Merve: Çok iyi cevaplar vererek sadece 3 oyda kalmayı başardı.
İhsan: Sorulara iyi cevaplar veremedi bence. Kimin eleneceğini herkese açık açık söyledim diyip durdu. (Bunu ısrarla tekrarlarken Aydın ne düşündü merak ediyorum.) Ayrıca Hakan'ın yakıştırması cuk oturuyok. Bkz: Sinsi
Aydın: Herkesin arkasından öyle böyle konuşursan kalırsın işte. Hakan'a dua etsin. Yoksa oylamada tarihi farkla elenecekti. Suçlamalara karşı cevap veremedi doğal olarak. Sanırım elenenler arasında en çok itibar kaybeden o oldu. Bir daha bazara nasıl çıkar bilemiyorum.
Ertan: Ben bu adamı anladım, anlayamayacağım. Merve'nin yüzüne karşı kanka. Arkasına gelince nihayet gidiyorsun falan filan.
Oğuzhan: Dün gece beklenmedik şekilde fazla sessiz kaldı.
Başak: İhsan'ı korumak için Aydın'a oy verdi bence. Ama yinede helal olsun. Merve'ye oy vermemesi gecenin en şaşırtıcı şeysiydi.
Seda: Yorum yok.
Kemal: Yarışmadaki adam gibi adamlardan biriydi. Keşke, İhsanların gerçek yüzünü önceden görebilseydi... Aydın'ın elenmesini sağlayan kişi oldu kanımca. (Metin, Nilgün, Esmer Seda başta olmak üzere birçok kişinin kararını etkilediğini düşünüyorum.)
Emin Reyis: Yarışmanın formatını hala anlamadığını gösterdi. Bir miktar saçmaladı yine. Ama biz onu, o haliyle seviyoruz : )
Hakan: En iyi soruları sordu. Özellikle İhsan'ı fena sıkıştırdı. Finalde Merve ile yarışan keşke sen olsaydın.
Berke: En iyi soruları soranlardan biriydi. Özellikle Aydın'ı fena sıkıştırdı : ) Helal olsun.
Furkan: Elendiğine çok fazla bozulmuş. Her an saldırabilecek gibi duruyordu : ) Keşke daha fazla kalabilseydin.
Hicran: Erken elenmeyi haketmeyenlerden biriydi. Elenmesine çok bozulmuş. Merve'ye oy vermemesini takdir ettim.
Metin: Adam gibi adamlardan biriydin. Keşke daha fazla kalsaydın.
Bonus Metin: O gruptaki en az nefret ettiğim kişisin. Diğerleri kadar kötü olmadığını düşünüyorum.