğraşma kendini savunmakla,cevabı sahada ellerine alıyorlar zaten.Kaybetsen bile ben ne yapar eder sana veririm o parayı.

İhsan,öyle ya da böyle gerçekler suratına çarpıldı artık aslanım.Ayrıca,Aydın'da Merve ile kapışacak yürek olmaması (oy atarkenki söyleyişten de çok belli) Merve'nin korkusu olarak gösterildi ya,Allah'tan kork.

Aydın,karakter de güzel bir şey be amca.İnsanın her biri "0" olan özelliklerinin (yetenek,cesaret...) başına eklenen güzide "1" rakamıdır karakter.Sana da öneririm.

Ertan,sana biraz sinirim geçmeye başladı,iki gündür sayende fena güldüm.Ama hala en zayıf halkasın.Seni her hafta ezilirken görmek bile yetiyor gerçi,elenmesen de eziliyorsun.Acun sana dese "Seni şampi yapacağım ama Bursa halkı seni bir pataklayacak adamakıllı",kabul edeceksin lan.

Oğuzhan,o fasulye,ot halinle Merve'yi elemiş olsaydın alacağın beddualar yüzünden hayatın kayacaktı be amca.Tam açılmaya başlamıştın,gittin.İyi de oldu gerçi,kaşınıyordun bayadır.

Dünkü bölüm için yorumlar gelsin:

Aydın ile başlayayım alfabetik sıra maksatlı.TÜSPAF bir basın açıklaması yapsın ve bu adamın bazarcılıkla bir ilgisi olmadığını,aforoz ettiklerini söylesin.Adam bu gidişle bütün pazarcıları ekmeğinden edecek.Türkiye'nin en yaşlı apaçisi olduğunu kanıtladı. (Ekşi Sözlük yazarlarına saygıyla karışık teşekkür ediyorum,baya esinlendim onlaırn entarilerinden)

Ertan'a kısmen geçmeye başlıyordu sinirim ve bu devam ediyor,ama hala defolup gitsin istiyorum.Fazlalık oluşturuyor.Hoş,Aydın'ın ne kadar basit bir adam olduğunu görünce bu çocuktan özür dileyesi geliyor adamın yine de.

İhsan,her şeye rağmen biraz insanlık var içinde.Ama şey...Ne biliyor musun?Bir genç bayanı doğum gününde ıssız adada bırakmak hayvanlıktır.Kim ne demiş olursa olsun.Gerçi beddua,küfür ve haram ettim size.Yemekleri haram ettim yani."Haram zıkkım olsun inşallah" dedim.Ha bir de,"Merve" demek seni öldürmez."kız,kız,kız..." yeter lan.

Merve'de sıra sonunda...Hakikaten ağlayacaktım onu bu hallerde görünce ama,neyse ki TV,bilgisayar oyunları vb. beni fazla etkisi altına almıyor.Bunu ada konseyinde dile getirsen hatta "hanzo,ayı,odun,kalas" gibi sözcükleri de kullansan tadından yenmez.Bir de bugün ne yapıp edip asılıyoruz o şeye,çubuğa; sonra da çıkart düelloya İhsan'ı.Diyelim elendin,birkaç bin SMS atarım ne yapar eder.Geçmiş doğum gününü klavye aracılığıyla kutluyorum.

Acun ve yanındaki zenci çok mutlu etti beni benim doğum günümü kutlamışlar kadar oldum (bak şimdi aklıma geldi,benim doğum günümü hiçbir yerde hiç kimse kutlamamıştı) yani.Adammışsın Acun."bi ara senle bi pes oynayalım,together!" (anladın sen onu)