Murat ve eski karısı deyince, bir türlü çıkaramadım başta kim olduğunu da 😄 bu muhabbet neden şuan var? 😁NOW verdiği kararın doğruluğunun haklı gururunu yaşarken, Murat da eski karısına atmış olduğu golün sevincini yaşıyordur.![]()
Murat ve eski karısı deyince, bir türlü çıkaramadım başta kim olduğunu da 😄 bu muhabbet neden şuan var? 😁NOW verdiği kararın doğruluğunun haklı gururunu yaşarken, Murat da eski karısına atmış olduğu golün sevincini yaşıyordur.![]()
Rakiplerdi ya ondan var.Murat ve eski karısı deyince, bir türlü çıkaramadım başta kim olduğunu da 😄 bu muhabbet neden şuan var? 😁
Adamın belki umrunda değil. 😄 Sen kendi kendine bu muhabbeti çıkarmış oldun. 😁😁😁Rakiplerdi ya ondan var.![]()
O bunu başarı sayacak potansiyelde bir adam.Adamın belki umrunda değil. 😄 Sen kendi kendine bu muhabbeti çıkarmış oldun. 😁😁😁
Yok bee. Hiç öyle bir ruh halinde olacak bir izlenim sergilemiyor.O bunu başarı sayacak potansiyelde bir adam.![]()
Sen öyle san...Yok bee. Hiç öyle bir ruh halinde olacak bir izlenim sergilemiyor.
Biliyorsan söyle. 😄Sen öyle san...
Biliyorum ki konuşuyorum.Biliyorsan söyle. 😄
Çamur at izi kalsın olmaz.