TV Survivor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AnaKin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu Hafta Aydın Dokunulmazlığı alıd.Konseyde oylamada Merve çıktı Aydın Ertan dedi.Merve ve Ertan düelloya hazırlanırken Acun Düellonun İstanbulda canlı olcağını söyledi:haftaya bütün survivor yarışmacıları orda olcak

Boşu boşuna dokunulmazlık oyunu yapıldı...İstanbul'a kadar bekleselerdi de Merve bir çubuk çıkaramadı diye gerilmeseydik.

SMS'le yarışmacı dönme ihtimali kalmadı böylece. (Hakan'ı ya da kötüye kullanıp hakkımı Oğuzhan'ı döndürecektim.)

Merve deli gibi hazırlanıyordur finallere :D
Aynı şekilde İhsan ve Aydın da :)
Ertan'ın çalıştığını pek sanmıyorum. Hiçbir şansı yok çünkü ilk 2 için.

Merve ne yapsın etsin alsın lan şu yarışmayı.İhsan yine bi' derece,Ertan kötünün iyisi ama Aydın kazanırsa çok üzüleceğim...

(bakınız benim en sevdiğim kuşum o)
(bakınız kuşum aydın)

Üstünü başını yırtacaksa kabul :D

(bakınız maradona larissa riquelme ahmet çakar triosu)

Herkese eşit şekilde para dağıtılıp hiç olmamak üzere konu kapatılsın bence :D

18 Eylül'de yapılacak büyük finalinde Merve ve İhsan'ın yarışacağı yarışma.

Finale 2-0 önde başlayacak Merve. (Ada konseyi ve SMS)

Finalin Adı İhsan Ve Merve.Final 18 Eylül Cumartesi Olcak. Finalde 2 yarışma,bi konsey,bide halk oylaması olcak yani sms.hepsi birer puan 4 puandan 3 ünü alan kazanacak

Merve'yle evlenmek istedim lan dün.Gidip arayıp bulup yıldırım nikâhını basasım geldi.

Ertan da meğer adammış.O ayarsız Aydın'a hayatının ayarını verdi.Niye şu tavırları daha önce takınmadın be oğlum?

Umarım bu oylama İhsan'a ders olmuştur.

Başak,"Merve elenince" lafını çok kötü bir şekilde düzelttin."Dilim sürçtü öyle dedim lan" desen yeterdi.Ha bir de,azıcık aklı başına gelmiş sanırım.Oylamada über bi' tercih yaptı.

Kütleli Metin,samimiyet anlayışına hasta oldum.

ve son olarak...SMS oylamasında Merve'ye abanıyoruz beyler.

Edit: 3-5 "lan" kelimesi silinmiştir.Sürekli yazılınca anlamsızlaşıyor.

Merve: Çok iyi cevaplar vererek sadece 3 oyda kalmayı başardı.

İhsan: Sorulara iyi cevaplar veremedi bence. Kimin eleneceğini herkese açık açık söyledim diyip durdu. (Bunu ısrarla tekrarlarken Aydın ne düşündü merak ediyorum.) Ayrıca Hakan'ın yakıştırması cuk oturuyok. Bkz: Sinsi

Aydın: Herkesin arkasından öyle böyle konuşursan kalırsın işte. Hakan'a dua etsin. Yoksa oylamada tarihi farkla elenecekti. Suçlamalara karşı cevap veremedi doğal olarak. Sanırım elenenler arasında en çok itibar kaybeden o oldu. Bir daha bazara nasıl çıkar bilemiyorum.

Ertan: Ben bu adamı anladım, anlayamayacağım. Merve'nin yüzüne karşı kanka. Arkasına gelince nihayet gidiyorsun falan filan.

Oğuzhan: Dün gece beklenmedik şekilde fazla sessiz kaldı.

Başak: İhsan'ı korumak için Aydın'a oy verdi bence. Ama yinede helal olsun. Merve'ye oy vermemesi gecenin en şaşırtıcı şeysiydi.

Seda: Yorum yok.

Kemal: Yarışmadaki adam gibi adamlardan biriydi. Keşke, İhsanların gerçek yüzünü önceden görebilseydi... Aydın'ın elenmesini sağlayan kişi oldu kanımca. (Metin, Nilgün, Esmer Seda başta olmak üzere birçok kişinin kararını etkilediğini düşünüyorum.)

Emin Reyis: Yarışmanın formatını hala anlamadığını gösterdi. Bir miktar saçmaladı yine. Ama biz onu, o haliyle seviyoruz : )

Hakan: En iyi soruları sordu. Özellikle İhsan'ı fena sıkıştırdı. Finalde Merve ile yarışan keşke sen olsaydın.

Berke: En iyi soruları soranlardan biriydi. Özellikle Aydın'ı fena sıkıştırdı : ) Helal olsun.

Furkan: Elendiğine çok fazla bozulmuş. Her an saldırabilecek gibi duruyordu : ) Keşke daha fazla kalabilseydin.

Hicran: Erken elenmeyi haketmeyenlerden biriydi. Elenmesine çok bozulmuş. Merve'ye oy vermemesini takdir ettim.

Metin: Adam gibi adamlardan biriydin. Keşke daha fazla kalsaydın.

Bonus Metin: O gruptaki en az nefret ettiğim kişisin. Diğerleri kadar kötü olmadığını düşünüyorum.