TV Survivor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AnaKin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Seda gittiğine göre Ertan yırttı.Başı bağlı kontenjanını doldurmuyor artık.

Son 3'e Merve kalsın,Ertan kalmasın,başka da kim kalırsa kalsın.

Başak'ın elendiği yarışmadır son program itibariyle.
İhsan ucuz atlatmıştır.
Merve ise erkeklere tek başına meydan okumaktadır.

Umarım haftaya da dokunulmazlığı kazanır ve yine İhsan'ı söyler.

İhsan,mübarek ayda bayramlık ağzımı açtırmayı başardın.Sen ve grubunun (!) Hakan ve Gizem'e çektirdiklerini hatırlatma bana...Geçen hafta Seda ve Merve'yi düelloya çıkarışınızı göstertme bana...Siz yaparken kız çıtını çıkarmadı be...

Başak,bir mikrop daha gitti ama tek kız kalması kötü oldu.Elenir elenmez Merve'ye sallamaya başladı,"dikkat et,güvenme bilmem ne" Başak,kendin de dedin "kendimi az da olsa kullanılmış hissediyorum" ne oldu da bir düello kaybedince suçlu Merve oldu?Bir de,Hakan ve Gizem'in çektiklerini umarım anlamaya başlamışsınızdır,sen ve İhsan.Aynılarını yaşıyorsunuz çünkü.

Ertan,Merve'nin arkasından ettiğin laflar,Merve kazanamasın diye yarışmalara asılacağız falan filan demen,tamam karakter yoksunusun anladık,Merve niye seni demedi anlamıyorum boş insan...Merve biraz daha akıllı olsa çekip giderdin şimdiye...

Aydın,hala güvenemiyorum ben bu adama.Her an ama her an ters,saçma bir şeyler yapabilirsin ve yapacaksın.

Oğuzhan,yeter git artık.Lütfen.

Merve,bugünkü hareketiyle kendisine sempatimi 5-6 kat artırmıştır,ama aynı zamanda ne yazık ki bu,hayatının hatasıydı...En azından Başak elenince böyle oldu.Yine de,dayan artık,tek bir dokunulmazlık oyunu kaldı,kazanırsan son 4'tesin...

İhsan,mübarek ayda bayramlık ağzımı açtırmayı başardın.Sen ve grubunun (!) Hakan ve Gizem'e çektirdiklerini hatırlatma bana...Geçen hafta Seda ve Merve'yi düelloya çıkarışınızı göstertme bana...Siz yaparken kız çıtını çıkarmadı be...

Başak,bir mikrop daha gitti ama tek kız kalması kötü oldu.Elenir elenmez Merve'ye sallamaya başladı,"dikkat et,güvenme bilmem ne" Başak,kendin de dedin "kendimi az da olsa kullanılmış hissediyorum" ne oldu da bir düello kaybedince suçlu Merve oldu?Bir de,Hakan ve Gizem'in çektiklerini umarım anlamaya başlamışsınızdır,sen ve İhsan.Aynılarını yaşıyorsunuz çünkü.

Ertan,Merve'nin arkasından ettiğin laflar,Merve kazanamasın diye yarışmalara asılacağız falan filan demen,tamam karakter yoksunusun anladık,Merve niye seni demedi anlamıyorum boş insan...Merve biraz daha akıllı olsa çekip giderdin şimdiye...

Aydın,hala güvenemiyorum ben bu adama.Her an ama her an ters,saçma bir şeyler yapabilirsin ve yapacaksın.

Oğuzhan,yeter git artık.Lütfen.

Merve,bugünkü hareketiyle kendisine sempatimi 5-6 kat artırmıştır,ama aynı zamanda ne yazık ki bu,hayatının hatasıydı...En azından Başak elenince böyle oldu.Yine de,dayan artık,tek bir dokunulmazlık oyunu kaldı,kazanırsan son 4'tesin...
Tamamen katılıyorum.

1.Merve
2.Aydın
3.Oğuzhan
4.İhsan
5.Ertan gibi bir sıralama olur umarım.

Bir sus Ertan,bir insanın ağzından çıkan her kelime "Ben karaktersizim" anlamını taşır mı ya?

