Hainlikte uç boyutlara ulaştın artık
Hainlikte uç boyutlara ulaştın artık
Ne dediysek o.Aşırı doğru bir tespitmiş yalnız bu.![]()
Yorumlarımda Oğuzhan kimdi diye düşünmüştüm, fotoyu görünce hemen hatırladım.Merve gerçekten çok iyi yarışıyor, sezon sonunda şampiyon olabileceğini düşünüyorum.
![]()
Yorumlarımda Oğuzhan kimdi diye düşünmüştüm, fotoyu görünce hemen hatırladım.![]()
"Oğuzhan bıraktı" ve "Oğuzhan düştü" şeklinde meşhur Acun vecizelerine ön ayak olmuştu.Oğuzhan abim unutulur mu ya.Hiç kazanamaz, parkurları zor tamamlardı diye hatırlıyorum.
![]()
Tek başına ağla burada pis kütükArkamdan konuşmayın o konuda hainler, hem kovdunuz hem de etiketleyip duruyorsunuz... @Maskeli Fedai @MasacRE
Birisi kendi kendine mi konuşuyor kütük dostumArkamdan konuşmayın o konuda hainler, hem kovdunuz hem de etiketleyip duruyorsunuz... @Maskeli Fedai @MasacRE
Yine mi kavga ettiniz 😱Arkamdan konuşmayın o konuda hainler, hem kovdunuz hem de etiketleyip duruyorsunuz... @Maskeli Fedai @MasacRE
Tek başına ağla burada pis kütük![]()
Birisi kendi kendine mi konuşuyor kütük dostum) @MasacRE
Yine mi kavga ettiniz 😱
Zamanı geri döndürmeye çalışalım Şerlok beyciğim. Oradan hoop bir paralel evren. Nisa reisim şampiyonluğa kadar yürür artık orada...Bu Survivor konusunda reisim elenmemiş gibi davranabiliriz Utku beyciğim... @MasacRE
Zamanı geri döndürmeye çalışalım Şerlok beyciğim. Oradan hoop bir paralel evren. Nisa reisim şampiyonluğa kadar yürür artık orada...
Sercan'ı burada da mı gönderemedik hâlâ yoksaİşte o evrendeki Survivor konusu bu Utku beyciğim, hatta tam şu an dondurma reis elendi... Dur onun için vereyim hemen müzüğü...
Sercan'ı burada da mı gönderemedik hâlâ yoksa![]()
Ohh SMS'de de birinciyizdir o zaman. Sıra geldi Sercan'ı göndermeyeReisim onu potaya koydu Utku beyciğim, buradaki performans tablosunda %99 ile birinciyiz. Bütün dokunulmazlıkları kazanıyoruz.![]()
Ohh SMS'de de birinciyizdir o zaman. Sıra geldi Sercan'ı göndermeye![]()