İhsan dediki Ben Gizemi Yazmıyalılım dedim grubuma dedi hakanla ikisi sevgili sonuçta onlarda vakit geçirsin dedi.E peki mal ihsan siz bu grubu kurarken Sevgilileri(Furkan-Berke Hakan-Gizem) son 4 sokmamak için kurmadınızmı??

İhsan kimsenin kuyusunu kazmadığını iddia ediyor.Hakan'ı elerken Hakan'ı eleyeceğiz mi demişti,ben Hakan'ın gitmesini istemiyorum mu demişti?İzleyenler biliyor.Hakan'ın elendiği bölüme bakın.Madem sen Başak'la karşılaşınca bu kadar trip atacaktın,diğer sevenlerin günahı neydi?Soruyorum,sen ve Başak ilk ikiye kalsanız karşılaşmayacak mısın kızla?Gerçi paralar kırışılacaktabii,özür dilerim.

Ertan,psikolojikman diye bir kelime yok.Bursaspor'un şampiyon olduğunu bal gibi biliyorsun,Bursaspor şampiyon olurken adada bile olsan yarışma haftalar önce çekildi bitti,Merve One Love'da falan görülmüştü hatta,mutlaka öğrenmiştin.Sevincin de yapmacıktı zaten.

Merve demişken,yarın dokunulmazlığı kazansın mutlaka.Zaten düelloda hepsini ezer ama,bunu bir de ada konseyinde "büzüğünüz varsa çıkın oynayın İhsan'la" gibi bir cümle kurabilmesi için istiyorum.Hatta daha da ileri gidip "İki dakika delikanlı olun,Ertan oran buran bir normal oynasın" falan desin.

Aydın,şu adamın bir nebze olsun adamlık barındırdığına inanmak istedim ama,olmuyor be.Yok.Üstüne para verse mal almam onun "bazarından".

Oğuzhan,her nasıl oluyorsa bugün fazla konuşmuyor.Ha,buralara kadar Merve sayesinde geldin,hala Merve'ye sallıyorsun,ona bir tepki verelim hemen: Ortam sana fazla iyi amca.Sen sporcu adamsın,gel tenis kortlarına dön.

Başak,bak İhsan neler diyor,izle.Ben olsam hemen evlenirdim bununla.Birbirinizi hak ediyorsunuz siz.Ülkecek tiksiniyoruz sizden.

(eskilere de biraz bir şeyler söyleyeyim)

Seda,intikamın fena alındı.İzlemişsindir gerçi zaten,ne ballısın lan.Merve gibi dostum olsun,tüm İhsan'lar düşmanım olsa kaç yazar.

Gizem,aynı şeyler senin için de geçerli.Hakan ile mutluluklar,şu konuşma stilinden vazgeçmişsindir umarım.

Hakan,Merve'yi dikkatle izle.Tek başına böyle mücadele edilir.Tamam sen de iyi örnektin ama bir kız gitti diye kopulmaz olaydan abi bu kadar çabuk.

Metin 1,Ertan yerine sen elenmiştin değil mi?Sana tercih edilen tipi,modeli gördün değil mi?Keşke kalsaydın,adam gibi adam kontenjanı çok boş.

Metin 2,fazla bir şey söylemeyeceğim sana.Afiyet olsun.

Emin reis,isminle bu kadar tezat olmasaydın şimdi seni izliyor olabilecektik.

Ezgi,keşke o kadar erken elenmeseydin.

ve Acun...Şu düellolu kuralı daha önce adam gibi uygulasaydın ya...Çekirdek çıtlayarak adam eledi bazı basiretsizler,katrilyon tane.

Emre'ye katılıyorum :D
Doğan sana da katılıyorum %99 Özellikle son cümlene.
Bu arada Hicran o kadar erken elenmeseydi şuan oyunlarda birinciliklerini konuşurduk.

%1'lik kısım nedir?

İhsan Merve ile muhatap olmayacağım deyip deyip sürekli onu bir azarlama,bir laf sokma ya da amiyane tabirle "g*t etme" peşinde.

Oğuzhan başladı konuşmaya,kanal mı değiştirsek acep? (ya mis gibi Tivibu ben niye film falan izlemiyorum?Merve ne pozitif enerjin varmış...)